maşallah çok beceriklisin. ellerine sağlık. benim annemde anneannemde çok beceriklidirler de ben gidip babaya çekmişim. varsa marangozluk elektirik işleri yapıvereyim :)
Aaah. Gel gel. Çak. Aynı bizim aile.
Ben de öyle, musluk, ampul, montaj hep bende evde. Annem zaten esasında terzi/stilisttir. Hiç ondan almamışım ben de.
hihihi
huysuzluk hep var canim, diyorum esime hamilelikten heralde fln, hiiii diyor, onceden melek gibiydin :)))
ama ruyalar hormonlardan ya, gecen gece de tayyiple birbirimize aşik olmusuz, elele geziyoruz, parklarda kirlarda, boyle baya öpüşüyoruz fln hihihi
esime dedim, gulmekten ölüyor, insan bi kivanc tatlitug, burak ozcivit gorur ruyasinda, tayyip ne allah askina dedi :)))
e darbeden beri ne zmn tv acsam onu goruyorum, ondan galiba :))))
Merhaba kızlar ben de dr a gittim bugün kontrole boyumuz 20 cm kilomuz da 268 gr olmuş... 8 eylüle detaylı usg ye randevu aldım. sağlık ocağına da uğradım hemogram için kan aldı bir de tetanos aşısı yaptı nasıl acıyor kolum ya... bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kızım olacak inşallah...
Aaah. Gel gel. Çak. Aynı bizim aile.
Ben de öyle, musluk, ampul, montaj hep bende evde. Annem zaten esasında terzi/stilisttir. Hiç ondan almamışım ben de.
ahh ahh, kız kardeşim öyle değil ama ya! o becerikli. elinden geliyor herşey. anlamadım benim X - Y genimde mi bir bozukluk var :)
şu diy işleri innaılmaz ilgimi çekiyor da, korkunç sonuçlar ortaya çıkar diye elimi dokunmaya korkuyorum.
Gozumden kacmis demek ko canim, cok cok gecmis olsun sana da.
Gece aglamakli oldum ben de inan. Bir de kizim zirt pirt geliyor yanima, sikistiriyor yatakta. Benim yukum bana agir geliyor bir de o rahat vermedi sabaha kadar.
Ilk gebeligimde basit bel agrilari falan disinda boyle bir sikayetim olmamisti benim. Ki masallah iri bir bebekti. Oglan deli çıktı daha simdiden zorluyor beni.
Haftaya ise de basliyorum. Nobet vs olacak nasil inip cikacagim merdivenleri falan bilemiyorum.24.haftada nobetten dusuyormus galiba gebe ogretmenrlr ama kimi idareci sorun cikariyormus. INsallah benimkiler insafli cikar.
Allah beterinden korusun hepimizi de,bebeklerimiz saglikli olsun yeter diyorum ama can acisi da bir seye benzemiyor. Insallah ilerlemez de sag salim dogururuz.
Ben internette okumuştum erkek bebeğe hamile kalan kadinlarin kuyruk sokumu ağrısı daha yayginmis benim ablam 2 kızında bilmedi oğlunda aynı benim gibi oldu .bende her gebeligimdede aynı ağrı çekiyorum erkek bebek bele doğru kız bebek kasiga doğru büyürmüş.oyüzden erkek bebeklerde daha sık rastlaniyormus bu agriya .sanada çok geçmiş olsun canim benim.asansör bozulmustu yapilana kadar 4 kat çık in oyüzden arttı benimki canım şimdi asansör kullaniyorum agrim da hafifledi çok sukur
Sağol canım aynen sayılıyız forumda az mı dua ettim kız olsun inşallah diye diye bir oğlum vardı bir de kız oldu çok süper oldu vallahi Allah ıma şükürler olsun...
valla Can'ım bebekler zaten 48 ve 52 cm arası doğuyor.ve çok hızla büyüyorlar.bence aldığın tulumu değiştir büyüğünü al 10 gün giydirirsin belki de giydiremezsin bile.bide altındanda birşeyler giydireceğini düşünürsek sanırım 50 cm oldukça küçük kalacak
haklısın canım haftasonu değiştireyim o zaman..bide bakayım o boy aldığım başka şeyler var mı..bana hep minicik olcaklar gibi geliyor diğerleri büyük görünüyor gözüme..ama demin arkadaşımın bir aylık bebeğini gördüm gerçekten büyümüş baya.
ahh ahh, kız kardeşim öyle değil ama ya! o becerikli. elinden geliyor herşey. anlamadım benim X - Y genimde mi bir bozukluk var :)
şu diy işleri innaılmaz ilgimi çekiyor da, korkunç sonuçlar ortaya çıkar diye elimi dokunmaya korkuyorum.