2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B Beyaz Kamelya canım benim de çok şiddetli bel Ağrı'm var. Sabah yataktan zor kalkıyorum. Uzun süre bi yerde otursam zor adım atıyorum. Bide benim uyandığımda kalkarken bacaklarımla kasıklarımın birleştiği yer feci ağrıyor

Maşallah kuzularımıza canım... tetanozun 2. Dozu varmış bir de 27 eylül de (
Benim doktor ilk dozu vurulan yeter dedi. Bende öyle yapmayı düşünüyorum nasipse.

Allah allah benim kız erkek Fatma mı olacak acaba benim belim niye ağrıyor o zaman

Kızlar bu çok basit yaa I ikizcan2016 Bunu Kendinde Yaparsın Kız Ben Yapayım Sana Ne Var bunda Bu arada benimde emek sensinde bir iki ürünüm var.

Son düzenleme:

link at da bakalim cicilerine :)
cnm kolay da,dikis makinesi yok bende, elimle mi dikcem, bi de kecesini ic dolgusunu nerden alicam.. oooo bissuru is :)

link at da bakalim cicilerine :)
cnm kolay da,dikis makinesi yok bende, elimle mi dikcem, bi de kecesini ic dolgusunu nerden alicam.. oooo bissuru is :)
Denemek için bir iki şey koymuştum hiç hareket olmayınca da hiç ilgilenmedim öyle duruyor.
http://emeksensin.com/mehtapyilmaz

Ya elde de yapılırda biraz zaman alır tabi. Malzeme kolay Ankaradasin sen Kızılaya gitsen herşeyi alırsın yada ulusa.

Cord bak bunun içi dışı boyaması bana ait ömrümde elıme tığ deymedi ama ruhumda bı marangozluk var

Cord bak bunun içi dışı boyaması bana ait ömrümde elıme tığ deymedi ama ruhumda bı marangozluk varEki Görüntüle 1874835

Ay bunun içi o yaptığın rolyeflerden değil mi? Çok beğendim. Cok güzel olmuş.

Benim de öyle. Ahşapla, tamiratla ilgili bir kez göreyim yeter. Elime tığ ver zincir çek de ancak düğüm atarım herhalde. :/ Gerçekten o konuda kendimi inanılmaz salak hissediyorum.

Cord bak bunun içi dışı boyaması bana ait ömrümde elıme tığ deymedi ama ruhumda bı marangozluk varEki Görüntüle 1874835
Eline sağlık çok hoş olmuş.
Bende severim boyamayı ama evde zor oluyor. Ben işi baya büyütüp zımpara makinası filanda almıştım. Bir gardolap bir konsol boyamışlığım var.

Cnm benim kizim 54 cm dogmustu hastneye goturdugm tulumlar olmamisti cocugun bacagi bukuk kalmisti iceriden garibim oyle giymisti aklinda olsun ne olur ne olmazbenim fikrim bir buyuk beden daha saglikli sanki

Evet cordicim içi kağıt rölyef bununda,Çorap söküğü bıle dikerken sinir gelıyo bana. Ama boya tahta vs ver bana yapıyım

Eline sağlık çok hoş olmuş.
Bende severim boyamayı ama evde zor oluyor. Ben işi baya büyütüp zımpara makinası filanda almıştım. Bir gardolap bir konsol boyamışlığım var.
Sağol canım evet eve hasar verıyo ınsan mutlaka,Atölye ortamı gerektıgınden bende kurslara katılıyodumsen işi ıyıce buyutmuşsun

masallah sana :)
o is makinesiz olmaz canim..
ben zaten evden cikamiyorum ki, gecen hafta örgü icin ip bakmaya kizilaya gidiym dedim annemle, tansiyonum dustu, bayiliyordum..
ben paso yatış doguma kadar :)
insanin boyle hobileri olmali ama rahatlamak icin :)

Sağol canım evet eve hasar verıyo ınsan mutlaka,Atölye ortamı gerektıgınden bende kurslara katılıyodumsen işi ıyıce buyutmuşsun
Ben ahşap boyama öğretmenliği yapacaktım ismekte 3 sınavını da geçtim salak gibi yapmadım nasip değilmiş, en iyisi kurslar evde zor yapmak.

Çok sevindim canım baya aklımdaydın ne oldu diye bugün bi türlü giremedim buraya inşallah sorunsuz sağlıkla güzelce geçer hamilelik ve doğum..sonra da saglıkla büyütürsün bebeğini .

Çok sevindim canım baya aklımdaydın ne oldu diye bugün bi türlü giremedim buraya inşallah sorunsuz sağlıkla güzelce geçer hamilelik ve doğum..sonra da saglıkla büyütürsün bebeğini .

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarız

Kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz bugün acayip susuzluk yaşıyorum 4 litre kesin içmişimdir doymuyorum resmen

2 - 3 litre içtim sanırım ayrıca 4 5 bardakta meyve suyu içtim
Şimdi yazdıklarım a bakıyorumda boşuna tuvalete sürekli gitmiyormuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…