2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
binali ye ne diosunuz :))) hihihih
o da mi olmaz .. ya elin gavurunu mu goriym ruyamda :)
tamam gormicem bi daha soz

Anacım senin de çıta yüksek ama çirkin. Senin mide bulantıların kesin bu yüzden geçmiyor.

Bahsettiklerim az biraz yahuşuklu en azından.

kiz daha iyisi mi var hem reis-i cumhur, hem baskumandan, hem zengin :))))
hihihi yok tovbe daha tv ye bakamiyorum zaten midem bulaniyo
kadınlar kulübü ocak anneleri olarak ikinci bir Emre kadar sana tv izlemeyi yasakladık.aklını başına alana kadar sana tv yasak rüyalarının Kahraman'ını değiştir tekrar bit düşünelim tv izleme kararını.hayır bişey değil şimdi bende korktum ya senin gördüğün rüyanın aynısını görürsem.töbe töbe ay çok korktuuummmm

yok izlemiyorum bitti :)
ama bak çok kınadınız, çok dalga gectiniz, ya siz de gorurseniz :)

yaa ne guldum bugun :)))
benim bilincalti karismis, masraf cok ya,ondan yuksek yerlerdekileri goruyorum galiba :)

Öz eşini bi' dahaki seçimlerde aday koy. Hem bürokrat şeysin hallolur. Hem maaşları güzel.

Haa sana sabah diyecektim unuttum. @hamileannelerden diye bir sayfa var instagramda. Kutusuyla bile çok az kullanılmış mamaroo'lar vardı epey. Bi' bak istersen.

Kizlar, bel agrisi icin tavsiyeleriniz var mi ? Yatarsam birdaha dogrulamiyorum. Resmen bel kemiklerim birbirinden ayriliyor gibi agriyor. Gun icinde hareket ederken hissetmiyorum. Sabaha kadar agridan uyuyamiyorum

Annem de erkek bebek yelli olur diyor :)
Kramp falan daha cok olurmus erkekte. Bilmem belki de ondandir.
Tesekkur ederim canim, sen de dikkat et kendine.

Kizlar bu arada 20.hafta itibariyle doktorumun tartisina gore 3 kg almisim
Evdekine gore hep daha fazla cikiyordum orda, bu sefer tam tersi oldu.
Ama doktorun korkusundan siskinlik yapmasin diye fazla bir sey yemeden gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…