2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Su icsen bir dert içmesen ayri.
Gece on ikiyi geçiyordu yattigim.
Sanirim 6 kere tuvalete kalktim.
Niye bilmiyorum ama suyu hep aksamlari canim istiyor.
Sirf aksam yemeginde 5-6 bardak su ictigim oluyor.
Sonra uyku falan hak getire tabi.
Internette sabahliyorum.

Ben de hiç bilmiyorum bebek ne kadar doğar hangi beden almak gerekir, annem de yanımda olmayınca eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz mağazalarda :) bu tulumu görür görmez bayıldık eşimle, o en küçüğünü alıyordu ama ben emin olamadım yan tarafta bir kadın alış veriş yapıyordu ona sordum, o da bebeğe büyük olsa da giyer ama biraz iri doğsa tulum olduğu için ağ kısmı olmaz bir büyüğünü alın dedi. Biz de öyle yaptık. İkinci çocuklarda rahat edicez artık, mağazaya girip çat çat alıp çıkıcaz :))

@melina19900 @S_Mirza Esra ben de alistim su icmeye cok ama aksamlari cok içiyorum daha bi canim cekiyor. Ilk aylar gece 5 kez kalkiodum sonra kendime telkinle kalkmicaksin komutu verdim beynimin dinlicegi tuttu. Gece kalkamiorm kac kere kendi kendime hadi kalk diorm diger yanim hayir yat sabah kalkacaksin dio ve sabah nasi wcye kosacagmi sasiriorm. Cisimizi tutunca noluodu

Aynen ya ben de bari 1 ocak olsun da kızım birkaç gün yüzünden sıkıntı çekmesin istiyorum. Ama benim kalp rahatsızlığım olduğu için riske atamaz doktor, kendisi de o nedenle biraz daha erken olacak normal sezeryan tarihlerinden dedi. Ama o son aylarda daha da netleşir tarihler, yani bir sıkıntı sorun olmasın da tarih de varsın 31 Aralık olsun o da ayrı tabi

Valla ben cisimi tutunca ruyamda falan herkesin ortasinda donumu indirip ortaliga isiyorum

Ayy öyleyse benim kızım şimdiden çok orijinal

merhaba kızlar , mum egzersizi ne işe yarıyor bunu ilk defa duydum

Günaydın arkadaşlar
Benim rahim ağzı boyu kısalması artmış dikiş olucak kısmetse çok endişeliyim 15 mm dedi çok kısalmış ama cumartesi günü olur dedi.

Bir de doktor iki hafta önden gittiğini söyledi ve suyunda az fazla dedi
Şeker var mı dedi yok dedim ailemde de yok
Şeker olurdaysa böyle olurmuş diye okudum
Burda dikiş attıran arkadaşlar var dı galiba
Bir de benim gibi haftası önden giden var mı
Benim sat A göre tam 21 bitti 22 girdim ama doktora göre 23 haftalık sesi

herkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....

greenpepper canım bu süreçte senin bol bol yatman dinlenmen gerekiyor. benim böyle bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar ama internette okuduğum bir kaç blogda bu durumdaki anne adaylaırnın hep yatması gerektiğini yazıyordıu. sakin ol ve uzan. seni oyalayabileceyecek birşeyler bulmaya çalış.
haftanın önden gitmesi kötü değil, aslında bebeğe bir anlamda yeteri kadar besin vs ulaştığının göstergesi ya da çocuğun iri olacağının. bizimki de biraz önden gidiyor, doktorumuz eşimde bende uzun olduğumuz içimn bunun normal olduğunu söyledi.
su konusunda birşey diyemiyorum ama burada arkadaşlar konuşuyorlardı geçtiğimiz günlerde. kimi şeker testi yaptırmadan da kan şekerinin evde ölçümüyle kan şekerini takip etmeyi düzenlemeyi planlıyordu. istersen biraz detaylı araştır bu konuyu.
en önemlisi senin psikolojini mümkün oldğunca iyi tutman. allah kolaylık versin. inşallah herşey çok çok güzel olacak önümüzdeki 4,5 ayın sonunda.

ahlas çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum. allah sana sabır versin

Allah sabır versin. çok üzüldüm...

Can'ım başın sağolsun çok zordur tahmin ediyorum.ne desek boşsa Zaman'la biraz olursun inşallah Can'ım bizi üzmek değilde sebebi için ne dedi doktor merak ettim gerçekten ben de şu an riskli durumum ne olacağı belli değil.stres ve korku içinde geçiyor

ahlas çok üzüldüm inan. Dün adın geçti sayfada epeydir yok merak ettik dedik. Allah kızına sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah meleğin cennet kapısında seni bekliyor olacak. Şimdi ne desek acını hafifletmez biliyorum ama Allah kalbine sakinlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…