- 21 Mayıs 2016
- 32
- 34
- 8
- 40
inşaallah canım ya herşeyden evham yapar oldum o kadar gerginim ki eşimle bile aramız açıldı ne dese ağır geliyorGörümcemin de öyleydi ilk 3 ay 6. Ay düzeldi normal doğum yaptı şimdiden ne acelesi varmış doktorun
Bende şimdilik Sincan koruya gidiyorum ama değiştirebilirim uzak baya bize ve muayene ücretide çok geliyor bana. Sonuçta bi ultrasonla bakıyor doktoru seviyoruz ama yinede başka yerler deneyeceğim.medical parka gidiyorum canım..şimdilik memnunum doktorumdan..sen nereye gidiyorsun?
ben aksi olsaydı yani beni kırsaydı bende tutmıycaktim cenemi cok baskın bi karakter diilim ama biriktirirsem agır konusuyorum maalesef diger torunların bi eli yağda bi eli balda bizimde durumumuz cok iyi cok sukur ama ayrim yapilmasıni istemem oyle olursa yuzunu gostermem dedim esime ki yaparımne güzel canım sevindirmiş seni yani hamişlerin gerçekten güzel şeyler duymaya morale çook ihtiyacı oluyor, aferin dedeye
Kadıköy ise Şüküfe veya Şükriye gibi bi ismi vardı drun.ablamsezeryan oldu çok memnun kaldıKizlarrr medipolden doktor önerisi olan var mii
ben aksi olsaydı yani beni kırsaydı bende tutmıycaktim cenemi cok baskın bi karakter diilim ama biriktirirsem agır konusuyorum maalesef diger torunların bi eli yağda bi eli balda bizimde durumumuz cok iyi cok sukur ama ayrim yapilmasıni istemem oyle olursa yuzunu gostermem dedim esime ki yaparım
Canım şimdiden gözunaydın,sen yıne de içini rahatlatmak için yaptır nıfty ı ıyı haberlerını alalım,bende 3 gun önce nıfty yaptırdım sonuç beklıyorumKızlar günaydın hepinize tek tek teşekkür ederim...kusura bakmayın dr dan sonra annemlere geçtik abimler geldi istanbul dan hem de onlar da harap oldu benim yüzümden oraya gittik ve çok geç döndük giremedim pc ye...sadede gelecek olursak...dr a gittim önce odasında eski tahlillerimi inceledi öykümü dinledi sonra teste geçtik riskli çıkmış ama normal doğuranlar da var riski düşük çıkıp down sendromlu doğuranlar da var dedi tek tek anlattı 13+2 çıktım orda da bu haftada cvs (çocuğun plasentasından biyopsiyle örnek alıp inceleme) yapıyoruz ama % 2 düşük riski var dedi 3 hafta sonra sonuç çıkıyor, amniyosentez istersen 1. haftada yapılıyor onda da 200 de 2 düşük riski bulunuyor ama 2 si de kesin sonuç veriyor dedi. Afyon da 3 özel hastane var 3 de nifty testi yapıyor dedi...nift de anneden 20 cc kan alınıp ankaradaki anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor 10 günde sonuç çıkıyor % 99.2 gibi kesin sonuç veriyor fiyatı 1500-2000 tl arası değişiyor internetten araştırıp ankara daki lab. ileşime geçebilirsen fiyatı daha uyguna getirebilirsin hatta bazıları kurye gönderip kanı alıp ankara da bakıyorlar dedi. Ama bence ne olursa olsun doğurucam diyosan hiçbirine gerek yok bence dedi. Kafanda ilk önce bunun cevabını ver dedi. Ben de Hocam ben kesinlikle doğuracağım ama sonuç da kesinleşsin istiyorum dedim...sonra detaylı usg ye geçtik...herşeyine tek tek baktı ense 1.1 mm çıktı burun kemiği de gayet güzel oluşmuş dedi kalbine kan akışına ellerine ayaklarına bel kemiğine kafatasına dakikalarca baktı bütün vücudunu inceledi...herşeyi gayet güzel sağlıklı görünüyor ben bu şekilde görünüp de sakat doğan çocuk görmedim bence testin de % 99.9 temiz çıkacak dedi...biz rahatladık tabi biraz...cinsiyetini sorduk ben bu haftalarda bir tahmin yürütüyorum ama yanılma payı çok yüksek olduğu için yorum yapmıyorum dedi biz ısrar edince bişey söylemem gerekirse kız derim dedi sonra tekrar tekrar başka başka pozisyonlarda inceledi kesin bişey diyemiyeceğim bir dahaki gelişinizde kesinleşir dedi zaten şu an için önemli olan testinin temiz çıkması dedi...çok çok ilgilendi çok mütevazi çok insancıl çok bilgili bir kadındı çok memnun kaldık ve ne olursa olsun çocuğu aldırmama taraftarı...nifty testini yaptırmayı düşünüyorum temiz çıkarsa rahatlarım kesin sakat çıkarsa da kendimi ona göre hazırlarım psikolojik destek alırım eğitimini geleceğini araştırıp planlarım diye düşünüyorum...benden haberler böyle canlarım hepinizi çok çok öpüyorum... B bugza ,cordeliac , @nuru4207 , asli2434 , @nesbay , ninocin , @dorti @omcoc , @Yusra neva , S SweetNovember30 , @mevhibe ikra meyra tuana , @fantasktik-fabi , ahlas , @deniz_murat , mavili33 ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlarım...
bizden istenmesinde kendi başlarının çaresine baksınlar kafasındalar demikız deme öyle, biz bizimkinden bişey görmeyiz hep kendi emeklerimiz yani, benim ailemde de torun için herşey yapılır iki zıt aile işte, bende artık bizimkilere kızıyorum onlarınki parada sizinki pul mu diye, annesi var babası var bişey yapmayın derim amaaan insanın zoruna gidiyor gidiyor da et tırnaktan geçmiyor iştebirde tek oğulları yani hey yavrum hey
canım bizim çalıştığımız kurum medicalle anlaşmalı ondan indirimli bakılıyorum..25 tl veriyorum..normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum..ama koruya yakındır muhtemelen..lina kadın sağlığı merkezine gitmiştim denemek için ordaki doktoru da sevdim ama ismini hatırlamıyorum şimdi..60 tl muayene ücreti vardı..doktor iydi ama ultrasondan diğer tüm aletlerine varana kadar her şey çok eskiydi..devlet hastanesine benzeer bir ortamı vardı yani..daha uygun yerlerde vardır elbet araştırırsın canım..Bende şimdilik Sincan koruya gidiyorum ama değiştirebilirim uzak baya bize ve muayene ücretide çok geliyor bana. Sonuçta bi ultrasonla bakıyor doktoru seviyoruz ama yinede başka yerler deneyeceğim.
ya ben hamile kaldigimdan beri daha fazla takildim kizi geldi bi hafta kaldı oglu geldi 1 gun kaldi babasi geldi kaldi 1 gun eger esim bana ve aileme bu kadar iyi davranmasa evime sokmazdim su ilk 3 ayda biz cok maddi sıkinti cektik evliligimizin ilk senesi bi ceyrek bile yardimda bulunmazlarken bize cocukları ozel okullara gonderip yanimda 200er lira harclik verirlerdi simdi cok iyiyiz cok sukur dun buzdolabini ve camasir makinasıni gordu fiyat sordu ikisi 4000tl dedi esim ooo paraniz var dedi bende cok sukur dedim aslinda benim kinim once evlat sonra torun onlarda once torun hep torunkız deme öyle, biz bizimkinden bişey görmeyiz hep kendi emeklerimiz yani, benim ailemde de torun için herşey yapılır iki zıt aile işte, bende artık bizimkilere kızıyorum onlarınki parada sizinki pul mu diye, annesi var babası var bişey yapmayın derim amaaan insanın zoruna gidiyor gidiyor da et tırnaktan geçmiyor iştebirde tek oğulları yani hey yavrum hey
bizden istenmesinde kendi başlarının çaresine baksınlar kafasındalar demiaynı şeyler. boşver vermesinler en azından hayatımızda söz söyleme hakları olmaz.
Kızlar günaydın hepinize tek tek teşekkür ederim...kusura bakmayın dr dan sonra annemlere geçtik abimler geldi istanbul dan hem de onlar da harap oldu benim yüzümden oraya gittik ve çok geç döndük giremedim pc ye...sadede gelecek olursak...dr a gittim önce odasında eski tahlillerimi inceledi öykümü dinledi sonra teste geçtik riskli çıkmış ama normal doğuranlar da var riski düşük çıkıp down sendromlu doğuranlar da var dedi tek tek anlattı 13+2 çıktım orda da bu haftada cvs (çocuğun plasentasından biyopsiyle örnek alıp inceleme) yapıyoruz ama % 2 düşük riski var dedi 3 hafta sonra sonuç çıkıyor, amniyosentez istersen 1. haftada yapılıyor onda da 200 de 2 düşük riski bulunuyor ama 2 si de kesin sonuç veriyor dedi. Afyon da 3 özel hastane var 3 de nifty testi yapıyor dedi...nift de anneden 20 cc kan alınıp ankaradaki anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor 10 günde sonuç çıkıyor % 99.2 gibi kesin sonuç veriyor fiyatı 1500-2000 tl arası değişiyor internetten araştırıp ankara daki lab. ileşime geçebilirsen fiyatı daha uyguna getirebilirsin hatta bazıları kurye gönderip kanı alıp ankara da bakıyorlar dedi. Ama bence ne olursa olsun doğurucam diyosan hiçbirine gerek yok bence dedi. Kafanda ilk önce bunun cevabını ver dedi. Ben de Hocam ben kesinlikle doğuracağım ama sonuç da kesinleşsin istiyorum dedim...sonra detaylı usg ye geçtik...herşeyine tek tek baktı ense 1.1 mm çıktı burun kemiği de gayet güzel oluşmuş dedi kalbine kan akışına ellerine ayaklarına bel kemiğine kafatasına dakikalarca baktı bütün vücudunu inceledi...herşeyi gayet güzel sağlıklı görünüyor ben bu şekilde görünüp de sakat doğan çocuk görmedim bence testin de % 99.9 temiz çıkacak dedi...biz rahatladık tabi biraz...cinsiyetini sorduk ben bu haftalarda bir tahmin yürütüyorum ama yanılma payı çok yüksek olduğu için yorum yapmıyorum dedi biz ısrar edince bişey söylemem gerekirse kız derim dedi sonra tekrar tekrar başka başka pozisyonlarda inceledi kesin bişey diyemiyeceğim bir dahaki gelişinizde kesinleşir dedi zaten şu an için önemli olan testinin temiz çıkması dedi...çok çok ilgilendi çok mütevazi çok insancıl çok bilgili bir kadındı çok memnun kaldık ve ne olursa olsun çocuğu aldırmama taraftarı...nifty testini yaptırmayı düşünüyorum temiz çıkarsa rahatlarım kesin sakat çıkarsa da kendimi ona göre hazırlarım psikolojik destek alırım eğitimini geleceğini araştırıp planlarım diye düşünüyorum...benden haberler böyle canlarım hepinizi çok çok öpüyorum... B bugza ,cordeliac , @nuru4207 , asli2434 , @nesbay , ninocin , @dorti @omcoc , @Yusra neva , S SweetNovember30 , @mevhibe ikra meyra tuana , @fantasktik-fabi , ahlas , @deniz_murat , mavili33 ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlarım...
ben gataya gidiyorum, zaten bı sıkıntın olmazsa normal doğum yaptırıyolar hemen sezeryene almıyolar sen hangi hastaneye gidiyosunankaradaki arkadaşlar hangi hastanede hangi doktorlara gidiyorsunuz? hrs ye giden yok galiba hiç... ben doktorumdan çoook memnunum ama bu sefer hiç konuşamadıkbi sürü sorum vardı oysaki çok aceleci davrandı. diğer sorularımı soramadım. birde gerçekten normal doğum yapmak istiyorum.. biraz aklımda sorular var
ya ben hamile kaldigimdan beri daha fazla takildim kizi geldi bi hafta kaldı oglu geldi 1 gun kaldi babasi geldi kaldi 1 gun eger esim bana ve aileme bu kadar iyi davranmasa evime sokmazdim su ilk 3 ayda biz cok maddi sıkinti cektik evliligimizin ilk senesi bi ceyrek bile yardimda bulunmazlarken bize cocukları ozel okullara gonderip yanimda 200er lira harclik verirlerdi simdi cok iyiyiz cok sukur dun buzdolabini ve camasir makinasıni gordu fiyat sordu ikisi 4000tl dedi esim ooo paraniz var dedi bende cok sukur dedim aslinda benim kinim once evlat sonra torun onlarda once torun hep torun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?