2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biraz kayboldum neler olmuş yahu. Kuzucuğum ne zaman senin amniyosentezin yapılacak? Cvs amniyosentezden daha iyi değil mi? Bence yaştan ötürü bu sonuç. Amniyo temiz çıkacak bak görürsün.
Cvs amniyodan daha riskli diye yaptirmiorum. Bi de Faik Hica bu konuda cok iyi. Belki 7000 kez yapmistir amnio. Su ana kadar hic dusuk yapan olmadi. Yillardir bilinen biri. Tarama testlerini surf prosedur diye yaptirdim biliosun. Bana kesin sonuc lazim. Cocuk saglam ya da sorunlu dicekler ben de ona göre kendimi ayarlicam. Haftaya carsamba amnio. Cuma da sonuc cikar dedik. Kan uyusmazligi ignemi de sivi alinca olucam. Kaybolma bi yerlere ya da haber ver yokum diye :x
Hadi bakalim. Merak etmisti herkes. Demek bu proflar hep boyle sakin ve aciklayici konysuolar. Faik Hoca da basta anlatti. Tarama testi teshis koymaz diye. Kesin sonuc amniodur diye. Riski yuksek olup saglam dogan. Riski dusuk olup sendromlu doganlardan bahsetti. Sonra ultrasonda tek tek inceledi senin doktor gibi. Her baktigi yerde ooo cok guzel.evet baya iyi diye diye yarim saat 45 dakika inceledi Deniz i. Cinsiyet söylemedi daha net gorunmuo. Tahmin edip yonlendirmeyeyim dedi. Benim sipa yuzustu yatio. Secdeye gitmis gibi. Cok inancli diye gulustuk hatta. Babasi da ordaydi. Biraz duygulandik tabi. Sonuc haftaya carsamba sivi alinio ardindan kan uyusmazligi ignesi ve haftaya cuma ak g.t kara g.t meydana cikiyo. Icime digan bisey olmadigi. Ben inatci ve lanet biriyim. Cocuk da % 50 benzese bile oyle kolay kolay hasta falan olmaz benim yavrum olsa da haftaya kadar duzeltir kendini :)))))

Burun kemigi var olusmus. Ense kalinligi cok iyi dedi. Usg de hersey yolunda gorunuyor dedi. Hatta biraz uzun olucak bu bebek dedi :))) babasina cekmis essek. Ben kisa ve roberto carlos bacakliyim. Babasi Andy Mcperson kilikli :))
canım hiç canını sıkma inşallah testlerimiz temiz çıkacık Allah ın izniyle gönlünü ferah tut...sana da dua edeceğim kuzum...
Et canim et. Dua iyidir. Ben son bir yilda hayatimda etmedigim duayi ettim :) sana da burda olan ve olmayan herkese dua ediyorum. Ama dedigim tek sey "sen bilirsin ya hu" baska bisey demem cogunlukla.
Amin canim insallah. Arada erken söylediklerimi ukalalik olarak algilayanlar oluo sen iyi ki yazmisin dedin sevindim :))
Inkanlar el verdigi surece kullanma taraftariyim ben. Bu prof anne karnindaki bebegi kalp ameliyati yapmis biri. O kadar iyi yani. Guveniyorum cok. Kardesimin doktoruydu. Hala da spiralini vs hep ona gider. Biz parasizliktan gidemedik 300 lira muayenesi. Sevgili kocam zamaninda az yedirseydi oteki karilara ben simdi daha rahat davranabilirdim. Neyse girdim yine ayni kor noktalara.
Insallah canim bebekler saglikli olur. Olmazlarsa da demek ki olmasi gereken buymus deriz napalim.
Sisman ve göbek li olmayanlar daha kolay hissediolarmis dedi biri. Ben son aya kadar hissedemem :)))) cocuk o kadar tabakadan top atsa duyamam ahahahaa
Bir hafta geyik yapicam simdiden uyarayim hepinizi. Dorti bane gecmis olsun bile demedi daha sagolsun. Ozur de diledik ama kaldiramio demek ki. Ona da onun tarzinda laf aticam. Haberin olsun D dorti
Icinde torun sevgisi var demek ki. Bizimki onceki ikisinden cikolata biskuvi sakliodu gecen yaz gordum kendim :) bizim baba tarafindan kinse yok sekerim. Ne dede ne amca be abi ne baska bisey. Artik bizimkiler biraz simartir mecburen acigi kapatiriz. Senin icin sevindim. Kocan da agir bi karakter demek seni ve bebegini hiseettirmis ailesine. Tebrik ederim. Kiskanmadim :)))
yarin Allah kismet ederse cinsiyet ogrenicez gece ruyamda doktorumu gordum %80 erkek diyodu
Gonkune gore olsun. Ben kiz hisssediyorum artık kizim diye seviyorum. Kismet.

bende turgut özal üniversitesi hastanesine gidiyorum canım, geçen yıl doğumu orada yaptım o yüzden şimdi de oraya devam

senin anlattiklarinda benim babannem herseyi saklardı domuzcuk yemeyelim diye cok kotu bi kadındı pislik sen ve senin ailen deli olursunuz denize yeter sizin sevginiz ona istanbula gelebilsen keske ne guzel olur bugza yaaa

Kızlar iki günde bir tüp kan nasıl bozulur bilen biri bana açıklayabilir mi?

Dermatojiden randevu almıştım. Ellerimdeki dayanılmaz kaşıntıyı göstermek için. Sabah telefon geldi. Ikili tarama için numara vermiştim hastaneye. Kanınız bozulmuş, gelin yeniden kan verin diye.
Ankalab diye bir özel lab'a gönderiyormuş hastane ikili testi kanlarını. Biriktiriyorlar herhalde. Aynı koşullarda saklasak da bazı örneklerde oluyor dedi. Hop yeniden ense ölçüldü. Kan alındı. Bi' haftada üçüncü kez ultrasona girmiş oldum sayelerinde.

Usg ölçümü aynı cihazla yapıldığı hâlde salı günü 12+5 6.5 cm olan bebek iki gün sonra bugün 13+3 7.4 cm. nt iki ölçümde de 1.05 idi. Değişen bir şey olmadı. Boşuna boşuna usg'ye girdim. Kendi doktorumun yaptığı ilk ölçümde 1.07 idi. Hastanenin tribi yüzünden üç kere ensesi ölçüldü çocuğun. Çıldıracağım resmen.

Dünden beri burnum kanıyor, burnumun içi ağrıyor. Ellerim kaşınıyor. Üzerine bir de ne kadar aksilik varsa beni buluyor.

15 gün sonra çıkacakmış sonuç bir de.

Selam kizlar bugün 13 hafta olduk hastaneye gitcez cinsiyet belli olur mu sizce birde yapılması gereken testler ne oluyo acaba ?

ayy oyle valla hic esirgeyemem lafimi valla kimseye eyvallahım yok ne ekerlerse onu bicerler

EE çok şükür güzel haberler bunlar Dr olumsuz bi şey söylememiş . gözün Aydin canim inşallah diğer testler de olumlu cikar için rahatlar.

B bugza canim seninde güzel cikacak gör bak . senin için çok onemli biliyorum daha önce okumuştum bu konuda fikrini sonuclarin için dua ediyorum inşallah saglikla kucaginda görürsün evladini

senin anlattiklarinda benim babannem herseyi saklardı domuzcuk yemeyelim diye cok kotu bi kadındı pislik sen ve senin ailen deli olursunuz denize yeter sizin sevginiz ona istanbula gelebilsen keske ne guzel olur bugza yaaa
Gelirim ne var gelmicek. Cok gezentiyim ben. Umraniyedeki izci kampindaydim her yaz bu sene gidemedim. Deniz dogsun 40i ciksin cadirimiz kangurumuz ve bitlarimizla yollardayiz sekerim insallah. Eviniz bahceliyse bahcede cadir kurariz haberin olsun :))))

sekerin tansiyonun yoksa stresten kaniyodur burnun canim gecmis olsun uzulme olsun sonucun iyi ciksinda dert etme bebeginide uzme tatlim

Bugza yastan dolayı rısk çıkacağını hep soyluyordun zaten,tabiki sonucu Gören'e kadar zaman gecmıyo ama ıyı haberler alıcaz inşallah,bakalım ben de nifty sonucu beklıyorum
Allah hepimizin yüzünü guldursun

canim benim site olabildigince yesillik ve cimen ayrica gel cadirda yatircak halim yok seni 3+1 ev ask olsun 5 blok var ama istense 4 blok daha yapilir yani o kadar genis alan sıkıntı yok

Eklentiler

• 20150722_075444.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 104
resimde gonderdim bak yesillik deniz adalar ☺

Benide alir misin canim Listeye. Son Adet Tarihim 16.04.2016, beklenen Dogum günü 21.01.2017 ve ilk cocugum. Cinsiyetini maalesef henüz bilmiyoruz. Yasadigimiz yer Almanya, Meslek Katip.

Misafirim çok. Yarın hem gündüzden, Hem de 1 hafta yatılı misafirim gelecek ayrı ayrı. Eşim de yeğeniyle problem yaşadı dün gerildi biraz. Onun yanında telefon kurcalamak istemedim ilgisiz gibi. Işleri de yoğun, barut gibi bu aralar.

Bugün sonunda devlette onerdikleri doktora denk gelebildim ikili de dahil tüm prenatal testler için. Crl 8.4 cm'i geçtikten sonra hiçbir şey ifade etmiyor koyduğu tanı. Amniyosentez tercih ediyoruz bunun yerine dedi. Çocuğum yine dayak yedi. Uyuduğu için. Paso uyuyor. Yoga bağdaşı kurup yatmış bu sefer de. Yalnız bu sefer doppler ile doktor pıt pıt pıt vurunca vurduğu yerde kasılma oldu ve uyandı dedi, dönmüş. Bebeği hissettim sonunda.

Çarşamba gününe kadar seninle birlikte dokuz doguracagiz artık Buğza hanım. Bu arada bütün taramalari sağlam çıktığı hâlde Asperger olan bir boncuğumuz var bizim. Yeğenim. Benimkine kadar sevip mıncıkladığım tek çocuktur. O kendini sevdirmiyor, senin gibi ukalanın biri o da. sjhfjsjcjjdksskksl.

Kızlar selam.
Biraz geçmişe gittim ikili sonuçları gelmiş birçoğumuzun
Bende hala bir hamilelik belirtisi yok ama göbüğüm var işte
Bu arada hissediyorum ne yazık ki tokluk şekerlerim fırlıyor. Ne b.k yicem bilmiyorum inşallah insüline geçmem
Sağ bacağım çekiliyor sizde var m??
İşe başladım sayılır. İş demek kahve kaçamakları demek benim için ama eşim hep tepemde olduğundan içirmiyor
Öyle işte
Bugün rahatım bayağı

Kan bozulması sinir bozucu nasil olmuş anlamadim. Ama burun kanamasi takvimde yaziyordu canim oluyorsa korkmayin diye. hatta birinde yine olmuştu burada.

mavili33 evinin manzarası süpermiş canım balkonda büyükse çok keyifli olur orada vakit geçirmekbende yeni bir ev istiyorum

Kan bozulması sinir bozucu nasil olmuş anlamadim. Ama burun kanamasi takvimde yaziyordu canim oluyorsa korkmayin diye. hatta birinde yine olmuştu burada.

Doktor da söyledi. Vücuttaki kan arttığı için kılcal damarlara hücum ediyormuş ondan. Burnuna tampon yap dedi sadece.

Ben de anlamadım. Şirket kuryesi buradan Ankara'ya götürüyormuş kanları. Tanrıdan zaman dilimi içinde bozuldu diyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…