2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yaaa bunlar da cok tatliii
hele bu sapkaya bayildim, tulumla sapkayi giydircen, bi de eline tavsanini vercen, tam kartpostallik resim :)))
bunlari kim oruyor?

@liliitown. Sahibesi çok tatlı bir kadın. Cok güzel indirimler yaptı. Inanılmaz güzel beşik setleri, alt açma petleri, battaniyeler, oyuncaklar yapiyor. Hepsi kendi yaptıklarının referanslari. Üzerinde renk değişimleri yapacak. Benim o kadar sorumla sabırla uğraştı. Tek tek renk kartelalarini attı.

bakayim ona da, ise gidemiyom nasilsa, butun gun instagramdayim :)
yaa el emegi olunca ben pek pazarlik yapamiyorum insanlar emek veriyo ugrasio, instagramda satip 3 kurus kazanicaklar, indirim isteyince ayip olcak gibi gelio :))
magazada affetmem ama instagramda uslu uslu kazik yiyom :)

Yok ben istemeden kendiliğinden yaptı. Kumaşlar değişeceği için normal set fiyatının üzerine gelecekti hattâ. Onu bile indirdi. Ben instagramdan aldığım fiyatları görünce acaip şaşırdım fiyatlarına. Her şeyini almak istiyorum resmen. :))

Normalde el emeği diye ben de pazarlığa girmiyorum hiç. O battaniye 1 ayına malolur insanın. Üzülüyorum mesela. Külfet olmuş gibi.

Bi' tuluma da 300 tl diyen insana acıyamıyorum nedense ama.

evet cnm ona ben de acimiyorum :)
yalniz o baykuslu pembe battaniyeyi ordurcem galiba, bakiym konusayim yarin kadinla, aralik gibi fln teslim edebilirse 2 taneyi..
annem kesin ben orerim dicek dur bakalim :))

cordeliac
bi de bulut yastik aldim o da cok guzel, mavisi de var

Aaaa bunu ben de takip ediyorum, ıvır zıvırı atlatayım. Bu da aklımda da. Sen şuna bak asıl.

Bence biz birbirimizi ve kocaları iflasa sürüklemeden dağılalım ikizcan. Bu işin sonu iyi yerlere gitmiyor. :))))

Eklentiler

• Screenshot_20160823-005217_1.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 92
evet cnm ona ben de acimiyorum :)
yalniz o baykuslu pembe battaniyeyi ordurcem galiba, bakiym konusayim yarin kadinla, aralik gibi fln teslim edebilirse 2 taneyi..
annem kesin ben orerim dicek dur bakalim :))

Kışın çok daha yoğun oluyorlarmis. Ben de o yüzden şimdiden sipariş verdim.

Örer ama muhtemelen kızlar gelinlik çağına geldiği zaman çeyizine koyarsın. :)))

Sen lilinin kedili yastiklarini hiç görme. Cildiracaksin kesin.

kocam beni kendi halime birakti artik :))
az once maillerime baktim, nifty testimin sonucu gelmis.. acilmadi az daha ölüyordum heyecandan :)
temiz cikmis :) sukurler olsun...

az once maillerime baktim, nifty testimin sonucu gelmis.. acilmadi az daha ölüyordum heyecandan :)

Cok sevindim. Hayırlı olsun canım. Sıra detaylıda şimdi. Senin ikiz gerçi rahat bir saatten fazla sürer. Doya doya görürsün bebişleri. <3

Maksimum son 2 saatte içtiğim su miktarı. Bi' iki bardakta üzerine yuvarladım. Tembelliğimden diziyorum peşpeşe. :/ Karaya vurmuş fok balığı gibiyim ama hâlâ da içesim var. Son dört gündür böyleyim. Bu saatlerde deli gibi susuyorum. Şekerim de normal. Su zehirlenmesi falan geçirmem, çatlamam herhalde değil mi? Tek başıma 2.5 günde bi' damacana bitirdim.

Şimdi tık yok da geceleri sidikli pakizeye dönüşüyorum resmen.

Eklentiler

• IMAG1355.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 99
Gözün aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına :) sağlıkları daim olsun inş

Kizlar vitamin olarak ne kullaniyorsunuz. Ben gyno ferro sanol,omega olarak imom kullaniyorum ama vitamin olarak ne kullanmaliyim acaba. Doktorlar ticari kaygiyla veriyrorlar ben icerigine bakma taraftariyim. Dogal yollardan da karsilamak yeterli olur mu bilmiyorum

Kızlar gece biraz geç döndük stresli olduğum için yazamadım.

Bebekte bir sıkıntı görünmüyordu akşam ama kanama niçin oldu bilmiyoruz şuan için her şey güzel,bebek gayet sağlıklı dedi doktor.

9-12.haftalar arası da hafif kanama yaşadığımı progestan kullandığımı söyledim.Kendi gittiğim hastane uzak olduğu için başka hastaneye gittik,doktor gayet rahatlattı ama bu süreçte dikkat etmemi,çok ayakta dikilmesine dinlenmem gerektiğini söyledi.

Cok sevindim canim. Gozumuz aydin. Insallah saglikla kucagimiza alicaz minnoslarimizi Kendini yorma. Bol bol dinlen.

Cok sevindim.. ayaklarinizi uzatin biraz daha yuksekte olsun bol bol dinlenin..
Progestan ya da baska bir ilac verdi mi?

Cok sevindim canim. Gozumuz aydin. Insallah saglikla kucagimiza alicaz minnoslarimizi Kendini yorma. Bol bol dinlen.

Teşekkür ederim canım baya korkuttu bizi sıpa diye söylenip duruyoruz bizde,inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

Gunaydin canim. Vitamin olarak doktorum dogalliktan yana. Ilave sadece demir hapi kullanmama izin veriyor.

Cok sevindim.. ayaklarinizi uzatin biraz daha yuksekte olsun bol bol dinlenin..
Progestan ya da baska bir ilac verdi mi?

Hayır canım vermedi doktor bunun düşük tehlikesi olarak görmedi sanırım.
Bebeğin duruşu sağlığı gayet yerinde,kanamamda bir damladan daha az gibiydi ve tekrarı olmadı.Her kanama düşük yaptığını göstermez ve bu kadar az gelmez düşükte dedi.

Enfeksiyon olabileceğini söyledi test yaptırmamı istedi ama bugün kendi doktoruma gideceğim orada yaptıracağım,en yakın orası diye gittik devlet hastanesine normalde gittiğim hastane yarımsaat mesafede bu hastane 5 dakika evimize çok yakındı.
Biraz içimizi rahatlatıp döndük.

Umarım bugün doktorumda çok sıkıntılı şeyler demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…