kadınlar kulübü ocak anneleri olarak ikinci bir Emre kadar sana tv izlemeyi yasakladık.aklını başına alana kadar sana tv yasak rüyalarının Kahraman'ını değiştir tekrar bit düşünelim tv izleme kararını.hayır bişey değil şimdi bende korktum ya senin gördüğün rüyanın aynısını görürsem.töbe töbe ay çok korktuuummmm
kadınlar kulübü ocak anneleri olarak ikinci bir Emre kadar sana tv izlemeyi yasakladık.aklını başına alana kadar sana tv yasak rüyalarının Kahraman'ını değiştir tekrar bit düşünelim tv izleme kararını.hayır bişey değil şimdi bende korktum ya senin gördüğün rüyanın aynısını görürsem.töbe töbe ay çok korktuuummmm
Öz eşini bi' dahaki seçimlerde aday koy. Hem bürokrat şeysin hallolur. Hem maaşları güzel.
Haa sana sabah diyecektim unuttum. @hamileannelerden diye bir sayfa var instagramda. Kutusuyla bile çok az kullanılmış mamaroo'lar vardı epey. Bi' bak istersen.
Öz eşini bi' dahaki seçimlerde aday koy. Hem bürokrat şeysin hallolur. Hem maaşları güzel.
Haa sana sabah diyecektim unuttum. @hamileannelerden diye bir sayfa var instagramda. Kutusuyla bile çok az kullanılmış mamaroo'lar vardı epey. Bi' bak istersen.
Kizlar, bel agrisi icin tavsiyeleriniz var mi ? Yatarsam birdaha dogrulamiyorum. Resmen bel kemiklerim birbirinden ayriliyor gibi agriyor. Gun icinde hareket ederken hissetmiyorum. Sabaha kadar agridan uyuyamiyorum
Ben internette okumuştum erkek bebeğe hamile kalan kadinlarin kuyruk sokumu ağrısı daha yayginmis benim ablam 2 kızında bilmedi oğlunda aynı benim gibi oldu .bende her gebeligimdede aynı ağrı çekiyorum erkek bebek bele doğru kız bebek kasiga doğru büyürmüş.oyüzden erkek bebeklerde daha sık rastlaniyormus bu agriya .sanada çok geçmiş olsun canim benim.asansör bozulmustu yapilana kadar 4 kat çık in oyüzden arttı benimki canım şimdi asansör kullaniyorum agrim da hafifledi çok sukur
Annem de erkek bebek yelli olur diyor :)
Kramp falan daha cok olurmus erkekte. Bilmem belki de ondandir.
Tesekkur ederim canim, sen de dikkat et kendine.
Kizlar bu arada 20.hafta itibariyle doktorumun tartisina gore 3 kg almisim
Evdekine gore hep daha fazla cikiyordum orda, bu sefer tam tersi oldu.
Ama doktorun korkusundan siskinlik yapmasin diye fazla bir sey yemeden gittim
Kizlar, bel agrisi icin tavsiyeleriniz var mi ? Yatarsam birdaha dogrulamiyorum. Resmen bel kemiklerim birbirinden ayriliyor gibi agriyor. Gun icinde hareket ederken hissetmiyorum. Sabaha kadar agridan uyuyamiyorum