- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Teyzemizin aldığı cicişlerimiz
Canım benimde alışveriş korkum var 8. Aya kadar beklemeyi düşünüyordum bir şey olacak korkusu var. Ablam almanyada yaşıyor gelirken alıp gelmiş. Yavrularımızın hepsi sağlıkla gelsin inş.Hepsi cok guzell :) En guzel gunlerde saglicakla giysin insallah. Ben hala alisverise baslamadim. Bu gidisle doguma girerken yol ustunden alirim
@melina19900KokunHuzur @Esra ben de alistim su icmeye cok ama aksamlari cok içiyorum daha bi canim cekiyor. Ilk aylar gece 5 kez kalkiodum sonra kendime telkinle kalkmicaksin komutu verdim beynimin dinlicegi tuttu. Gece kalkamiorm kac kere kendi kendime hadi kalk diorm diger yanim hayir yat sabah kalkacaksin dio ve sabah nasi wcye kosacagmi sasiriorm. Cisimizi tutunca noluodu
cok guzeller gule gule gıysın ısallahBunlarda son
Teşekkürler canımcok guzeller gule gule gıysın ısallah
ahlas canım Allah sabır versin, benim okurken böyle içim acıdıysa sizi düşünemiyorum... Allah bunu unutturacak acı vermesin, kızına uzun ömür versin inşallah
Canım çok çok üzüldüm kötü oldum Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin insallah kimseye yaşatmasın en korktuğum şeybenimde bir bebeğim bundan dolayı kalbi atmadı kan sulandırıcı iğne kullanman gerek birdahakine ..
ahlas canım yeni gördüm ne desem bilemedim.
Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın inşallah.
Kıyamam sana ya
Sen dik dur üzülme bir kızın var ona sarıl,ben o kaybetme telaşını yaşayınca yıkılmışken yerinde olmayı düşünemiyorum. Allah sana babasına sabır versin.
Umarım kızınla birlikte kendini toplarsın.
Çok üzgünüm,başınız sağolsun
canım pıhtılasma cıkmıs ıste bende de var pıhtılasma ılk bebegıı bu yuzden kaybettım caresız degılkı gunde bı ıgneyle hersey bıtıyor cok sukur
Allah sabır versin canım kızını sana bağışlasın..aynı sebepten arkadaşımda bebeğini kaybetmişti..o yüzden bende hep diken üstündeyim..Allahım herkesin evladını korusun..cennette seni bekleyen bir yavrun var..
ahlas Şimdi okudum çok üzüldüm. Allah sabır versin... Ne diyeceğimi bilemiyorum...
ahlas 'ım okuduğumdan beri ne yazacağımı şaşırdım. Elim ayağım birbirine girdi. Dün de seni merak edip sormuştum ama böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi. Biliyorum, bizler ne söylesek boş. Içini dindirmeyecek. Başın sağolsun kuzum.
ahlas canım seni anlıyorum aralıkta ben de benzer sıkıntılar yasamıştım.Temmuz annelerini izledim uzun sure devam ettim. sanki onların gelişimini gordukce içimi iyice kanatıp tek damla kalmasın diye ugrastım. simdi hepsi dogurdu gazlı bebeklerle ugrasıyorlar.
Sana yazacaklarımız hep fasa fiso biliyorum ama zamanla acın hafifleyecek ve zamanı gelince inşallah yeniden umutla dolacak yüregin. yeniden heyecan duyup içinde ümit besleyeceksin arkadasım.
kızına sarıl sana destek olacaktır. Acını yasa yasını tut. vakti gelince yeniden sarıl herseye. Biz burdayız her zaman. selamsız ve habersiz bırakma bizi.
Cnm benim cok uzuldum acini hic bir kelime dindiremez sadece kizina saril bende oyle yapmistim agustos annesi olacaktim bebeğim sua kollarimda olacakti belkide iki haftalik bu surec cok zor geciyor kim ne derse desin bende giremedim agustos annelerine gücüm yok bakmadim hic şimdi teker teker herkezx kucagina aliyor allahim bu acilari bi daha yasatmasin bize ama sen yinede kendini iyi hissedersen ugra canim
ahlas
çok çok üzüldüm canım, ne denir bilmiyorum..
ne desem boş...
rabbim sabrını arttırsın..
bir daha böyle bisey yasatmasin insallah....
Canım geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. Üzüldümİnşallah hayırlı vakitte hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.
ahlas yazınızı gördüm, ne diyeceğimi bilemedim, ne yazsam ne söylesem boş acını asla dindirmez biliyorum ama Rabbim birdaha yaşatmaz inşaAllah bu acıyı sana, basın sağolsun canim benim
TABIKI CANIM EN AZINDAN BAK KIZIN VAR BENIM ILK BEBEGIMDI TUTUNCAK BI DALIM BILE YOKTU NEYSEKI BUNDAN SONRASINI BILIYOSUN ARTIK ALLAH BUYUK SEN ICINI FERAH TUT YINE GELIR BEBISIN BEN 9NCU AYIMDA TEKRAR HAMILE KALDIM BIRAZ KORUNMUSTUM DOKTOR ÖNERISIYLEçok sağolun kızlar hepinize iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum, dualarınıza amin diyorum, biliyorum geçmeyecek zamanla alışacağım sadece... hala inanamıyorum nasıl oldu bitti geldi geçti anlamadım sanki rüya gibi ya da film izliyomuşum gibi bunları yaşayan ben değilmişim gibi... böyle bir sıkıntım olduğunu bilmiyordum, bilseydim zaten tedavisi neyse olurdum altı üstü kan sulandırıcı iğne, hap yani, hep bu keşkeler bilseydimler oooff.....
hayırlısı buymuş, ömrü o kadarmış oğlumun, beterin beteri var evlat sevgisini hiç tatmayanlar var, daha kötü şeyler de olabilirdi deyip avutmaya çalışıyorum kendimi.... elden de başka bir şey gelmiyor zaten....
Bu sabah tetanoz asisi oldum ben de. Hemogram icin kan verdim bi de. Tetanoz asi yeri ne agridi ne sizladi. 6saat geçti hala tek bir sikayetim olusmadi cok sukur. Baya bi yakio yanio kolum kalkmio diyen vardi. Olmayanlara umut olsun. Bende hicbir sikayet olusmadi. Kisiden kisiye degisiyor demek ki.Kizlar. Bugun gorus gunumuzdu :) Toplamda 5 kg almisim. 50 kg dan 55 kg a. Tetanoz asisini sordum. Kesinlikle yaptirmam gerektigini soyledi. Sadece demir hapi kullaniyordum, uc gunde bir icmem icin multivitamin ve balik yagi verdi. Kabiz ve kramplarim icin magnezyum onerdi. Bir ay sonra icin kan tahlilleri istedi. Simdilik iyiz cok sukur.
BENDE YARIN SABAH OLCAMBu sabah tetanoz asisi oldum ben de. Hemogram icin kan verdim bi de. Tetanoz asi yeri ne agridi ne sizladi. 6saat geçti hala tek bir sikayetim olusmadi cok sukur. Baya bi yakio yanio kolum kalkmio diyen vardi. Olmayanlara umut olsun. Bende hicbir sikayet olusmadi. Kisiden kisiye degisiyor demek ki.
Sayin yoneticiHanımlar,
araya giriyorum özür dilerim, hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum.
Bazı siyasilerle alakalı yazışmalar olmuş, siyasi yorumlar yasak olduğu gibi, siyasi kişilerle ilgili dozu aşan yorumlarda yasak, yasalara aykırı suçlar kapsamına giriyor maalesef, sonradan üzülmemek için lütfen siyasi vb içerikler girmeyiniz.
Sayin yonetici
Mesajlari detayli okudunuz umarim. Bahsi gecen -ki anladigim kadariyla şikayet edilerek size ulasan- mesajlarda herhangi bir siyaset veya parti ismi veya benzeri ima bile yok idi.
Hormonlarimizin hamilelikte bizlere oynadigi oyunlar konusuldu ve siyasi kisilik olarak degil, insan olarak begeni ya da begenmeyilerimizden bahsettik. Ben de dahilim bu yorumlara. Eger sikayet eden arkadas ya da arkadaslar beni unutmuslarsa lufen beni decordeliac ve farketmediysem diger cezali arkadaslarim gibi cezalandirin.
Yalniz cok uzucu olan şudur, fikir paylasimi saygisizliga gitmedigi halde tepki goruyorsa artik bu duzende herhangi bir platformda fikir beyan etmek gercekten ve de malesef korkutucu hale gelmistir.
Zaten halihazirda mevcut olan zihniyet ve "benden olmayan kotudur" yaklasimi, sanal ortam dediğimiz ve amaci sadece bebeklerimizin gelisimi ve siradan gebelik sendromlarimizin konusuldugu bu sayfalari bile etkileyebiliyorsa, geldigimiz nokta icler acisidir.
Keske sikayet eden arkadas(lar), bence kendileri cok yakisikli , keske kocam olsaydi diyebilselerdi de karşılıklı diyalog gerceklesebilseydi. Ama zaten istenen bu. Ve amaca ulasildigi icin hayretle tebrik ediyorum basaranlari.
Ve bir ricam daha, eski sevgililerini görenlerimiz de var aramizda. Bence onlarinda kisilik haklarina saygisizlik ettik.Eski sevgililerimizin de kişilik haklarini korumanizi bekliyorum sizden. Sizce siyasi yorum yapildigi kanaati olustuysa bizce de bu kanaat olustu. Hatta dun ben komsumu gördüm ruyamda. Lutfen komsumun kisilik haklarini da koruyun ve lutfen beni de cezalandirin!!
Saygilarim ve uzuntulerimle iyi paylasimlar dilerim....
Canım benimde alışveriş korkum var 8. Aya kadar beklemeyi düşünüyordum bir şey olacak korkusu var. Ablam almanyada yaşıyor gelirken alıp gelmiş. Yavrularımızın hepsi sağlıkla gelsin inş.
8 yaşında kızım var ablası hergün oturup kıyafetleri seviyor
hayır hala aynı boyuttayım sizinle.Merhaba,
amacım uyarıdan ibarettir ve bu uyarı yasal problemler yaşamamanız içindir, sizse olayı çok başka boyutlara taşıyorsunuz, ima yoktu derken ben yorumları okudum siz okudunuz mu peki? Başbakanın bizzat adı geçiyordu, yorumlarda Başbakan ve Cumhurbaşkanı'ndan bahsedildiği belli oluyordu, kaldı ki kimsenin siyasi düşüncesi bizi ilgilendirmiyor, yalnız Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM ve siyasiler Hakkı'nda yasalara aykırı yazılar kanunen suç ve biz maalesef bu sebeple ilgili mercilere şikayet edilen birçok üyemiz için savcılık kağıdı aldık, aynı durumla karşı karşıya gelmemeniz için ikaz ettim.
Bu sabah tetanoz asisi oldum ben de. Hemogram icin kan verdim bi de. Tetanoz asi yeri ne agridi ne sizladi. 6saat geçti hala tek bir sikayetim olusmadi cok sukur. Baya bi yakio yanio kolum kalkmio diyen vardi. Olmayanlara umut olsun. Bende hicbir sikayet olusmadi. Kisiden kisiye degisiyor demek ki.
kamelya aşıdan daha can yakıcı bir konuyu okuyorum canım.Geçmiş olsun canım :) Yan etki yapmadığına çok sevindim. Yarın sabah ben de yaptırıcam. Veririm haberleri
kamelya aşıdan daha can yakıcı bir konuyu okuyorum canım.
Ben de araya giriyorum özür dilerim(!) ama benim anlayamadığımMerhaba,
amacım uyarıdan ibarettir ve bu uyarı yasal problemler yaşamamanız içindir, sizse olayı çok başka boyutlara taşıyorsunuz, ima yoktu derken ben yorumları okudum siz okudunuz mu peki? Başbakanın bizzat adı geçiyordu, yorumlarda Başbakan ve Cumhurbaşkanı'ndan bahsedildiği belli oluyordu, kaldı ki kimsenin siyasi düşüncesi bizi ilgilendirmiyor, yalnız Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM ve siyasiler Hakkı'nda yasalara aykırı yazılar kanunen suç ve biz maalesef bu sebeple ilgili mercilere şikayet edilen birçok üyemiz için savcılık kağıdı aldık, aynı durumla karşı karşıya gelmemeniz için ikaz ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?