• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
valla Can'ım benim göğüslerim küçüktü ondan mı bilmiyorum ama ben ilk bebeğimi emzirirken penye sütyen taktım kolay oluyor emzirmek diye göğüslerim çok sündü küçücüktü sününce birşeye benzemedi.birşey olmaz demeyin bence dikkat edin çok kötü oluyor bende düşünüyorum bu çocuktan sonra küçük bit operayon ile düzelttirmeyi

Neredeydin sen yavrum yakında ysan tıklayın birkaç kavanoz

canım uzaklardayım ben ya :( viyanada. düşünmen bile yeter sağolasın.
anneme söyledim, doğuma gelirken tüm sağlıklı türk ürünlerini de getirecekler, domates sosları, yağlı beyaz peynirler, acukalar, patlıcan konserveleri, meyve kurularııııııı. tam gurbetçi aile bavuluyla gelecekler :)

Merak etme kilo konusunda peşinden geliyorum. Yalnız değilsin. :KK70: Popo da hamile yalnız.

Iyi ki söyledin. Eşim dönerken anasına uğrayacak. Getirsin, söyleyeyim. Mandalina çıktı mı oralarda? Anam yollamış bana geçen epey bahçeden. Yoksa ondan da göndereyim seversen.

Eylülde gelmem mümkün değil kuzu. Tiflis'e gidiyoruz 15'inden sonra. Eşimin de ayriyeten yurtdışı işi var. Ekimin ortasını bulur bizim gelmemiz.

Ben de buzluğa fasulye, barbunya, kızılcık, haşlanmış mısır falan attım epey. Buranın yerli domatesleri daha yeni başlıyor. Daha atamadık onları. :/

Her seferinde lopez popoma laf atmadan olmaz di mi :)))

DAha mandalina yok. Anan nerde İzmir'de diil mi? Gider alırım ben annenle bahçeden adresi yolla.

valla benim gelmedi sütüm ama yakın bir arkadaşımın 5. ayda sütü gelmişti. doğum sonrası da sütü öyle boldu ki, gögsünden süt fışkırtma videoları gönderiyordu :) çocuğuda maşallah çok sağlıklı büyüdü. can sıkacak hiç bir şey yok. maşallah maşallah.

O nasıl bi' arkadaş, süt fışkırtma videosu nedir yahu. :/ O da ilginçmiş.
Sonra babaanne memesine dönmesin. :(
Geçenlerde biri ilginç bi' konu açmıştı. Hamileyim, memelerim ayrı yönlere bakıyor mu neydi.

Benim ilk zamanlar içleri acaip yanıyordu. Sanki magma çıkacak gibi. O geçince gelmeye başladı.

Eki Görüntüle 1872734

Alın size 18+2 73.3 kiloluk bi ana :))))) dana ya da buzağı da denilebilir :KK66:))) cordeliac cordeliac buzağı da olmam kızım ben artık bildiğin inek inek :))))))[/QUOTE
önden ana arkadan jennifer lopez maşallah keşke benimde kalçam olsaydı.bende hep yapılı biri olmak istemişimdir ama yoookk nerde iki çocuk doğurdum halen 16 yaşında ergen gibiydim.bu sefer kararlıyım doğumdan sonra fazla kilo vermiycem.bana gıcık olacaksınız biliyorum ama ben doğumdan sonra aldığım bütün kiloları istemeden veriyorum kuru kalıyorum

canım uzaklardayım ben ya :KK43: viyanada. düşünmen bile yeter sağolasın.
anneme söyledim, doğuma gelirken tüm sağlıklı türk ürünlerini de getirecekler, domates sosları, yağlı beyaz peynirler, acukalar, patlıcan konserveleri, meyve kurularııııııı. tam gurbetçi aile bavuluyla gelecekler :)
Kuzenlerim var orda tam adreslerini bilmiom. Geçen sene ben de geldim ama öğrenciler olduğundan anca hostelda kalıp biraz dolastiydik. Nachmarkt dibimizdeydi. Çin lokantaları falan ne çöktü etrafımızda. İrfan da Praga gecmistik güzel yerler vesselam ama yeme burası gibi diil bi fark bu

valla Can'ım benim göğüslerim küçüktü ondan mı bilmiyorum ama ben ilk bebeğimi emzirirken penye sütyen taktım kolay oluyor emzirmek diye göğüslerim çok sündü küçücüktü sününce birşeye benzemedi.birşey olmaz demeyin bence dikkat edin çok kötü oluyor bende düşünüyorum bu çocuktan sonra küçük bit operayon ile düzelttirmeyi

bir dakka, bir dakka benim de gögüslerim küçük bu uyarıyı benim dikkate almam gerekiyor!!! ben sütle büyüyecek diye bir umuda kapılmıştım ya! hersey yalanmışş :olamaz::olamaz::olamaz:
ne kullanmayı tavsiye ediyorsun aslı,
çok üzgünüm ya şu an. ne güzel büyük gögüslü olcaktım bu süt şişmesiyle :KK57:

Her seferinde lopez popoma laf atmadan olmaz di mi :)))

DAha mandalina yok. Anan nerde İzmir'de diil mi? Gider alırım ben annenle bahçeden adresi yolla.

Bahçe Izmir'de değil yavrum. Fethiye'den yolladılar. Tatilde hanımefendi. Yeşil yeşil daha güneşe koydum biraz sararsin diye. Söyleyeyim dönerken getirsin sana.

Geçmiş olsun kuzum. Bol bol dinlenmeye çalış. Ah, kıyamam ya. Ufaklık nasıl?

Ben de diyorum bu niye yok ortalıkta. Meğer tatillere gitmiş hanımefendi. :KK48:
Sagol canim ya.. restoran yonetiminin sorumsuzlugu.. cocuk istifra etmis temizlenmemis,levhada koymamis,giristeki garson vs de uyarmadi kayiverdim.cok korktum zaten dusuk tehlikem vs vardi gecmiste.. allahtan birsey olmadi..

Evet 4-5 gunlugune kactik ufakligi eglendirmis olduk:KK70: o tatil yapti:)

Sen nasilsin canim minigin nasil?

asli2434 asli2434 hakkaten noluyor ki penye sütyen olunca. emzirirken başka ne gibi bir seçenek var?

Denas14__ Denas14__ çok büyük geçmiş olsun, iyi olmana sevindim. popoyla bacak da yavaş yavaş iyileşir
valla kuzum iyi süngeri olan bir sütyen takmakta fayda var.memişler süt doluyor ağır çekiyor o durumda göğsü güzel tutacak bir sütyen takmayınca yer çekimine uğruyorlar

İyiyiz biz de sen nasıl düştün öyle :))) geçmiş olsun düşene çok gulerim ben. Kendim düşünce daha çok gulerim :)))) bebek iyi olsun da sen toparlarsin çanağı bi şekilde :))))

Kislik domates biber salça kurutmaliklarla uğraşıyorum ben bugün bitiyor ve kışın bol bol süt yapıyorlar inşallah.

cordeliac cordeliac elma kurusu falan diosun bahçelerde yerlere yıkılıo diye. Gelirken getirsene biraz şekerim. Ne zaman gelceksin bi de? Lotus'un Eylül kurslarından birine yer ayırt tüm bentam tarihi belli diil aricaz dediler. 20haftaen idealiymis. Fb gözde çavuş var daha önde de yazmıştım. İlgilenenler eklesin çok tatlı bi doula ebe. Lotus da İstanbul Doğum Akademisi gibi eğitim veriyor. Doğal ,anne ve bebek dostu. Ucreti600 lira. Esli de katiliniyor.

Eylül olmazsaEkime beraber gideriz

Kimler vardı İzmir'de baska? Bizim bu topik karılarının bilgileri ne top secret yaaa deliricem. Hala eksikler var. Kim kime yakın kim kaç yaşında kiminle meslektaşız belli diil!!!!
Valla kaza iste.. bide benim gebelik sikinti cok korktuk ama kotu bir durum yokmus..

Oh ne guzel maasallah eline saglik benimde yapmam lazim kis gelmeden yapsam:P

Kuzenlerim var orda tam adreslerini bilmiom. Geçen sene ben de geldim ama öğrenciler olduğundan anca hostelda kalıp biraz dolastiydik. Nachmarkt dibimizdeydi. Çin lokantaları falan ne çöktü etrafımızda. İrfan da Praga gecmistik güzel yerler vesselam ama yeme burası gibi diil bi fark bu

evet düzenli, yaşam standartı filan güzel de ben doğma büyüme buralı değilim. 3 sene önce geldiğim için yol yordam da çok bilmiyorum. yeme içme konusu felaket ya. allahtan kocam türk yemeklerini sevdi evde bizim o taraflardan pişirmeye çalışıyorum mümkün olduğunca.

Naschmarkt benim ofisime çok yakın. bir sonraki ziyarette haber verirsin artık ;)

asli2434 asli2434 hakkaten noluyor ki penye sütyen olunca. emzirirken başka ne gibi bir seçenek var?

Denas14__ Denas14__ çok büyük geçmiş olsun, iyi olmana sevindim. popoyla bacak da yavaş yavaş iyileşir
Alintida gordumde benim de 75 beden goguslerim.. kizim 18 aylik hala emzirme sudyeniyle cikiyorum disari ama biraz daha penyeden hallice. Bir sikintida olmadi.. emzirmekten kaynakli tabiki sündü ama sudyenden kaynakli oldugunu sanmiyorum.emzirme sudyenleri cok rahat oluyor.

Tesekkur ederim canim

Ha o mu. Sıkıntı yok canım istedikleri kadar uzun sarksin posrsusunler :)))

O nasıl bi' arkadaş, süt fışkırtma videosu nedir yahu. :/ O da ilginçmiş.
Sonra babaanne memesine dönmesin. :KK43:
Geçenlerde biri ilginç bi' konu açmıştı. Hamileyim, memelerim ayrı yönlere bakıyor mu neydi.

Benim ilk zamanlar içleri acaip yanıyordu. Sanki magma çıkacak gibi. O geçince gelmeye başladı.

valla öyle boldu sütü kızın, gögüsleri şimdi gayet iyi. yani tabi biz dışarıdan görüyoruz :)
bence sende endişelenme. ne güzel sütün var işte. çizgim yok ben naısl hamileyim diye offlanıyorsun al sana hamile :-)

evet düzenli, yaşam standartı filan güzel de ben doğma büyüme buralı değilim. 3 sene önce geldiğim için yol yordam da çok bilmiyorum. yeme içme konusu felaket ya. allahtan kocam türk yemeklerini sevdi evde bizim o taraflardan pişirmeye çalışıyorum mümkün olduğunca.

Naschmarkt benim ofisime çok yakın. bir sonraki ziyarette haber verirsin artık :KK66:
Adam gavur mu senin? Geliriz valla. Deniz bir buçuk yaşına gelince interrail yapicaz :))) 2018yazinda

Back
X