• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Günaydın gobuslere baktım maşallah size. ben daha dümdüzum suan bakıyorum saDece bi tepe var karnımda Sivrice diğer yerleri resmen çukur gibi görünüyor karnimin. azcık yemek yiyince hafif çıkıyor ama gobusum. Gebelikten oncede basenim vardi şimdi azcık belim kalınlasmis .azcık göbek çok tatlı oluyo yaaa ama geçen gebeliğimde son 2 ay bile göbek çok olmayınca gebelik almamistim Tunik tarzı seylerle doğuma kadar idare etmistim. zaten simdide hala yüksek bel dar pacalarimi giyiyorum bu defa alaçam bi kaç kıyafet Karnım küçük olsa giyecem lsw den tişört aldım 2 tane it`s a boy diye ama göbek olmayınca giymeye utaniyorum.

Benim kan değerlerimde bakıldı takviye ilaca gerek görülmedi folik alide devam etmemin nedeni mhfr 677 hemozigot mutant rahatsızlığımın olması coraspin de kullanıyorum

Merhaba merak ettim de folik asit pıhtılaşmasa iyi mi geliyormuş ki bende de var iğne ve coraspin kullanıyorum

Günaydınlar,
Ooooo göbüşlere bak sen maşallah. benim daha sizinki kadar yok bende çıksın diye bakıyorum aynada sürekli :halay: bir sürüde kıyafet almışsınız ben geç mi kalıyorum acaba :KK17:

Kızlarr göbekler çok güzel maşallah:) biz heryerden bayaaa şiştik bu da bizim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 92
canım ben kaşımı alıyım derken şeklini bozdum :110: bir daha kaş için kullanmadım ama acil işim varsa bıyık ve yüzümdeki favori tüyleri için kullanıyorum, fiyatına göre iyi iş çıkarıyor , elinin altında acil bişey olunca vücudunun her yerinde kullanabiliyorsun ama tüyleri kökten almıyor tabi, yüzeysel alıyor.Hoppa
Ben de onu normal epilatör gibi kökten alıyor sandım ucu küçük diye düşündüm . o zaman hiç almıyım alışırım yoksa hemen çoğalıyor benimkiler zaten kökten almazsam :işsiz:

Merhabalar bebeğe alınması gerekenler için liste yaptınızmı, ilk bebek geliyor, eşim ve ben dışında akrabalara söylemedim hala 7. Ayda sürpriz yapar yanlarına giderim öyle görürler diye :))
Sadece ne almam gerekli hic bilmiyorum
Park yatagi, bebek arabası biberonu alt açması ağız mendili penye battaniyesi 2 tanede tulumu var beyefendinin,başka birseyini almadım daha, şimdilik salla pati gidiyoruz :)
Nasıl sabrettin o kadar bi de daha söylemeyeceksin :KK9:
Ben daha hiç bi şe almadım geçen annem alt açma minderi almış arkadaşlarım bi şeyler alıyor ama ben beklicem daha sanırım

Nasıl sabrettin o kadar bi de daha söylemeyeceksin :KK9:
Ben daha hiç bi şe almadım geçen annem alt açma minderi almış arkadaşlarım bi şeyler alıyor ama ben beklicem daha sanırım

Canım vallaha her konusmada Catliyorummmmm için için, bir kere sürpriz dedim öyle kaldi:KK34::olamaz:
Neyse az kaldı inşaAllah :KK43: ailelerden kimse bilmeyince insan ne alacağımıda bilmiyor yonlendirende yok, salla pati ne gördüysem saldiriyorum eksiği kalacak diye korkuyorum sonra diyecekler söylemedin ohhh olsun diye
:KK48:

Kızlar günaydın :) ben kızıcığımı gördüm kocaman olmuş 18 cm olmuş boyu kilosu da 275 gr herşeyi çok iyi dedi doktorum Allaha çok şükür bana demir ilacı vegaferon verdi kullanan var mı hiç

Kızlar günaydın :) ben kızıcığımı gördüm kocaman olmuş 18 cm olmuş boyu kilosu da 275 gr herşeyi çok iyi dedi doktorum Allaha çok şükür bana demir ilacı vegaferon verdi kullanan var mı hiç

Maşallah kuzuna. Son adet tarihin nedir canım.banada boyunu demedi ama dün 290 gr dedi.benimki 6 Nisan. Demir ilaci olarakta maltofer verdi

Benim size bir sorum olacak Allah nasip kısmet ederse aralık sonu ocak başı ogluşum u kucagima alcam kıyafetlerden n çok nelerden almam lazim kaçar tane bu benim ilk o yüzden pek bilgim yok fazla da almak istemiyorum eksik te almak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden:)
Ben daha başlamadım açıkçası şöyle bi 6.ayın sonuna gelsin diye düşünüyorum ilk bebeğime heveslenip aldım odasına kadar yaptım ama 8.5aylik doğum yaptım sinra vefat etti şimdi bende seninle aynı zamanlarda doğum yapicam inşallah ama korkuyorum ikinci bebeğime baya bir beklemiştim maddi durum hazırsa bir günde bile oluyor inan

arkadaşlar aranızda alieksperden alışveriş yapan varmı :) Kendisine bi kaç sorum olacaktı.
Ben kendime birkac oarca kiyafet almistim hicbirini giyemedim. M beden ust aldimm xs gibi geldi ama etiketleri hep m. Sanirim standartları farkli biraz.
Bir de kizima oyuncak aldim o da kirik geldi.

Ben kendime birkac oarca kiyafet almistim hicbirini giyemedim. M beden ust aldimm xs gibi geldi ama etiketleri hep m. Sanirim standartları farkli biraz.
Bir de kizima oyuncak aldim o da kirik geldi.
:D bebek şekeri yapcamda onda kullanmak için minik ayıcıklar alcam. ama acayip karışık pek anlmadım.

Back
X