2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım çok üzüldüm,Allah sabır versin.Allah kızının çok güzel günlerini görmeyi nasip etsin sana inşallah..

Merhaba Mune ,

Bahsettiğiniz şekilde siyasilerin adı bu konuşmalarda geçti ama siyasi yönleriyle ilgili bir şey geçtiğini sanmıyorum. Kaldı ki geçse bile hakarete giden yolda ilerlemedi. Siyasileri yakışıklı/seksi bulmamamız sanırım bir sorun teşkil etmeyecektir B bugza nın da belirttiği gibi. Zira kendileri bu konuşmalaırn içinde Kıvanç Talıtuğ, Burak Özçivit ile filan kıyaslandı.

Neyse, sizin de kısmen başınıza/mıza bir bela gelebilir tereddütüyle hareket etmenizi anlıyorum ama bence bu gereğinden çok fazla hassas bir yaklaşım.

Elbette isimlerini vermeyeceğinizi biliyorum ama ben şikayette bulunan kişileri çok merak ediyorum. Bu insanlar nasıl varlıklar ki burda kadınlar arasındaki bir geyikten bile hizip çıkarıp ortalığı karıştırıyorlar. Bu insanlarla maalesef aynı havayı solumak zorundayız. Geldiğimiz bu halin esas sorumluluları da zaten bu zihniyet.

Son olarak cordeliac ın durumu bununla ilgiliyse gerçekten çok üzücü, çünkü benim kanaatime göre bu tamamen keyfi bir uygulama. Bu hatanın en kısa zamanda düzeltileceğini umuyoruz.

Saygılar

Bahsi gecen yazışmalari pek gordugumu soyleyemem ama muhakkak ki sikayet uzerine bakilmistir, bu da cok enteresan gercekten.
Surda biz bize gebelikten,bulantilardan , dogumdan bahsediyoruz. Ne konusulduysa geyik yapilmistir en kotu. Gidip de bunu yoneticilere yetistirmek nedir yani.
Cok sasirdim su an.
Bir de bu konusmalari cordeilac tek basina yapmamistir herhalde, tek basina o mu ceza almis...cok ama cok ilginc bir durum.

Mune lütfen cordeliac a yapılan haksızlıgı düzeltmenizi rica ediyorum sadece yakışıklılıklarından konusuldu ben okudum yanlış birşey yazdıgını düşünmüyotum en yakın zamanda bu yanlış anlaşılmanın düzeltilmesi dilegiyle iyi günler ..

Sevgili Ocak 2017 anneleri

iyotsuztuz 'dn kalan konumuzun su anki sahibiyim biliosunuz. bunu da sırf işler yurusun liste vs biri takip ededursun diye o gunlerde kararlaştırmıstık burda hep beraber hatırlarsınız.

Bugun Sayın Yöneticinin bahsettiği ve sanırım bazılarınızın da okuduğu konular beni malesef çok etkiledi. Dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşama sansına sahip olmamıza rağmen, birbirimize hoşgörusuz ve gerizekalıca yaklaşımlarımızla bu cenneti nasıl cehenneme cevirdiğimizi yine yeniden ve malesef yasadık yasıyoruz ve bu gidişle -malesef- yarın da yasamaya devam edeceğiz.

konuyu devralmak isteyen varsa yoneticilere mesaj atıp iletişime geçsinler. Ben daha fazla uğrasamıcam. 88 tane anne adayımız var ama konusan ve bilgi paylaşan 3-5 kişiyi geçmiyor malesef. işi gücü olan ya da internet erişimi kısıtlı olanlara lafım yok ama sinsice okuyup,sohbetlerden faydalanıp,işlerine gelmeyince de şikayet eden, g..ü yiyip de medenice fikirlerini acıkca soylemekten aciz kişilerle aynı platformda olmaktan -sanal bile olsa- rahatsızlık ve üzüntü duyuyorum.

bugun cordeliac 'ın başına gelen yarın hepimizin basına gelicek ve ben kendi adıma buna izin vermem.

Sayın Mune üyelik iptali mümkün müdür ve işleyiş nasıldır?Bilgi verir misiniz?

Sizlere sağlıklı gebelik dilerim.

İnşallah üyeliğin iptal olmaz Can'ım saçma bir konudan
Malesef sanal da olsa hayatın gerçekleri bunlar
Aldırış etmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…