2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cidden komikti, bunu birde göbeğime söylüyor, ben güldükçe de ciddi ol diyor. neyine ciddi olacaksam :) ahh benim komik kocam.

valla senin kocan çocuktan sonra motoru bırakmasın, genelde öyle oluyor çünkü :) motor güzelde, türkiyede çok tehlikeli. sen benden daha çok biliyorsundur zaten.

benim haftaya pazatesi detaylı. senin ne zaman?

Ben halen gülüyorum. Gülünmeyecek gibi değil ki.

Motor burada değil ki zaten. Ne pist ne de motorcuların şu meşhur gizli, esrarengiz yolları var burada. Senede maksimum bir ay sürebiliyor zaten ama çocuk eninde sonunda görecek yani.

Aslında bu hafta içi. Biz bi' hafta önden gidiyoruz. Bugün gidip boyunu posunu ölçtüreyim. Hafta içi detaylı için ona göre randevu alayım dedim. İl dışına gideceğim detaylı için çünkü. Çakıldım eve. Baba henüz gelmedi. Onun da etkisi var.

I ikizcan2016 ya senin şu oyuncakları yaptırdığın sayfadan fiyat aldım bi' tulum için. Bilmiyorum bana mı fahiş geldi ama o tulumun fiyatının bi' tık altına bayağı da meşakkatli bir battaniye ördürüyorum ben epey meşhur bi' instagram butigine. Sen hiç tulum falan yaptırıyor musun oraya? Hâlen o ne öyle ya modundayım. Ben mi büyüttüm diye düşünüyorum. :/

Kızlar sağ tarafımda ağrı var bir damla gibi kan gördüm çamaşırımda ağrımda var eşim yolda geliyor bir şey olmaz değil mi oğluma çok korkuyorum

yok kiz ona tulum yaptirilir mi :)
cok kazik, ben de sordum da, pahali gelmisti..
hayir dumduz tulum bi isciligi de yokki.. hadi tavsani ve geyigi oremem, cok begendim aldim, ama tulumu ordan almam, bizim komsuya örduruyorum :)
senin battaniye nasil bisey, kime örduruyosun? ben de battaniye ariyorum

Kızlar sağ tarafımda ağrı var bir damla gibi kan gördüm çamaşırımda ağrımda var eşim yolda geliyor bir şey olmaz değil mi oğluma çok korkuyorum
canim sakin ol, birsey olmayacak insallah. senin sukunetin en onemli olan sey su anda. doktora gitmeniz iyi, agri onemli degil de kanin nerden geldigini bulurlar. sen sakin ol, senin strese girmemen cocuk icin onemli

canim sakin ol, birsey olmayacak insallah. senin sukunetin en onemli olan sey su anda. doktora gitmeniz iyi, agri onemli degil de kanin nerden geldigini bulurlar. sen sakin ol, senin strese girmemen cocuk icin onemli

Bir iki gündür kasılmalarım vardı doğuracak gibi bugün sanki solumdan sağıma geçmiş gibi ağrı hissederken az önce kan gördüm çok evhamlanıyorum şuan umarım bir şey olmaz

Ay bi'tek bana kazık gelmemiş çok sevindim. Başka bi kullanıcıya model gönderdim, tulum+ceket 100 tl.

@yaruze_'ye ördürüyorum ben şu baykuşlu modeli. Normalde bu baykuşları ayrı örüp battaniyeye geçiriyorlar. Kullanınca çirkin oluyor. Bu tümden örüyor, kıvrılma problemi yok. Renkleri erkeğe uyarlayacak sadece.

O bitince de şunun farklı bir modelini ördüreceğim.

Bir iki gündür kasılmalarım vardı doğuracak gibi bugün sanki solumdan sağıma geçmiş gibi ağrı hissederken az önce kan gördüm çok evhamlanıyorum şuan umarım bir şey olmaz

Geçmiş olsun kuzum. Bizi gelince muhakkak haberdar et lütfen ve stres yapma n'olur. Oğlun seninle olacak. Öyle şeyler düşünme lütfen. Sagsalim geleceksiniz İnşallah.

Geçmiş olsun kuzum. Bizi gelince muhakkak haberdar et lütfen ve stres yapma n'olur. Oğlun seninle olacak. Öyle şeyler düşünme lütfen. Sagsalim geleceksiniz İnşallah.

İnşallah kötüsünü düşünmek istemiyorum sanki içimde yer değiştirdi gibi ağrılar girdi üstüne o minicik kan yüreğimi ağzıma getirdi

İnşallah kötüsünü düşünmek istemiyorum sanki içimde yer değiştirdi gibi ağrılar girdi üstüne o minicik kan yüreğimi ağzıma getirdi

Canım yer değiştirirken rahimdeki kılcal damarları zedelemis ve kanama ondan olmuş olabilir. İnşallah öyledir. Kötü düşünme lütfen. Dualarım sizinle.

canim korkma, benim arkadaslarimin hepsi kanama yasadi, doguma kadar ara ara kanamalari oldu, hepsi de saglikla dogurdu.. bisey olmaz Allahin izniyle.. neden kanama olmus bi baksinlar, sen kalbini sakin tut, guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım yer değiştirirken rahimdeki kılcal damarları zedelemis ve kanama ondan olmuş olabilir. İnşallah öyledir. Kötü düşünme lütfen. Dualarım sizinle.

canim korkma, benim arkadaslarimin hepsi kanama yasadi, doguma kadar ara ara kanamalari oldu, hepsi de saglikla dogurdu.. bisey olmaz Allahin izniyle.. neden kanama olmus bi baksinlar, sen kalbini sakin tut, guzel haberlerini bekliyoruz.

Hastanedeyiz şimdi geldik umarım öyledir cordi sakin durmaya çalışıyorum

Bende haftalar önce okuyunca şaşırdım okadar küçükken oluşmasına

Ayy harikaymış bunlaaar.. Şimdiden güle güle kullansın bebiş. Benim instagram hesabım yok. Ne kadara yaptırıyorsun battaniyeyi?

Baykuşlar olan 250, öteki 200. Ciddi emek olduğu hiç pazarlık yapmadım. Hele bugün bi' tulum takımına 300 tl fiyat alınca böyle bir şeyi bedava yaptiriyormusum meğer dedim. Tek problem yapan hanım çok yoğun kasım gibi teslim alacağım.

Bende haftalar önce okuyunca şaşırdım okadar küçükken oluşmasına

Mor mor oluyor bir de tırnakları doğduğu zaman Nino'm. Ölürüm ya. Kimi bebek annenin çok fazla kalsiyum almasından dişli bile doğuyormuş. Düşünsene dogacagi zaman keseyi ısırıp patlattigini. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…