2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bize tembel diyen arada da geçen kıştan kalan battaniyem var örmedim diyooor. I ikizcan2016

Benim örgü konusunda hiç becerim yok Mavi'm. Şişe yünü taktım mı iki sıra sonra İskender'in düğümü gibi sıkılaşıyor. Şiş geçmiyor arasından. Tığ olayına hiç girmiyorum, öğretmeye çalışanlar olmuştu. Canından bezdiler. Hiç kafa basmıyor benim onlara. 1 yılda öremem ben o battaniyeyi.

O bebekleri de biriyle yapmaya kaksam, surasini yanlış yaptın diye diye canından bezdiririm yardım edeni. Bi' iki tane deneyeceğim. Sıkılırsam sus olarak kalsın.

Ben uzun zamandır giremiyordum önceki mesajlarını görmedim ama benim de öyle bir sıkıntım var ne yazık ki. Önce belimin sağ alt tarafı ağrımaya başladı, günden güne şiddetlendi ve artık o taraftaki kalça kemiğim ve bacağım da ağrıyor Doktora sorduğumda bebek büyüdükçe artacak bu ağrılar, her 4 gebeden 3ünde bel ağrısı olur ama nadiren de böyle şiddetli olur, dayanacaksın başka yapacak bir şey yok, eklemler genişledikçe, rahim baskı yaptıkça artacak dedi gece defalarca ağrıyla uyanıyorum, bi taraftan diğer tarafa dönerken ağlıycak gibi oluyorum :'( inşallah ikimizinki de artmaz daha fazla da buna razı olsak, benim bebiş de 360 civarıydı en son...

@melina19900 cok sagol canim.@masmaviyim aynen dedigin gibi kut etse gececek gibiydi ilk zamanlarda, gittikce artti malesef. Sen de sor doktoruna ama bir sey cikar mi bilmiyorum. Su surede sadece belini koru, yerden egilip bir tuy bile kaldirma dedi bana nasil olacaksa. Illa egileceksem dizlerimi büküp yapacakmisim.
Sen de dikkat et ilerlemesin.

Off aynen bana da soyledi, nadiren bu kadar siddetlisi olur dedi. Ilk zamanlardaki agriya sikayet ettigime kiziyorum ben de simdi, bu gece aglayacaktim agridan kac defa bagirarak uyandim.
Bana 28.haftada ifne yapacağım dedi, hem fitik icinmis hem de erken doguma karsi bebegin ciğerlerini gelistirir dedi. Sana bahsetti mi bundan ? Cok gecmis olsun Allah sifa versin ikimize de

Can'ım ya ben ilk kızıma 6 ay her banyodan sonra sürdüm ilk kırkı da dahil.şuan kızım 7 yaşını geçti ama tüylenmeye başladı

moryastik karinca yumurtasi yagini ben kendimde kullandim bir sure,sadece kil koklerini tikamis. Dunya kadar batik oldu, azaliyormus gibi gorunurken oldugu gibi geri çıktı tüyler. Bence hic ugrasma.

@melina19900 çok geçmiş olsun canım. bebişin iyi olması herşeyden önemli. inşallah bugün ki kontrolünde iyi geçer
masmaviyim Esra ya benim kalçamda ama resmen oturma kemiklerimden birinde ağrı var (sol tarafımda) yani öyle ölürcesine değil ama bazen eğilip kalkarken ya da otururken sorun oluyor, yaklaşık 1,5 2 aydır. sizdeki ağrı böyle mi yoksa beliniz mi ağrıyor? ya bu ardaa ben ya doğru dürüst bel ağrısı yaşamadım ya da yaşadığım şeyi tanımlayamıyorum.

sorma, bizim en azindan bitmemis battaniyemiz yok masmaviyim :))))
walla az once basladim deneyim baykusu diye, 2 sira gittim yoruldum :) ben oturamiyorum, uzaniyorum hep.. bizim kizlar iceri dogru buyuyorlar galiba, midemi sikistiriyolar nefes alamiyorum oturunca..
daha 5. ayda sikistiriyolar, son haftalari dusunemiyorum :)
bulut yastigim gelmedi daha, sira varmis, 2 ay surer demisti kadin gelince soylerim kumasini, polar gibi duruyor ama sanki.. pamuklu kadifemsi bi kumas gibi..

Canim ilk zamanlarda ben de bilemedim ne oldugunu. Kramp girecek de giremiyormus gibi bazen sanki tutulacakmis gibi falan agriyordu. Agri arttikca yeri belli oldu.
Bildigim popom aciyor. Sol taraf. Daha da artinca bacağa yayildi. Topuguma kadar agriyor artik. Bu surec 1 ayi buldu. Belim degil yani .dun diger tarafta da hissettim ve cok korkuyorum ona da gecerse bana tekerlekli sandalye gerek.
Agri bazen hafifliyor dedigin gibi olurcesine degil. Ama oturup kalkarken, yatakta donerken mahvediyor. Yururken daha hafif. Ama siddetlendigi de oluyor malesef.

Günaydın herkese bugün daha iyiyizdir inşallah Esra Dennismasal çok geçmiş olsun size de kızlar bende de var bel ağrısı ama çok şükür sizinki kadar değil ama benim de kabarıklar coştu bence ilaçtan değil gibi sıcaktan oldu herhalde

anladım canım, benim de o şekilde yani popomun solu acıyor. dediğin gibi bir yayılma olmadı çok şükür şimdiye kadar. ben ters hareket ettim filan zannediyordum meğer değilmiş. bilgi için çok teşekkür ederim ben de en azından doktorumu bilgilendireyim de birşey olursa hazırlıklı olalım.

Cok uzuldum cok gecmis olsun umarim igne ise yarar zor bir durum allah yardimcin olsun

Yook o baykuşlar bitmez. Biz en iyisi yaptıralım. :))

Yavrucaklar ne yapsın yavrum yer yok. Içeride birbirini tekmeliyordur şimdi onlar paso. :)
Ben de şimdiden dört tane yastıkla yatıyorum. Her yerimi yastıkla besliyorum resmen. Yakında adamı kovarım yataktan. :))
Bu instagram'cilarin da hepsi yoğun arkadaş. Demek erkenden yaptirmasak ne olacak.

ben kocayi kovali cok oldu :))
gece kusmalarim vardi,gunduz bulantidan su icemiyorum, gece iciyorum, e haliyle sabaha tuvalete tasiniyorum.. o da garibim 6 bucukta kalkiyor..
tedirgin oluyorum uyandircam diye..
dedim canikom hadi sen ufaktan iceri tasin :))
birbirlerini tekmeliyolardir o ayri, ama birisi mideme vurup duruyo cok kizicam dogunca ona :)

B bugza cnm bnide duzeltirmisin musait olunca baslangic kilo 52 suan 61. Sehir istanbul,kizbebek, yasim 29 .ikinci gebelik sat13 nisan,dogum 10ocak dedi dr.sanada tesekkur ediyorum bu arada tek bebek tabloda 2 tane zipliyo benim siramda

Oda onun yavrusu işte, insan kıyamıyor:)
Kil hem hormonal. Hemde genetik faktörler ve anne baba çok kıllı değilse cocuktada fazla kıl olmaz sanırım. Yinede sana kalmış canım benim yanlış yönlendirmek istemem sonuçta daha bebek cildi hassas narin, deri yoluyla emilenler direk böbreğe gidip oraya zarar veriyormuş, sırf bu yüzden eşim saçlarımı boyayamama parfümü cildime sıktığımı gördüğünde çok kızar asla izin vermez, ki bizler kocaman bayanlariz, bunlar daha hassaslar , kılı tüyü olursa ağda epilasyon (lazersiz olanı yine, işin zarar veriyor ) öyle temizlersin Allah izni ile canim

Korkma korkma Allahın izni ile birsey olmaz bende bugün acayip enteresan rüya gördüm, kadın çocuk doguruyor, bebek fırladı yere düştü hemşire birsey olmaz kafasını çarptı sadece dedi. O nasıl rüyaydı bilmiyorum bi panikle uyandımkı sorma ..
Bende tırrrrrrrrrrsıyorum açıkçası ruyada tuzu biberi oldu

canım sen eczacıydın galiba..bir şey sorcam şimdi ben troid ilacı vitamin ve kan ilacı kullanıyorum..endokrin doktorum kan ilacıyla trioid ilacının arasında 4 saat olması gerektiğini söyledi..bu 4 saat koşulu kan ilacıyla vitamin arasında da olmalı mı? bir de gün içinde süt içmem gerekiyor ama 3 tane ilaç içtiğim için ve süt ilaç emilimini azalttığı için onu da rahat rahat içemiyorum..sütü ilaçlardan ne kadar sonra içebilirim?

Sen ona 4 boyutluda iyi bak. Muhtemelen iri olanıdır. Ikizlerde öyle oluyor ya. Biri diğerinden daha hızlı gelişiyor, daha cazgır oluyor. Öteki de karnından itibaren gördüğü zulümden munis bir şey. :)))
Yalnız şaka maka seninkiler bayağı yukarıdalar ha maaşallah.

Benimki bikini hattında daha kasıklarıma çalışıyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…