2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok güzel haberler bence xkardelenx etiketleme yapamadım bende doktor daha umutsuz konuşmuştu ve down sendromunda burun kemiği oluşmuyor bizimde herşeyi iyi çıktı tek ense kalın dendi 2.4mm ve testlerim temiz çıktı eminim bebeğin çok sağlıklı allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ...

canım hiç canını sıkma inşallah testlerimiz temiz çıkacık Allah ın izniyle gönlünü ferah tut...sana da dua edeceğim kuzum...

sağol canım inşallah çok teşekkür ederim...

haklısın canım benden önce dr başka bir hastayı muayene ediyordu...o çıkınca biz girdik...bize ondan bahsetti benim riskim 1/219 çıktı onunki 1/37 imiş ve kesin doğuracağım hiçbir test yaptırmayacağım diyor dedi...

bendim canım o teşekkür ederim çok sağol dr da usg ye göre çok olumlu konuştu nifty yaptırıcam ben de...

xkardelenx evet bence de risk hep var bebeğine güven ve hamileligin keyfini çıkar bende amniyosentez yaptirmicam dedim doktora onu gördüm hissettim doktorlar için çok kolay söylemesi bazen ama vazgeçmek kolay değil ondan ben ondan vazgeçmedim inandım umarım oda sonuna kadar benden vazgeçmez ve sağlıkla kucağımda olur sende bunu yap içini ferah tut :)

inşallah canım ben de vazgeçmem bebeğimden kesinlikle...Allah yardımcımız olsun inşallah...

xkardelenx doktorun böyle konuşmasına çok sevindim, yaşını bilmiyorum ama ileri yaş hamileleri zaten direkt yüksek risk grubu çıkıyor. inşallah nifty testinin sonucu doğru çıkar. benim sonucum 1 haftada çıktı, inşallah sende çok beklemezsin.

B bugza ben senin sonucunun iyi çıkcağına da inanıyorum. hatta sen testen önce ileri yaş hamilelelikrinde riskin yüksek çıktığını bu nedenle moral bozamamak gerektiğini yazmıştın. iyiki de yazmışsın, ben teste giderken eşime dedim ki bak sonuç olumsuz çıkacak büyük ihtimalle moralini bozma, o sayede ikimiz de niftynin sonucunu beklerken strese girmedik.

inşallah yürekten diliyorum ki, bebeklerimizin hepsi sağlıklı olacakç

iyi akşamlar annecikler.. 2 gün arayla farklı doktora gittim birisi %90 kız dedi diger i %90 erkek hangisine inansam 13 + 6 çıktı kuzum bu haftalarda yanılma çok olur diyorlar sizde de böyle oldu mu

Ultrason resimleri var mı?
Bu kadar yüksek tahminleri iki ayrı cinsiyette bulunmaları trajikomik ya resmen.
1-2 hafta sonra başka bir doktora git istersen?

xkardelenx B bugza arkadaşlar içinizi ferah tutun, arkadaşımın da 2' li test sonucu iyi çıkmamıştı. Hemde yaşı 25 falandı. Aminyosentez dedi doktoru, riskli operasyon olması bir yana, sonuç olumsuzsa ne yapacağım sanki aldıracak mıyım dedi? Tavsiye üzerine gittiği doktor sizi biraz paralı görmüşler sanırım demiş sadece, ve çok şükür şuan çok sağlıklı, akıl küpü bir çocuğu var. Benim annem 3. kardeşimi 37 yaşında dünyaya getirdi, örneği daha çok var böyle etrafımda. Kötü düşünmeyin. Dualarım sizinle, hepimizin riski var, tarama testleri yüksek çıkmayan insanların çocuklarında problemler olabiliyor, yüksek çıkanların da sapasağlam çocukları oluyor. Bende bu hafta 4' lü yaptıracağım. Allah inşallah hepimize sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eder.

Son düzenleme:
Canım hiç korkma. Bak bebekte hiç bişey yokmuş. Ben daha önce amnıyosentez oldum çok pişmanım. Boşuna strese sokmusum kendımı. Kızım maşallah sapasaglam doğdu. Bence hiç korkma. Bişey olsa zaten ultrasonda bır sekılde belli olurdu. Yınede için rahatlayacaksa testlerı yaptır. Ben amnıyosentezı önerırım. Bende yaptırmıştım. Bak göreceksın hiçbişey çıkmayacak. İçini ferah tut canım. Hersey çok guzel olacak canım

Canım 2011 hangı ay grubundaydın. Ben 2011 nisan grubundaydım

canim yazdikların beni rahatlattı bence hic birsey cikmayacak sonuc temiz olacak bir yengec olarak hissediyorum

canım merakta kaldık valla senin adına çok sevindim ne güzel konuşmuş doktorun, inşallah hiç bir şey çıkmayacak canım hem senin hem de B bugza nın ben daha sonucumu almadım biliyosun benimde yaş var hepimizin kuzusu Rabbime emanet, Rabbim kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…