2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tam tersi diil canım aynı seyi istiyoruz ve hissediyoruz ☺☺☺
Ayyyy kendime gülüyorum. Mesajı neremle okuduysam artık yarın senden güzel haberi bekliyorum o zaman. Benim randevum 2 hafta sonra.
Kızıma kalırsa hemen başka yere gidip öğrenelim diyor. Ben de biraz daha meraklansın istiyorum. Ultrasona sık girmek iyi değil diyorum.

Gecmis olsun. Neyi var annenin?
Ben de isterim canım canım da B bugza 'yı biliyorsun. Ben İstanbul'a gelsem, o Yozgat'a gider. (Azıcık eserekli biliyorsun. )
O gelip çemkirmeyince benim günüm iyi geçmiyor.
Kiz allah iyiligini versin agzimdakileri püskürttum gulcem diye
Valla gitmicem bak uzaklara. Sen ne zaman gelcen ondan haber ver. Bostanlı pazarina ciksak ne guzel olurdu valla. xkardelenx trenle gelirsin burdan da ben binerim gideriz izmire gezeriz Ohhh
Hayirli olsun
Kasilma mi. Su hapsururken olan da sayılır mi? Ben bi tek hapsururken sag tarafimi yetisemez de tutamazsam -hele de yatarkene- bi o zaman hafif kasilio. Bacak kol aldim kendim de bi tek kuku kaldiydi. Onu beceremiyorum zaten oldum olasi. Aldirdim simdi agdaci kizin da eli hafif. Kasmiyorum kendimi. Olmaz bisey beyaa.
kızlar bu arada doktorumun tahmini doğru ise çin takvimi tutmadı bende, rus takvimi tuttubi ara konuşulmuştu cinsiyeti öğrenenler çin takvimi tuttu mu diye soruyorlardı
Cin takvimi kiz dediydi bana. Ruslar fikir belirtemedi en son 1970dogumlu adami gösterio benim herif '68 model. Böyle antika oldugu belliymis aslinda bastan :)))
Baska bi takvime sormadim.
Yuzumde degisiklik var benim. Top sakal gibi golge oldu cenemde. Kiz, anasinin güzelliğini alirmis. Zaten angelina jolie degil idim simdi oldum uzayli zekiye :)))))
Okudun mu o kitabi nasil? Ben de alayim bari.
Baska kitap ismi tavsiye eden var mi kizlar?

olsun canım sayende azcık bende güldüm şanslısın bi kızın bi oğlun var maşallah Allah gönlüne gore versin dua edinde gösteriversin yarın doktora teyzeleri☺

m
magnezyum eksikliğinden olabilir kramplar bende de çekilme şeklinde oluyor.drum diasporal direkt diye bir ağızda eriyen toz önerdi bir iki tane içince hemen düzeldi

ben Ayse Önerin hamilelik dogum ve bebek bakimi kitabını aldım basarili

Bostanlı pazarı dedin ve beni kalbimden vurdun. Otlu peynirli gözleme geldi aklıma Allahsız. Öf, ne güzel yaparlardı orada. Ay bi de çarşamba günleri 200 numaralı hat otobüsü Alsancaklı yaşlı kokonalarla dolar taşardı o pazar yüzünden. Ey İzmir'im ey. Eylül-Ekim arası geleceğim. İzmir'in serinleme durumuna bağlı.

Kasılma dediğim böyle göbeğin tam altında (benim sol tarafta) sertlik ve kavun gibi bir çıkıntı oluyor ve uzun süre geçmiyor, sanki içinden bir şey çıkacak gibi hissediyorsun. Magnezyum azalttı benimkini.

Yok oyle kavun falan bende. Heryer esit sislikte ve sadece hapsuruk yapio azcik. O zaman ben agdaya devam sekerim.
Eylulde zor gelirsin anca ekimi bulur senin gelmen. Gavur a.. gibi yanio simdi buralar. Ekimde afyonda kar yağar :) xkardelenx de isinmaya gelir bahaneyle.

yok kız o kadar soğuk değil burası hele küresel ısınmadan sonra hiç eskisi gibi soğuk olmuyor çok kar yağmıyor valla...ya çok güldüm Gavur a.. na Allah iyiliğinizi versin emi...

kız Allah seni napmasın nerden geliyor aklına böyle şeylerhem benimkinin modeli yüksekte ne oluyor benimki de ayrı antika, yapmışlar sonra kalıbı kırıp atmışlar, öyle eşsizdir kendileri bana da çin kız rus erkek dediydi, diğer kontrol da netleşir nasılsa görecez bakalım

benim de karnım çok büyümedi ama usg de eşşek kadar görünüyor velet anlamadım gitti eşim de diyor yattığında dümdüz görünüyor karnın çocuk nasıl bu kadar büyümüş diye iç karnım geniş heralde...

şanslısın valla Allah bana da hiç iç karın vermemiş, göbüş ortada hemde kocaman

merhaba ben de sayfanın sessiz takipçilerdenim yakın zamanda buldum bu sayfayı ve nerdeyse hepinizi tanıyor gibi oldum. Yeri geldi endişeli bii şekilde doktora gidip sevinçli haberlerinizi , yeri geldi test sonuçlarınızı aynı sizin kadar heyecanla bekledim her zaman kendim ve tüm anne adayları için herşeyin en hayırlısını nasip etmesi için Allah'a dua ettim . Kızlar inançlarınızı hiçbir zaman kaybetmeyin lütfen ve herşeyin hayırlısını dileyin.İnanıyorum ki B bugza , xkardelenx ve ismini hatırlayamadığım kimler varsa en kısa zamanda bebeklerinin iyi haberlerini alırız. Doktorlarınız her ikinize de çok olumlu şeyler söylemiş daha fazla üzülüp bebeklerinizi de üzmeyin. Hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de yaşım ileri olduğu için ikili test sonucunu aynı endişelerle bekledim ve çok şükür test sonuçlarımızda bii sıkıntı çıkmadı. Allah'ım hepimizin kucaklarını hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimizle doldursun.(amin) ben de 14+4 günlük hamileyim ve bu haftaya kadar yazılan tüm hamilelik belirtilerini yaşadım (baş ağrısından tutun da kasık ağrılarına ,bel ağrılarından, bulantıya ve baş dönmesine kadar ) iyotsuztuz beni de listeye eklermisin cnm.Son adet tarihim 03.04.2016 tahmini doğum tarihimiz 08.01.2017 Antalya'lıyım muhasebeciyim ilk hamileliğim. Doktorumuzun 12+2 deki tahmini kız ama daha değişebilir kesin değil dedi.12+2 deki ultrasan görüntümüzü ekliyorum anlayanlardan benim için de cinsiyet yorumları yapmasını bekliyorum.( @SLVESTER , @mevhibe ikra meyra tuana )

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 71
  • image (1).webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 65
Hoşgeldin aramıza canım. Ben de Antalya lıyım. Ama Ankara da yaşıyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bu arada bizim son usg'miz. Ne kadar tipsiz değil mi? Benim bir önceki usg'de tontiş top kafalı, fındık burunlu kızım gitmiş yerine bu gelmiş. Doktor herhalde bu uzaylıya benzeyen şey kız olamaz diye düşünüp erkek dedi.

hoşgeldin canım hayırlı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

B bugza kitapta dogum hikayeleri ve kadinin neden dogal dogum taraftari oldugundan bahsediliyor. Ben okuyunca cok gitmek istediydim bi taniscam bakalim soyledikleri dogru mu

canımcığım skull teorisi diye bişey var kız ve erkeklerin kafa yapısına göre cinsiyet yorumu yapıyorlar erkeklerinki alınları ve çeneleri yuvarlak kızlarınki ise daha basık ve sivri görünüyor bence seninki kız internetten bir bak istersen resimlerine kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…