2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
maşallah çok beceriklisin. ellerine sağlık. benim annemde anneannemde çok beceriklidirler de ben gidip babaya çekmişim. varsa marangozluk elektirik işleri yapıvereyim :)

Aaah. Gel gel. Çak. Aynı bizim aile.
Ben de öyle, musluk, ampul, montaj hep bende evde. Annem zaten esasında terzi/stilisttir. Hiç ondan almamışım ben de.

Şeytanlar isemiş yüzüne derdi ninem dutsa. Başka kimseyi bulamadin mi gorucek??? Kapat tv doğuma kadar! Allah korusun dusunemiyorum!!!!

Beni de aradı ebe bugün yarın gel dedi. Ok dedim. Kan da vericem.

Detaylı gunmuz aynı. 8 eylül. Aramızda 3 gün var demek benim essek de 250 Gr bulmuştur. En son 10 ağustos 14 cm 200 gramdi :)

Aaah. Gel gel. Çak. Aynı bizim aile.
Ben de öyle, musluk, ampul, montaj hep bende evde. Annem zaten esasında terzi/stilisttir. Hiç ondan almamışım ben de.
ahh ahh, kız kardeşim öyle değil ama ya! o becerikli. elinden geliyor herşey. anlamadım benim X - Y genimde mi bir bozukluk var :)
şu diy işleri innaılmaz ilgimi çekiyor da, korkunç sonuçlar ortaya çıkar diye elimi dokunmaya korkuyorum.

Şeytanlar isemiş yüzüne derdi ninem dutsa. Başka kimseyi bulamadin mi gorucek??? Kapat tv doğuma kadar! Allah korusun dusunemiyorum!!!!

kiz daha iyisi mi var hem reis-i cumhur, hem baskumandan, hem zengin :))))
hihihi yok tovbe daha tv ye bakamiyorum zaten midem bulaniyo

Beni de aradı ebe bugün yarın gel dedi. Ok dedim. Kan da vericem.

Detaylı gunmuz aynı. 8 eylül. Aramızda 3 gün var demek benim essek de 250 Gr bulmuştur. En son 10 ağustos 14 cm 200 gramdi :)
Maşallah kuzularımıza canım... tetanozun 2. Dozu varmış bir de 27 eylül de (

Ben internette okumuştum erkek bebeğe hamile kalan kadinlarin kuyruk sokumu ağrısı daha yayginmis benim ablam 2 kızında bilmedi oğlunda aynı benim gibi oldu .bende her gebeligimdede aynı ağrı çekiyorum erkek bebek bele doğru kız bebek kasiga doğru büyürmüş.oyüzden erkek bebeklerde daha sık rastlaniyormus bu agriya .sanada çok geçmiş olsun canim benim.asansör bozulmustu yapilana kadar 4 kat çık in oyüzden arttı benimki canım şimdi asansör kullaniyorum agrim da hafifledi çok sukur

Maasalah:))

O tetenoz asisi olan yer nasil acir bilirim. Vurmussun ezmissin gibi gunlerce agridi benim ilk gebeligimde bunda vurdurmicam allahtan
Sağol canım hepimizinkine maşallah... aynen ertesi gün daha çok acıyor kaldıramıyorsun kolunu benim 2. De sezaryen olacak mecburen yaptırdım artık...

kiz daha iyisi mi var hem reis-i cumhur, hem baskumandan, hem zengin :))))
hihihi yok tovbe daha tv ye bakamiyorum zaten midem bulaniyo

Yavrum git Yunanistan başkanını izle, Meksika reyizini izle, Iskandinav'larinkine falan bak. Temizle şu hafızanı yahu. :))

Balkabağına kaş, göz çizsem... Tövbe tövbe.

haklısın canım haftasonu değiştireyim o zaman..bide bakayım o boy aldığım başka şeyler var mı..bana hep minicik olcaklar gibi geliyor diğerleri büyük görünüyor gözüme..ama demin arkadaşımın bir aylık bebeğini gördüm gerçekten büyümüş baya.

Ya bu aslında aile içinde geçen zamanla doğru orantılı fabikom. Kendimi bildiğimden beri bi' yerlerdeyim hep ben de. Onlara hiç zamanım olmadı.

Aslında şu diy keson tekerlekli palet sehpalar çok hoşuma gidiyor. Yer olsa hemen yaparım ama bebek zimbirtisini beceremem ben de aynı şekilde.

Yavrum git Yunanistan başkanını izle, Meksika reyizini izle, Iskandinav'larinkine falan bak. Temizle şu hafızanı yahu. :))

Balkabağına kaş, göz çizsem... Tövbe tövbe.

binali ye ne diosunuz :))) hihihih
o da mi olmaz .. ya elin gavurunu mu goriym ruyamda :)
tamam gormicem bi daha soz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…