Can'ım ben de hep okuyorum yatmak gerekiyor diyorlar ama bana da iki Perinatolog tamamen yatak istirahati değil günlük işlerimi yapmamı ama kendimi yormadan sesi yatak istirahatimde iyi değilmiş çünkü Bebek sağlığı için kilo alımı fazla oluyormuş buda tansiyon be şeker Sebep olurmuşgreenpepper canım bu süreçte senin bol bol yatman dinlenmen gerekiyor. benim böyle bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar ama internette okuduğum bir kaç blogda bu durumdaki anne adaylaırnın hep yatması gerektiğini yazıyordıu. sakin ol ve uzan. seni oyalayabileceyecek birşeyler bulmaya çalış.
haftanın önden gitmesi kötü değil, aslında bebeğe bir anlamda yeteri kadar besin vs ulaştığının göstergesi ya da çocuğun iri olacağının. bizimki de biraz önden gidiyor, doktorumuz eşimde bende uzun olduğumuz içimn bunun normal olduğunu söyledi.
su konusunda birşey diyemiyorum ama burada arkadaşlar konuşuyorlardı geçtiğimiz günlerde. kimi şeker testi yaptırmadan da kan şekerinin evde ölçümüyle kan şekerini takip etmeyi düzenlemeyi planlıyordu. istersen biraz detaylı araştır bu konuyu.
en önemlisi senin psikolojini mümkün oldğunca iyi tutman. allah kolaylık versin. inşallah herşey çok çok güzel olacak önümüzdeki 4,5 ayın sonunda.
Gözlerim doldu Allah sabrını versin kardeşim çok üzüldüm...herkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
74 》》》77Günaydın sizi gobekliler
Kalkin bi tartilin bakalim. Kim kac lokma yemis, kime yaramis kime yaramamis yedikleri görelim.
Kilo güncelleme acilis benden
69.4》》》》》 73.0
+3.6 kg 19.hafta biter
Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun Allah sizlere kızına sağlıklı uzun ömür versin inşAllah Allah sabır versinherkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
canım cok gecmıs olsun o acıyı yasayan bılır bende bı bebegıı kaybettım allah sabır versın sana baska diycek bulamıyor ınsanherkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
herkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
ahlas çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum. allah sana sabır versin
Allah sabır versin. çok üzüldüm...
Can'ım başın sağolsun çok zordur tahmin ediyorum.ne desek boşsa Zaman'la biraz olursun inşallah Can'ım bizi üzmek değilde sebebi için ne dedi doktor merak ettim gerçekten ben de şu an riskli durumum ne olacağı belli değil.stres ve korku içinde geçiyor
ahlas çok üzüldüm inan. Dün adın geçti sayfada epeydir yok merak ettik dedik. Allah kızına sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah meleğin cennet kapısında seni bekliyor olacak. Şimdi ne desek acını hafifletmez biliyorum ama Allah kalbine sakinlik versin
Gözlerim doldu Allah sabrını versin kardeşim çok üzüldüm...
ahlas Büyük geçmiş olsun, Allah sabır, güç, kuvvet versin. Problem neydi, neden oldu bilemiyorum. Fakat beklenmedik bir durumdu da sanırım. Çok üzgünüm.
Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun Allah sizlere kızına sağlıklı uzun ömür versin inşAllah Allah sabır versin
canım cok gecmıs olsun o acıyı yasayan bılır bende bı bebegıı kaybettım allah sabır versın sana baska diycek bulamıyor ınsan
aaabaşın sağolsun canım , kaç haftalıktı ? problem neydi ? bir belirti olmadı mı ? çok kötü gerçekten ,
ama herşey Allah'tan . Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Canim 0-3 ay olanlardan fazla alma. Hastane çıkışı tarzi birkac takim yeterli. Sonrasıni 3-6 ay al derim ben.Ben de hiç bilmiyorum bebek ne kadar doğar hangi beden almak gerekir, annem de yanımda olmayınca eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz mağazalarda :) bu tulumu görür görmez bayıldık eşimle, o en küçüğünü alıyordu ama ben emin olamadım yan tarafta bir kadın alış veriş yapıyordu ona sordum, o da bebeğe büyük olsa da giyer ama biraz iri doğsa tulum olduğu için ağ kısmı olmaz bir büyüğünü alın dedi. Biz de öyle yaptık. İkinci çocuklarda rahat edicez artık, mağazaya girip çat çat alıp çıkıcaz :))
Anı yerıne iş yeri notlarını saklıyo romantık erkekBu da çok tatlı ama yaa. Tam anı saklama kutusu olmuş. <3
Bende kağıt rolyef için istıyodum ogretmenlıgı ama sınava fılan gırmemiştım,başlasaydın gerçekten iyi olurdu,saatlerı de rahatBen ahşap boyama öğretmenliği yapacaktım ismekte 3 sınavını da geçtim salak gibi yapmadım nasip değilmiş, en iyisi kurslar evde zor yapmak.
53.5>>55.8 +2.3 kg ıle 19. Hafta tamamGünaydın sizi gobekliler
Kalkin bi tartilin bakalim. Kim kac lokma yemis, kime yaramis kime yaramamis yedikleri görelim.
Kilo güncelleme acilis benden
69.4》》》》》 73.0
+3.6 kg 19.hafta biter
Çok gecmış olsun canım dınlen hıç stres yapma artık çogu bıttı sayılırGünaydın arkadaşlar
Benim rahim ağzı boyu kısalması artmış dikiş olucak kısmetse çok endişeliyim 15 mm dedi çok kısalmış ama cumartesi günü olur dedi.
Bir de doktor iki hafta önden gittiğini söyledi ve suyunda az fazla dedi
Şeker var mı dedi yok dedim ailemde de yok
Şeker olurdaysa böyle olurmuş diye okudum
Burda dikiş attıran arkadaşlar var dı galiba
Bir de benim gibi haftası önden giden var mı
Benim sat A göre tam 21 bitti 22 girdim ama doktora göre 23 haftalık sesi
Ne diyosun ya ...hiç aklıma gelmedi böyle bisiden girmedigin..çok Üzgünüm basınsağolsun Rabbim size uzun ömürler versin.Rabbim kimseye yaşatmasin ..inan kötü oldum allah sabrin i versin uzgunumherkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
herkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
Ben de öyle yapıyorum, tulumu dediğin gibi büyük sandık biz ama alış veriş yapan bi kadına sorunca o uyardı bizi bi büyüğünü alın tuluma sığmaz azıcık büyüyünce dedi. Ya almıyorum o yeni doğan ve 0-3 aylık da ama çocuğum doğunca çıplak kalacakmış gibi geliyorCanim 0-3 ay olanlardan fazla alma. Hastane çıkışı tarzi birkac takim yeterli. Sonrasıni 3-6 ay al derim ben.
Tulum uzun gorunuyor bir de. Ben bakinca baya buyukler sandim. O arada kizim buyumus haberim olmamis.giydiremedim hep kaldi.
Ama tabi bir tane minicik tulum aldim yine de. Cok seviyorum tulumu balik gibi gorunuyorlar gozume onun icinde
Aynı ben işte yuruyemiyorum sonra bacaklar ayrı yuruyorum bide ordaki kemik ağrıyor sağ kasik dibinde ki napcaz yaaaB Beyaz Kamelya canım benim de çok şiddetli bel Ağrı'm var. Sabah yataktan zor kalkıyorum. Uzun süre bi yerde otursam zor adım atıyorum. Bide benim uyandığımda kalkarken bacaklarımla kasıklarımın birleştiği yer feci ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?