2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ahlas ne denebılırkı böyle bı durumda gerçekten çok üzüldüm benımde ıkı kaybım var çok ıyı anlıyorum,başın sagolsun Allah kızına uzun Ömür versın

Bel degil canım kuyruk sokumu ve bacakla kasigigin birlestigi kısımlar falanda agriuor
Canim

ahlas canim simdi gordum şok oldum.
Allah sabirlar versin, basin sagolsun.
Ne diyecegimi bilemedim su an, cok üzüldüm...

ahlas canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum.rabbim sana ve kızına uzun ömür versin.tekrar aynı acıları yaşatmasın

Ne diyosun ya ...hiç aklıma gelmedi böyle bisiden girmedigin..çok Üzgünüm basınsağolsun Rabbim size uzun ömürler versin.Rabbim kimseye yaşatmasin ..inan kötü oldum allah sabrin i versin uzgunum

Allah sabir versin canim.

çok sağolun kızlar, amin... diyecek bir şey yok insanız başa her şey geliyor ömrü o kadarmış yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyor Rabbim kimseye yaşatmasın....

Ahlas ne denebılırkı böyle bı durumda gerçekten çok üzüldüm benımde ıkı kaybım var çok ıyı anlıyorum,başın sagolsun Allah kızına uzun Ömür versın

sağol canım amin, iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Sağol Can'ım inşallah
Sen nasılsın detaylı ultrasonu yaptırdın mı
Yok canım 6 Eylül'de gecen buradaki acıle gıtmıştım oradaki Dr canımı sıktı,sonra kendı Dr umu Aradım unut o duyduklarını dedi,sağlıkla bı kucağımıza alsak

çok sağolun kızlar, amin... diyecek bir şey yok insanız başa her şey geliyor ömrü o kadarmış yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyor Rabbim kimseye yaşatmasın....
Ahhh bunu soyledin mahvettin beni..
Gordun mu yuzunu falan ((
Allah sabirlar versin, kizina uzun omurler versin inşallah.

Tabiki Yenidogan grubundan da al ama abartma. Kizim dogdugunda 50cm dediler, yanlis mi olculdu bilmiyorum ama 15 gun sonra tekrar bakildiginda 56 cm dedi dr.
Dogumdaki ölçüm şüpheli geldi bana ama bilemiyorum gercekten o sekilde buyudugunu dusunursek yenidogsn grubu hizla kuculuyor yanu.

Cnm benim kizim 54 cm dogmustu hastneye goturdugm tulumlar olmamisti cocugun bacagi bukuk kalmisti iceriden garibim oyle giymisti aklinda olsun ne olur ne olmazbenim fikrim bir buyuk beden daha saglikli sanki
evet canım küçük aldıklarımı değiştirmeye karar verdim..buralardan öğreniyorum çoğu şeyi..gerçekten baya acemi bi anne olcamm.

Ben gece yatmadan bir kere gidiyorum yetiyor ya sabaha kadar bir daha pek gelmiyor. Ama bazen sırf su içmek için uyanıyorum kuruyor resmen ağzım.

Ama gece geldiğini hissediyorsan tutma

aynen canım..bende değiştircem haftasonu..böyle şeyler alırken birilerine danışmak lazım demek ki:)

ahlas canım Allah sabır versin, benim okurken böyle içim acıdıysa sizi düşünemiyorum... Allah bunu unutturacak acı vermesin, kızına uzun ömür versin inşallah

Canım çok çok üzüldüm kötü oldum Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin insallah kimseye yaşatmasın en korktuğum şey benimde bir bebeğim bundan dolayı kalbi atmadı kan sulandırıcı iğne kullanman gerek birdahakine ..

ahlas canım yeni gördüm ne desem bilemedim.
Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın inşallah.
Kıyamam sana ya
Sen dik dur üzülme bir kızın var ona sarıl,ben o kaybetme telaşını yaşayınca yıkılmışken yerinde olmayı düşünemiyorum. Allah sana babasına sabır versin.
Umarım kızınla birlikte kendini toplarsın.
Çok üzgünüm,başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…