2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım ben de hep okuyorum yatmak gerekiyor diyorlar ama bana da iki Perinatolog tamamen yatak istirahati değil günlük işlerimi yapmamı ama kendimi yormadan sesi yatak istirahatimde iyi değilmiş çünkü Bebek sağlığı için kilo alımı fazla oluyormuş buda tansiyon be şeker Sebep olurmuş
İnşallah Can'ım bana hayal gibi geliyor Allah nasip ederse kucağıma aldığım gün inanıcam gibi geliyor

Gözlerim doldu Allah sabrını versin kardeşim çok üzüldüm...

ahlas Büyük geçmiş olsun, Allah sabır, güç, kuvvet versin. Problem neydi, neden oldu bilemiyorum. Fakat beklenmedik bir durumdu da sanırım. Çok üzgünüm.

Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun Allah sizlere kızına sağlıklı uzun ömür versin inşAllah Allah sabır versin

canım cok gecmıs olsun o acıyı yasayan bılır bende bı bebegıı kaybettım allah sabır versın sana baska diycek bulamıyor ınsan

aaa başın sağolsun canım , kaç haftalıktı ? problem neydi ? bir belirti olmadı mı ? çok kötü gerçekten ,
ama herşey Allah'tan . Allah bir daha yaşatmasın inşallah

ahlas çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum. allah sana sabır versin

Allah sabır versin. çok üzüldüm...

Gözlerim doldu Allah sabrını versin kardeşim çok üzüldüm...

ahlas Büyük geçmiş olsun, Allah sabır, güç, kuvvet versin. Problem neydi, neden oldu bilemiyorum. Fakat beklenmedik bir durumdu da sanırım. Çok üzgünüm.

Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun Allah sizlere kızına sağlıklı uzun ömür versin inşAllah Allah sabır versin

canım cok gecmıs olsun o acıyı yasayan bılır bende bı bebegıı kaybettım allah sabır versın sana baska diycek bulamıyor ınsan

aaa başın sağolsun canım , kaç haftalıktı ? problem neydi ? bir belirti olmadı mı ? çok kötü gerçekten ,
ama herşey Allah'tan . Allah bir daha yaşatmasın inşallah

hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz sağolun dualarınız için amin diyorum, Rabbim kimseye yaşatmasın ikinci kaybım bu benim genetikte sorun yok patalojide de pıhtılaşma çıktı, yani bana da olabilirmiş ama oğluma olmuş işte böyle bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum artık ne desem boş yavrumu geri getirmeyecek hiç bir şey.... net tanı için araştırma devam ediyor durum bu yani....

Canim 0-3 ay olanlardan fazla alma. Hastane çıkışı tarzi birkac takim yeterli. Sonrasıni 3-6 ay al derim ben.
Tulum uzun gorunuyor bir de. Ben bakinca baya buyukler sandim. O arada kizim buyumus haberim olmamis.giydiremedim hep kaldi.
Ama tabi bir tane minicik tulum aldim yine de. Cok seviyorum tulumu balik gibi gorunuyorlar gozume onun icinde

ahlas canim simdi gordum şok oldum.
Allah sabirlar versin, basin sagolsun.
Ne diyecegimi bilemedim su an, cok üzüldüm...

Ben ahşap boyama öğretmenliği yapacaktım ismekte 3 sınavını da geçtim salak gibi yapmadım nasip değilmiş, en iyisi kurslar evde zor yapmak.
Bende kağıt rolyef için istıyodum ogretmenlıgı ama sınava fılan gırmemiştım,başlasaydın gerçekten iyi olurdu,saatlerı de rahat

Günaydın sizi gobekliler

Kalkin bi tartilin bakalim. Kim kac lokma yemis, kime yaramis kime yaramamis yedikleri görelim.

Kilo güncelleme acilis benden

69.4》》》》》 73.0

+3.6 kg 19.hafta biter
53.5>>55.8 +2.3 kg ıle 19. Hafta tamam

Çok gecmış olsun canım dınlen hıç stres yapma artık çogu bıttı sayılır

Ne diyosun ya ...hiç aklıma gelmedi böyle bisiden girmedigin..çok Üzgünüm basınsağolsun Rabbim size uzun ömürler versin.Rabbim kimseye yaşatmasin ..inan kötü oldum allah sabrin i versin uzgunum

Allah sabir versin canim.

Ben de öyle yapıyorum, tulumu dediğin gibi büyük sandık biz ama alış veriş yapan bi kadına sorunca o uyardı bizi bi büyüğünü alın tuluma sığmaz azıcık büyüyünce dedi. Ya almıyorum o yeni doğan ve 0-3 aylık da ama çocuğum doğunca çıplak kalacakmış gibi geliyor sanki ben olmasam kimse bir şey alamaz ya da biz alana kadar kışın ortasında üşüycek gibi saçma sapan şeyler geliyor aklıma, psikopata bağladım

Aynı ben işte yuruyemiyorum sonra bacaklar ayrı yuruyorum bide ordaki kemik ağrıyor sağ kasik dibinde ki napcaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…