2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok gecmis olsun cnm evde bi can daha olunca hastanede de kalamadin allah sifa versin biran once kendini toparlarsin insallah
inşallah canım sabah bi diş Dr gideyim ağrıdan ölüyorum resmen diş sorunum, bitince eminim inşallah güzel gececek gebelik surecim .resmen beni hurdaya çevirdi hamilelik kuyruk sokumu agrisindan gece wc kalkamiyorum eşim yardım edip kaldırmasa,20 lik diş son azı koklere baskı yapıyor diş dise alt çene üst çene degdiremiyorum yani bişi yiyemiyorumun zonklamadan, dis dolgum düştü 2 azı diş hepsi birikince stres patlaması oldu artık halim kalmadı agridan , Enson birde enfeksiyon çıktı acillik olduk.....bunada şükür diyelim bebeğim iyi çok şükür ..bakalım kalan süreçte ne bekliyor bizi ....zaman gecsinde sağlıkla bi kucaklayalim inşallah bebiklerimizi ...gerçi bu defada gazı olacak ağrısı olacak bebek için baslicak aynı kosturmaca

Bir iki gündür kasılmalarım vardı doğuracak gibi bugün sanki solumdan sağıma geçmiş gibi ağrı hissederken az önce kan gördüm çok evhamlanıyorum şuan umarım bir şey
olmaz
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim evladına kavuşmayı bekleyen tüm annelerin muradını versin inşallah.

Bir iki gündür kasılmalarım vardı doğuracak gibi bugün sanki solumdan sağıma geçmiş gibi ağrı hissederken az önce kan gördüm çok evhamlanıyorum şuan umarım bir şey olmaz
Canım çok geçmiş olsun inşallah yoktur önemli bir şey ben çok kanamalı geçirdim ilk aylarımı ta ki 16.haftama kadar. ama çok şükür bi şe olmadı senin de olmayacak inşallah bizi de haberdar et doktordan sonra

Dis sorunu mutlaka cikiyor canim hamilelikte benimde dolgumdan dustu az birsey suanda rahatsiz etmiyor bekliyorum:) kuyruk sokumundaki agri neden oluyor ki benim gorumcemin oldu bebeğin yeli dediler doktorlar degil tabi onlar birsey bulamadi dis problemini cozunce hersey yoluna girer cnm

İkisi de çok çok güzel bence pahalı da degil çünkü ben anneme ördürüyorum ve ne kadar emek verdiğini görüyorum biz de bugün ip aldık yeni bi battaniye modeli için sadece ipler 50 lira tuttu bi de günlerce örmesi var bunun
İçinde huzurla saglıkla uyusun oynasın inş bebeğin

Benim de dişler 5 gündür rahat vermiyor bana hep yaptırayım dedim erteledim şimdi dert oldu sağlı sollu ağrı yapıyor bide 20lik diş şişti bi çıkamadı yıllardır tam zamanını buldu o da
Ben dişçiye gidemem diye düşünüyordum ama doktorlar 4aydan sonra yapılabilir yazmış internete gerçekten hurda olmadan bitiririz İnşalah

çok guzelmis gercekten, hele baykusluya bayildim.. 250 carpi 2 esittir 500.. bende derman kalmadi, ikizler beni bitirdi :)) bakayim ben de instagramdan yaruzeye :) kaca kac olacak?

çok guzelmis gercekten, hele baykusluya bayildim.. 250 carpi 2 esittir 500.. bende derman kalmadi, ikizler beni bitirdi :)) bakayim ben de instagramdan yaruzeye :) kaca kac olacak?
Ayy hem de iki tane kız bebiş dimi ? hem çok tatlı hem çok masraflı olurlar ama her şeye değer onlar .saglıkla büyüsünler

Mor mor oluyor bir de tırnakları doğduğu zaman Nino'm. Ölürüm ya. Kimi bebek annenin çok fazla kalsiyum almasından dişli bile doğuyormuş. Düşünsene dogacagi zaman keseyi ısırıp patlattigini. :)
Ayy bide kimisi yüzü gözü kıl içinde doguyo o bıle ne sevımlı oluyo arkadasın oğlu öyle doğmuştu 3 yasına geldı lakabı kırpi kaldı

Kayınvalideye kitle sen ikizcan. :) Bebek battaniyeleri sabit. 90*90 örecek. Daha büyütüp kadının gözünü kör etmek istemedim. Etraftakiler de aşağı yukarı aynı fiyata örer. Annem bir atkıyı 1.5 yılda ördüğü için hiç o topa girmedim. Söylesem ne gerek vardı, ben örerdim onu der. Çocuk evlenme çağına gelir örene kadar. Sen ikiz olduğunu söyle. Belki bir indirim uygular.
Bi' kere doguruyoruz yea modundayim su an. Kimse beni ellemesin. :))

Ben tulum takımını aynı şekilde şapka, patik, ceket, tulum şeklinde başka bir yerden 110'a yaptırıyorum. Daha beşik piyasada yok. Beşik askisiyla, patchwork yatak örtüsü, beşik yan korumaları, tulum hepsi o kazık tulumun fiyatına denk geldi. Tulum şunun düz taba rengi olacak. Yan korumalar örtüye göre yapılacağı için resmi yok henüz. :/

Eklentiler

• Screenshot_20160823-001931_1.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20160823-001954_1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20160823-001758_1.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20160823-001715_1.webp
    34 KB · Görüntüleme: 85
Ayy hem de iki tane kız bebiş dimi ? hem çok tatlı hem çok masraflı olurlar ama her şeye değer onlar .saglıkla büyüsünler

evet cnm insallah iki zilli kiz geliyor :)
masrafi hic sorma,diyelim ki bi tulum begendim alicam, 2 tane diyorum, kasada isin rengi degisiyor, yaa ne aldim o kadar diyorum :))

aman saglikli olsunlar da, rabbim verir rizkimizi :)

7/24 ormemiz lazım. :)))
Benim hiç becerim yok. Hele tığ işine. Etrafa sordum. O baykuşları örer sonradan üzerine ekleriz dediler vazgeçtim. Durmadan battaniye ütüle sonra kivrilmasin diye.

yaaa bunlar da cok tatliii
hele bu sapkaya bayildim, tulumla sapkayi giydircen, bi de eline tavsanini vercen, tam kartpostallik resim :)))
bunlari kim oruyor?

Ayy bide kimisi yüzü gözü kıl içinde doguyo o bıle ne sevımlı oluyo arkadasın oğlu öyle doğmuştu 3 yasına geldı lakabı kırpi kaldı

Her şeyin yavrusu güzel Nino'm yaa. Ay evet, bizim arkadaşın çocuğu da öyleydi. Hem de 35 haftalık doğmuştu. Babası biraz daha içeride kalsa maymun olarak çıkacakmış diyordu.

ayy deme oyle seyler :)
bu ara ruyalarima giriyo, bizim kizlar dogmus boyle super cirkinler kapkara killi fln hihihihi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…