hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz sağolun dualarınız için amin diyorum, Rabbim kimseye yaşatmasın ikinci kaybım bu benim genetikte sorun yok patalojide de pıhtılaşma çıktı, yani bana da olabilirmiş ama oğluma olmuş işte böyle bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum artık ne desem boş yavrumu geri getirmeyecek hiç bir şey.... net tanı için araştırma devam ediyor durum bu yani....
Ne diyosun ya ...hiç aklıma gelmedi böyle bisiden girmedigin..çok Üzgünüm basınsağolsun Rabbim size uzun ömürler versin.Rabbim kimseye yaşatmasin ..inan kötü oldum allah sabrin i versin uzgunum
çok sağolun kızlar, amin... diyecek bir şey yok insanız başa her şey geliyor ömrü o kadarmış yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyor Rabbim kimseye yaşatmasın....
çok sağolun kızlar, amin... diyecek bir şey yok insanız başa her şey geliyor ömrü o kadarmış yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyor Rabbim kimseye yaşatmasın....
Ben de öyle yapıyorum, tulumu dediğin gibi büyük sandık biz ama alış veriş yapan bi kadına sorunca o uyardı bizi bi büyüğünü alın tuluma sığmaz azıcık büyüyünce dedi. Ya almıyorum o yeni doğan ve 0-3 aylık da ama çocuğum doğunca çıplak kalacakmış gibi geliyor sanki ben olmasam kimse bir şey alamaz ya da biz alana kadar kışın ortasında üşüycek gibi saçma sapan şeyler geliyor aklıma, psikopata bağladım
Tabiki Yenidogan grubundan da al ama abartma. Kizim dogdugunda 50cm dediler, yanlis mi olculdu bilmiyorum ama 15 gun sonra tekrar bakildiginda 56 cm dedi dr.
Dogumdaki ölçüm şüpheli geldi bana ama bilemiyorum gercekten o sekilde buyudugunu dusunursek yenidogsn grubu hizla kuculuyor yanu.
Cnm benim kizim 54 cm dogmustu hastneye goturdugm tulumlar olmamisti cocugun bacagi bukuk kalmisti iceriden garibim oyle giymisti aklinda olsun ne olur ne olmazbenim fikrim bir buyuk beden daha saglikli sanki
sarra13@S_MirzaEsra
ben de alistim su icmeye cok ama aksamlari cok içiyorum daha bi canim cekiyor. Ilk aylar gece 5 kez kalkiodum sonra kendime telkinle kalkmicaksin komutu verdim beynimin dinlicegi tuttu. Gece kalkamiorm kac kere kendi kendime hadi kalk diorm diger yanim hayir yat sabah kalkacaksin dio ve sabah nasi wcye kosacagmi sasiriorm. Cisimizi tutunca noluodu
Ben de hiç bilmiyorum bebek ne kadar doğar hangi beden almak gerekir, annem de yanımda olmayınca eşimle birbirimize bakıp kalıyoruz mağazalarda :) bu tulumu görür görmez bayıldık eşimle, o en küçüğünü alıyordu ama ben emin olamadım yan tarafta bir kadın alış veriş yapıyordu ona sordum, o da bebeğe büyük olsa da giyer ama biraz iri doğsa tulum olduğu için ağ kısmı olmaz bir büyüğünü alın dedi. Biz de öyle yaptık. İkinci çocuklarda rahat edicez artık, mağazaya girip çat çat alıp çıkıcaz :))
ahlas
canım Allah sabır versin, benim okurken böyle içim acıdıysa sizi düşünemiyorum... Allah bunu unutturacak acı vermesin, kızına uzun ömür versin inşallah
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz sağolun dualarınız için amin diyorum, Rabbim kimseye yaşatmasın ikinci kaybım bu benim genetikte sorun yok patalojide de pıhtılaşma çıktı, yani bana da olabilirmiş ama oğluma olmuş işte böyle bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum artık ne desem boş yavrumu geri getirmeyecek hiç bir şey.... net tanı için araştırma devam ediyor durum bu yani....
Canım çok çok üzüldüm kötü oldum Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin insallah kimseye yaşatmasın en korktuğum şey benimde bir bebeğim bundan dolayı kalbi atmadı kan sulandırıcı iğne kullanman gerek birdahakine ..
ahlas
canım yeni gördüm ne desem bilemedim.
Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın inşallah.
Kıyamam sana ya
Sen dik dur üzülme bir kızın var ona sarıl,ben o kaybetme telaşını yaşayınca yıkılmışken yerinde olmayı düşünemiyorum. Allah sana babasına sabır versin.
Umarım kızınla birlikte kendini toplarsın.
Çok üzgünüm,başınız sağolsun