- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kan değerlerimde bakıldı takviye ilaca gerek görülmedi folik alide devam etmemin nedeni mhfr 677 hemozigot mutant rahatsızlığımın olması coraspin de kullanıyorum
Ben de onu normal epilatör gibi kökten alıyor sandım ucu küçük diye düşündüm . o zaman hiç almıyım alışırım yoksa hemen çoğalıyor benimkiler zaten kökten almazsamcanım ben kaşımı alıyım derken şeklini bozdumbir daha kaş için kullanmadım ama acil işim varsa bıyık ve yüzümdeki favori tüyleri için kullanıyorum, fiyatına göre iyi iş çıkarıyor , elinin altında acil bişey olunca vücudunun her yerinde kullanabiliyorsun ama tüyleri kökten almıyor tabi, yüzeysel alıyor.
![]()
Nasıl sabrettin o kadar bi de daha söylemeyeceksinMerhabalar bebeğe alınması gerekenler için liste yaptınızmı, ilk bebek geliyor, eşim ve ben dışında akrabalara söylemedim hala 7. Ayda sürpriz yapar yanlarına giderim öyle görürler diye :))
Sadece ne almam gerekli hic bilmiyorum
Park yatagi, bebek arabası biberonu alt açması ağız mendili penye battaniyesi 2 tanede tulumu var beyefendinin,başka birseyini almadım daha, şimdilik salla pati gidiyoruz :)
Nasıl sabrettin o kadar bi de daha söylemeyeceksin
Ben daha hiç bi şe almadım geçen annem alt açma minderi almış arkadaşlarım bi şeyler alıyor ama ben beklicem daha sanırım
Kızlarr göbekler çok güzel maşallah:) biz heryerden bayaaa şiştik bu da bizim
Oyyy MaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah![]()
Canım imom ve ferrumu kahvaltı sırasında calsium magnezyum öğlene doğru zaten calsium magnezyum gün aşırı aliyorumgün içinde nasıl bir sıralama ile alıyorsunuz vitaminleri?
Kızlar günaydın :) ben kızıcığımı gördüm kocaman olmuş 18 cm olmuş boyu kilosu da 275 gr herşeyi çok iyi dedi doktorum Allaha çok şükür bana demir ilacı vegaferon verdi kullanan var mı hiç
Ben daha başlamadım açıkçası şöyle bi 6.ayın sonuna gelsin diye düşünüyorum ilk bebeğime heveslenip aldım odasına kadar yaptım ama 8.5aylik doğum yaptım sinra vefat etti şimdi bende seninle aynı zamanlarda doğum yapicam inşallah ama korkuyorum ikinci bebeğime baya bir beklemiştim maddi durum hazırsa bir günde bile oluyor inanBenim size bir sorum olacak Allah nasip kısmet ederse aralık sonu ocak başı ogluşum u kucagima alcam kıyafetlerden n çok nelerden almam lazim kaçar tane bu benim ilk o yüzden pek bilgim yok fazla da almak istemiyorum eksik te almak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden:)
Seninkine de maşallah cnm benim sat 13 nisan 18+2yiz bugünMaşallah kuzuna. Son adet tarihin nedir canım.banada boyunu demedi ama dün 290 gr dedi.benimki 6 Nisan. Demir ilaci olarakta maltofer verdi
Ben yaptım canım daha önce sorabilirsinarkadaşlar aranızda alieksperden alışveriş yapan varmı :) Kendisine bi kaç sorum olacaktı.
Ben kendime birkac oarca kiyafet almistim hicbirini giyemedim. M beden ust aldimm xs gibi geldi ama etiketleri hep m. Sanirim standartları farkli biraz.arkadaşlar aranızda alieksperden alışveriş yapan varmı :) Kendisine bi kaç sorum olacaktı.
Ben kendime birkac oarca kiyafet almistim hicbirini giyemedim. M beden ust aldimm xs gibi geldi ama etiketleri hep m. Sanirim standartları farkli biraz.
Bir de kizima oyuncak aldim o da kirik geldi.