2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba geçmiş olsun benimde yaşım 39 eylülde 40 ben nifty test yaptırdım düşük risk çıktı % 98 doğruluk veriyor.zaten bizim yaşlarda ikili test yaptırmıyor doktorlar.

Merhaba geçmiş olsun benimde yaşım 39 eylülde 40 ben nifty test yaptırdım düşük risk çıktı % 98 doğruluk veriyor.zaten bizim yaşlarda ikili test yaptırmıyor doktorlar.
Canım bende ıkı gun önce nıfty test Yaptırdım,sonuç beklıyorum.ben sonuç sadece negatıf yada pozıtıf dıye çıkıyo sanıyodum yanı Dr söylendiklerinden öyle anlamışım,bunda da ıkılı test gıbı yüzdeli oran mı çıkıyo ??

Evet yüzdeli yazıyor .benim yuzdeleri çok düşük yani düşük risk çıktı inşallah seninde iyi gelir

Ben de ayni durumdayim ama hiiic moral bozacak testler diil bunlar
Kuzenim dr ona soyledim bugun. Arkadasimin 3 lu testi kotu geldi, dogdu gecen sinava girdi istanbul 2. Oldu dedi
Kendini uzmeye degecek yeterligi yok testlerin

hadi gözün aydın canım

Evet yüzdeli yazıyor .benim yuzdeleri çok düşük yani düşük risk çıktı inşallah seninde iyi gelir
Gözünaydın darısı Başıma,dünden berı stres oldum ıkı hafta surdumu sonuç? Bu arada ben IST dayım,test Ankara ya yollanıyo dedıler

Biraz kayboldum neler olmuş yahu. Kuzucuğum ne zaman senin amniyosentezin yapılacak? Cvs amniyosentezden daha iyi değil mi? Bence yaştan ötürü bu sonuç. Amniyo temiz çıkacak bak görürsün.

Merhaba hanımlar gunaydin hepinize:)yeni üye oldum ilk kızımda da burda 2011 grubundaydim ama üyeliğimi unuttum tekrar üye oldum az önce 14 haftalık hamileyim 2. Bebeğim 4.5 yaşında 1 kızım var kızımda hiçbir belirti dahi yoktu ama busefer bulantilarim ,baş dönmelerim feci ilk zamanlar sabahta vardı ama şimdi sadece gece var doktorum zencefil çayı önerdi o iyi geliyor biraz tavsiye ederim ....
Kim olduğunu bilmiyorum ama bir arkadasin testlerde yüksek risk çıktığını yazmış dün sanırım tekrar kontrolü vardı ilk kontrolde benimde ense kalın çıktı perinatologa yönlendirdi doktor çok iyi anlıyorum çok stresli bir süreç ertesi günü gittim oda neşesini kalın olduğunu ya down sendromu y da kalp ile ilgili bir problemi olduğunu söyledi parmak ucumdan kan alarak test yapıldı adını bilmiyorum ama amniyosenteze eş değer bir test mis nette araştırdım biraz ve pazartesi doktorum aradı testler de kötü hiçbirşey in olmadığını söyledi ben bebeğimi gördüm ve onun sağlıklı olduğuna emindim ve hala eminim içini ferah tut çok kötü hissediyor insan kendini doktorlar öyle konuştu ki moralim sıfırı çıktığımda eşim strese girdi hayır dedim sağlıklı testlerde iyi cikicak çok şükür 6 hafta sonraya tekrar görmek istedi perinatolog bebek daha küçük olduğu için biraz daha büyüsün öyle bakalım daha net sonuç aliriz dedi aminn herşey yolunda cikicak dualarım senin ....

Günaydın kızlar gungeceden beri kusuyorum su zamana kadar azcik bulantısı olmayan hiç kusmayan ben dün gece den bu yana 4 defa kustum bu yudum su icemiyorum bebek için endişeleniyorum bi akıl verin bu durumu yaşayanlar

Can'ım hiç kusmazken birden böyle olması bana gıda zehirlenmesini aklıma getiriyor yendiğim bişeyden olabilir mi
Ayrıca şu kusan şeyi koymasan iyiydi benimde bulanmaya başladı görünce gerçekten

8. haftadan itibaren sürekli kusmuklu biri olarak diyebilirimki bebeğin iyi merak etme canım böyle geç başlaması kötü olmuş çok sürmez ama belkide. hemen yemeklere yüklenme hatta yemek yerken suyu hep sona bırak. sıvı çok bulandırıyor canım ben kahvaltıyı hala çaysız yapıyorum kahvaltı bitince azıcık su içiyorum o kdar

Son düzenleme:
Gözünaydın darısı Başıma,dünden berı stres oldum ıkı hafta surdumu sonuç? Bu arada ben IST dayım,test Ankara ya yollanıyo dedıler
Sagol darısı başına hayırlı haberler Rabbim nasip etsin.Ben 1 temmuzda verdim doktorum salı günü haber verdi.evet ankarada hazirlaniyormus rapor

Kızlar günaydın hepinize tek tek teşekkür ederim...kusura bakmayın dr dan sonra annemlere geçtik abimler geldi istanbul dan hem de onlar da harap oldu benim yüzümden oraya gittik ve çok geç döndük giremedim pc ye...sadede gelecek olursak...dr a gittim önce odasında eski tahlillerimi inceledi öykümü dinledi sonra teste geçtik riskli çıkmış ama normal doğuranlar da var riski düşük çıkıp down sendromlu doğuranlar da var dedi tek tek anlattı 13+2 çıktım orda da bu haftada cvs (çocuğun plasentasından biyopsiyle örnek alıp inceleme) yapıyoruz ama % 2 düşük riski var dedi 3 hafta sonra sonuç çıkıyor, amniyosentez istersen 1. haftada yapılıyor onda da 200 de 2 düşük riski bulunuyor ama 2 si de kesin sonuç veriyor dedi. Afyon da 3 özel hastane var 3 de nifty testi yapıyor dedi...nift de anneden 20 cc kan alınıp ankaradaki anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor 10 günde sonuç çıkıyor % 99.2 gibi kesin sonuç veriyor fiyatı 1500-2000 tl arası değişiyor internetten araştırıp ankara daki lab. ileşime geçebilirsen fiyatı daha uyguna getirebilirsin hatta bazıları kurye gönderip kanı alıp ankara da bakıyorlar dedi. Ama bence ne olursa olsun doğurucam diyosan hiçbirine gerek yok bence dedi. Kafanda ilk önce bunun cevabını ver dedi. Ben de Hocam ben kesinlikle doğuracağım ama sonuç da kesinleşsin istiyorum dedim...sonra detaylı usg ye geçtik...herşeyine tek tek baktı ense 1.1 mm çıktı burun kemiği de gayet güzel oluşmuş dedi kalbine kan akışına ellerine ayaklarına bel kemiğine kafatasına dakikalarca baktı bütün vücudunu inceledi...herşeyi gayet güzel sağlıklı görünüyor ben bu şekilde görünüp de sakat doğan çocuk görmedim bence testin de % 99.9 temiz çıkacak dedi...biz rahatladık tabi biraz...cinsiyetini sorduk ben bu haftalarda bir tahmin yürütüyorum ama yanılma payı çok yüksek olduğu için yorum yapmıyorum dedi biz ısrar edince bişey söylemem gerekirse kız derim dedi sonra tekrar tekrar başka başka pozisyonlarda inceledi kesin bişey diyemiyeceğim bir dahaki gelişinizde kesinleşir dedi zaten şu an için önemli olan testinin temiz çıkması dedi...çok çok ilgilendi çok mütevazi çok insancıl çok bilgili bir kadındı çok memnun kaldık ve ne olursa olsun çocuğu aldırmama taraftarı...nifty testini yaptırmayı düşünüyorum temiz çıkarsa rahatlarım kesin sakat çıkarsa da kendimi ona göre hazırlarım psikolojik destek alırım eğitimini geleceğini araştırıp planlarım diye düşünüyorum...benden haberler böyle canlarım hepinizi çok çok öpüyorum... B bugza , cordeliac , nuru4207 , asli2434 , nesbay , ninocin , D dorti O omcoc , Y Yusra neva , S SweetNovember30 , @mevhibe ikra meyra tuana , fantasktik-fabi , ahlas , D deniz_murat , mavili33 ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlarım...

Ben de iki buçuk ay sonunda bi kere kusmuştum o da faydası var diye bana Israrla süt içirmişlerdi sonradan kusmadım ama midem eskiye göre daha hassas gibi midemi bulandırabileceğini bildiğim şeyleri yemiyorum

B bugza canım neden msj gelmediğini bilmiyorum canım ama yine de ilgin için çok teşekkür ederim kuzum... sen de üzülme 2 li testin çoğunda yaş ilerledikçe sonuçlar yüksek riskli çıkıyor ben nifty yaptırıcam amniyosentez i beklemek zor sonucun çıkması 19. haftayı bulacakmış çünkü bir de 200 de 1 düşük riski de korkutuyor beni canım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır ense kalınlığı ve burun kemiği için bişey söyledi mi dr un peki kuzum?

Gözün aydın aydın canım. Doktor iç açıcı konuşmuş. Gerçekten çok sevindim. İnşallah herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…