2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım pıhtılasma cıkmıs ıste bende de var pıhtılasma ılk bebegıı bu yuzden kaybettım caresız degılkı gunde bı ıgneyle hersey bıtıyor cok sukur

gördüm canım gördüm...amin inşallah çok şükür ki kızım var..
Allah sabır versin canım kızını sana bağışlasın..aynı sebepten arkadaşımda bebeğini kaybetmişti..o yüzden bende hep diken üstündeyim..Allahım herkesin evladını korusun..cennette seni bekleyen bir yavrun var..

ahlas 'ım okuduğumdan beri ne yazacağımı şaşırdım. Elim ayağım birbirine girdi. Dün de seni merak edip sormuştum ama böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi. Biliyorum, bizler ne söylesek boş. Içini dindirmeyecek. Başın sağolsun kuzum.

ahlas canım seni anlıyorum aralıkta ben de benzer sıkıntılar yasamıştım.Temmuz annelerini izledim uzun sure devam ettim. sanki onların gelişimini gordukce içimi iyice kanatıp tek damla kalmasın diye ugrastım. simdi hepsi dogurdu gazlı bebeklerle ugrasıyorlar.

Sana yazacaklarımız hep fasa fiso biliyorum ama zamanla acın hafifleyecek ve zamanı gelince inşallah yeniden umutla dolacak yüregin. yeniden heyecan duyup içinde ümit besleyeceksin arkadasım.

kızına sarıl sana destek olacaktır. Acını yasa yasını tut. vakti gelince yeniden sarıl herseye. Biz burdayız her zaman. selamsız ve habersiz bırakma bizi.

Cnm benim cok uzuldum acini hic bir kelime dindiremez sadece kizina saril bende oyle yapmistim agustos annesi olacaktim bebeğim sua kollarimda olacakti belkide iki haftalik bu surec cok zor geciyor kim ne derse desin bende giremedim agustos annelerine gücüm yok bakmadim hic şimdi teker teker herkezx kucagina aliyor allahim bu acilari bi daha yasatmasin bize ama sen yinede kendini iyi hissedersen ugra canim

ahlas
çok çok üzüldüm canım, ne denir bilmiyorum..
ne desem boş...
rabbim sabrını arttırsın..
bir daha böyle bisey yasatmasin insallah....

ahlas canım sana sabırlar diliyorum rqbbim bir melek vermiş inş. Neden çözülüp tekrar bir meleğin daha olacak.
B bugza başlangıç kilom 68.5 güncel 69
Kızlar kuzumun teyzes cicişler almış kuzuma ama ekleyemiyorum büyük diyor resimlere yardımcı olabilir misiniz

Kızlar ya iştahlar nasıl.

Bugün canım hiç bir şey istemiyor resmen açlık sıfır

Kizlar. Bugun gorus gunumuzdu :) Toplamda 5 kg almisim. 50 kg dan 55 kg a. Tetanoz asisini sordum. Kesinlikle yaptirmam gerektigini soyledi. Sadece demir hapi kullaniyordum, uc gunde bir icmem icin multivitamin ve balik yagi verdi. Kabiz ve kramplarim icin magnezyum onerdi. Bir ay sonra icin kan tahlilleri istedi. Simdilik iyiz cok sukur.

gozun aydin cnm, e tetanozu yaptir dediyse yaptir o zaman :)

Canım geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. Üzüldüm İnşallah hayırlı vakitte hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…