2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
xkardelenx canım çok sevindim doktor çok güzel konuşmuş inşallah nifty testi de çok iyi çıkacak yüreğini ferah tut
B bugza cnm seninki de temiz çıkacak bence içimde iyi hisler var sağlıkla gelecek bebişlerimiz inşallah
Kızlar bu arada dün akşam ilk defa karnımda sağ taraf daha şiş görünüyodu ama ultrasonda bebek soldaydı benim sıpa geziyo diye düşünüp mutlu oldum hareketi hissedemesemde :)

xkardelenx Canım merak ediyordum seni çok sevindim doktorunun olumlu konuşmasına bence o dedikleri bile yeterli tip sektörünün de ticarete dönüştüğünü düşündüğüm için benim çoğu teste güvenim yok malesef boşuna insanları üzülüyorlar gibi geliyo

medical parka gidiyorum canım..şimdilik memnunum doktorumdan..sen nereye gidiyorsun?
Bende şimdilik Sincan koruya gidiyorum ama değiştirebilirim uzak baya bize ve muayene ücretide çok geliyor bana. Sonuçta bi ultrasonla bakıyor doktoru seviyoruz ama yinede başka yerler deneyeceğim.

ne güzel canım sevindirmiş seni yani hamişlerin gerçekten güzel şeyler duymaya morale çook ihtiyacı oluyor, aferin dedeye

ne güzel canım sevindirmiş seni yani hamişlerin gerçekten güzel şeyler duymaya morale çook ihtiyacı oluyor, aferin dedeye
ben aksi olsaydı yani beni kırsaydı bende tutmıycaktim cenemi cok baskın bi karakter diilim ama biriktirirsem agır konusuyorum maalesef diger torunların bi eli yağda bi eli balda bizimde durumumuz cok iyi cok sukur ama ayrim yapilmasıni istemem oyle olursa yuzunu gostermem dedim esime ki yaparım

kız deme öyle, biz bizimkinden bişey görmeyiz hep kendi emeklerimiz yani, benim ailemde de torun için herşey yapılır iki zıt aile işte, bende artık bizimkilere kızıyorum onlarınki parada sizinki pul mu diye, annesi var babası var bişey yapmayın derim amaaan insanın zoruna gidiyor gidiyor da et tırnaktan geçmiyor iştebirde tek oğulları yani hey yavrum hey

ankaradaki arkadaşlar hangi hastanede hangi doktorlara gidiyorsunuz? hrs ye giden yok galiba hiç... ben doktorumdan çoook memnunum ama bu sefer hiç konuşamadık bi sürü sorum vardı oysaki çok aceleci davrandı. diğer sorularımı soramadım. birde gerçekten normal doğum yapmak istiyorum.. biraz aklımda sorular var

Canım şimdiden gözunaydın,sen yıne de içini rahatlatmak için yaptır nıfty ı ıyı haberlerını alalım,bende 3 gun önce nıfty yaptırdım sonuç beklıyorum

bizden istenmesinde kendi başlarının çaresine baksınlar kafasındalar demi aynı şeyler. boşver vermesinler en azından hayatımızda söz söyleme hakları olmaz.

Bende şimdilik Sincan koruya gidiyorum ama değiştirebilirim uzak baya bize ve muayene ücretide çok geliyor bana. Sonuçta bi ultrasonla bakıyor doktoru seviyoruz ama yinede başka yerler deneyeceğim.
canım bizim çalıştığımız kurum medicalle anlaşmalı ondan indirimli bakılıyorum..25 tl veriyorum..normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum..ama koruya yakındır muhtemelen..lina kadın sağlığı merkezine gitmiştim denemek için ordaki doktoru da sevdim ama ismini hatırlamıyorum şimdi..60 tl muayene ücreti vardı..doktor iydi ama ultrasondan diğer tüm aletlerine varana kadar her şey çok eskiydi..devlet hastanesine benzeer bir ortamı vardı yani..daha uygun yerlerde vardır elbet araştırırsın canım..

ya ben hamile kaldigimdan beri daha fazla takildim kizi geldi bi hafta kaldı oglu geldi 1 gun kaldi babasi geldi kaldi 1 gun eger esim bana ve aileme bu kadar iyi davranmasa evime sokmazdim su ilk 3 ayda biz cok maddi sıkinti cektik evliligimizin ilk senesi bi ceyrek bile yardimda bulunmazlarken bize cocukları ozel okullara gonderip yanimda 200er lira harclik verirlerdi simdi cok iyiyiz cok sukur dun buzdolabini ve camasir makinasıni gordu fiyat sordu ikisi 4000tl dedi esim ooo paraniz var dedi bende cok sukur dedim aslinda benim kinim once evlat sonra torun onlarda once torun hep torun

bizden istenmesinde kendi başlarının çaresine baksınlar kafasındalar demi aynı şeyler. boşver vermesinler en azından hayatımızda söz söyleme hakları olmaz.

evet ya aynen öyle, alıştım zaten arada laf açılınca söylüyorum o kadar yoksa az çok herkesin başında yani

Canım benim o güzel kalbini ferah tut. Ense ölçümü de çok güzel çıkmış bak. İnşallah sonuçlar çok güzel olacak. Kendinle birlikte bebeğini de üzme lütfen. Dualarımız seninle.

ben gataya gidiyorum, zaten bı sıkıntın olmazsa normal doğum yaptırıyolar hemen sezeryene almıyolar sen hangi hastaneye gidiyosun

amaaan Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye, sizinkilerde öncelik torunmuş ben şu zaman olmuş önceliğin ne olduğunu çözebilmiş değilim vallanişanlıyken de evlenirken de evlendikten sonra da aynı ilgisizlik son gaz devambende artık duyarsızlaştım bazen de lafı koyuyorum valla ama anlayana kültür yetişme tarzı farklılığı zor iş vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…