2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Mune selam,
Yazılanları şaşırarak okudum demek isterdim ama artık hiç bişey beni şaşırtmıyor
Bizler burada 30 ve üstü yaslarda insanlarız yakında hepımız bırer ebeveyin olucaz inşallah
Artık bi çocuğa dahi ceza verılemezken kaç yasında insanların yaptığı esprıye nasıl ceza verılır
Bu grubun hoş görüşü bu kadar mı espiri konusu Kışı sevılır sevılmez ama ortada hakaret yok
Burada sıyaset yapıldığına dair bişeye de rastlamadım
Kaldı ki ceza alan ınsan tek basına mı konuştu burda
Madem kendınızce bı ceza mekanızmanız var doğru işlesin yorum yazan herkes ceza alsın adil olduğunuzu gorelım hiç degılse
Eğer yazılanlar ( ki hukuki olarak sizi bağlamıyor ) sızı etkılıyorsa uyarırsınız sıteye zarar verebılır dıye herkes mutlaka anlayışla Karşılar

Arkadaşlar çok aktif bir katılımcı olduğumu iddia edemeyeceğim ama iyi bir okuyucu olmaya çalışıyorum genelde biraz gecikmeli de olsa.Anlamadığım bir insan burada yapılan her hangi bir konuşmadan rahatsız oluyorsa neden okumaya devam ediyor.Okumasın.Ya da katılımcı olduğu bir platformsa ve rahatsız olduysa;medeni insanlar gibi "Arkadaşım sen böyle diyorsun ama burası bunun yeri değil,açıkçası beni rahatsız ediyor.Burada başka konulardan konuşmak için bulunuyorsun.." Gibi bişeyler söylesin.Zaten ülkemizde bizi dağıtmak,ayırmak,parçalamak isteyen bir sürü hain var,neden derdinize çözüm üretmeye çalışmayı,hoşunuza gitmeyen insanı yollayarak yapmaya çalışıyorsunuz ki?Birinin söylediği senin hoşuna gitmiyor diye,o insanın orada olmayı haketmediğine kim karar veriyor?
Sevgili B bugza gerçekten sırf bu yüzden ayrılmak istiyorsan lütfen tekrar düşün.Rahatsız olan kimse o burayı terk etsin.Sen ya da başka bir arkadaşımız değil.
Sanırım hiç konuşmadığım kadar uzun konuştum,kusura bakmayın.Herkese iyi akşamlar..

B bugza lütfen öyle söyleme biz seni çok seviyoruz bizi bırakıp gitmeni de istemiyoruz iptal etme üyeligini lütfen rahatsız olanlar gitsin ben burada pek aktif olamıyorum eşim evde oldukça onun netten giriyorum ama sizi çok seviyorum bizi bırakma lütfen..

ahlas öncelikle geçmiş olsun.rabbim bir daha yaşatmasın. Her şerde bir hayır var deriz ya..@bugza aşının acısı yarın çıkar:) Mune şikayet eden ediyor da siz her şikayeti neden değerlendiriyorsunuz. Hakaret yok, rencide edici yada siyasi hiçbir yorum yok.oladabilir..hemen bir siyasi yorumda bulunayım ama ben.icimde kalmasın! bu adamdan hep bu yüzden nefret ediyorum.sempati beklemeyen ne bir işte adam gibi çalışabiliyor nede dusuncelerini özgürce ifade edebiliyor. Ben recep Tayyip Erdoğan i sevmiyorum.hic bir görüşünü onaylamıyorum. Türkiye kan gölüne döndü resmen.bu ifade bir suçsa istenilen yapılabilir.

Cevap vereyim diyorum bi gülme geliyor :) hayır şikayet eden arkadaşın kulaklarını çınlatıyorum yarım saattir. Bir ikaz da bu sebepten verilmeli bana :)
Kimin ettigini biliyorsan nickini yaz sacma sapan sey yani hakret yok birsey yok

beni o kadar gereksiz sikayet ettiki yeni uyeler gereksiz yere hic şaşırmıyorum soguttular herşeyden
aynen cnm seni de sikayet ettiler gereksiz insan ciklar

bilmem kimin g.tunun kılıyız diyen bir topluluga mensup, iq su sifira yakin bir insandan ne bekliyorsunuz ki?
madem rahatsiz oldun konusmalardan, adam gibi yurekli ol soyle..
yoook nerde o yurek onlarda...
sinsi sinsi okuyup ispiyonlamayı bilir anca onlar.

Mune burda siyasi hicbir tartisma gecmedi..
birileri konusulandan rahatsiz oldu diye bilip bilmeden atip tutamazsiniz.

B bugza böyle insanlar her ortamda var malesef. Onlar yüzünden biz neden güzel anılarımızı paylaştığımız, birbirimizden çok şey öğrendiğimiz ortamdan vazgeçelim. Kendi adıma söyleyim işte bazen tuvalate gitmeye bile fırsat bulamayacak kadar yoğun oluyorum. Yine de akşamları gelip mümkün olduğunca yazışmaları okuyup sizlere katılmaya çalışıyorum. Sizlerden çok şey öğreniyorum. Kimi zaman yüzümüzü gülümsetiyor yazışmalarımız, kimi zaman acılarımızı paylaşıyoruz. Böyle bir olay için sıkma canını. Umarım cordeliac ın hesabı da en kısa sürede tekrar aktif olur.

Nazar degdi foruma. Noluyoruz anlamiyorum ya. Birileri birilerini banliyor, otekileri yeni gelenlere kiziyor. Yazsak yazdi oluruz, yazamasak sinsi oluruz. Bukadari beni aşar.
Bebeklerinizi saglicakla kucaginiza almanizi dilerim. Herkese sevgiler

Eğer yazılanlar ( ki hukuki olarak sizi bağlamıyor ) sızı etkılıyorsa uyarırsınız sıteye zarar verebılır dıye herkes mutlaka anlayışla Karşılar

Merhaba şu yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum. Bu konuda ki bir mesajdan dolayı konuya erişim kapatılıyor. Evet site zarar görmüyor ama siz bu konuya bir daha giremiyorsunuz. Bu konu direk engelleniyor.

Mune inanın şuan şoktayım yeni okuyorum yazılanları.sözde demokrasi mücadelesinin devam ettiği bir ülkede böyle demokrasisizlik gerçekten beni çok şaşırtıyor.o konuda yorum yapanlardan biri de bendim.tamamen espri içerikliğiydi.o Zaman benim de hesabımı kapatın.sadece alkışlıyorum

Üyelik iptalinizi yaparım şimdi ama sizin nezdinizde şuna açıklık getirelim, espri olabilir, durumu espri olarak kabul edebilirdik yasalara aykırı bir söylem durumuna düşmeseydi.
Deniyor ki üyenin yazdığı üyeyi bağlar, buna da tamam lakin siteler yasalara aykırı söylemlere işlem uygulamak zorunda, bu zorunlulukta yasal bir durum, arkadaşlarınıza olan sevginizi de anlıyorum ama sizlerde yasal zorunlulukları anlayın rica ediyorum, birde sormak istiyorum evlerinize sırf bu espri yüzünden tebligat gelse ne yapardınız? İnanın böyle birşeye maruz kalmaktansa 1 günlük bir banlanma süresini tercih edersiniz.
Ki uyarı alan arkadaşınız 1 günlük bir ban aldı. Burada keyfi veya işimize geldiği gibi işlem yapmıyoruz, sinirlendiniz, öfkelisiniz lakin sakince düşünecek olursanız sitedeki bir günlük banla, savcılığa ifade vermek arasında ne kadar fark olduğunu anlayacağınızı umuyorum.

Ne olmuş burada böyle engellenenler mi oldu? Pek giremedim bugün buraya hayırdır

Merhaba kızlar 20+6 ya geldik bugün. Dün 2 kere bugün 7 kere falan bir hissim var korkutuyor. Bebek inanılmaz hareketli maşallah. Ve Vajinanın solunda bi ince sancı oluyor sanki damar çekilmesi gibi. İnce bıçak sağlanması gibi, Ya da bebek ayağıyla ittiriyormuş gibi. (ultrasonda görmüştüm rahim ağzına yapıyordu öyle şeyler doktor dedi.) öyle olduğunda popomu altına yastık koyup yatıyorum geçiyor. Ya da geçmiş oluyor ben yatana kadar emin değilim. neden olur acaba bir fikriniz var mı?

Şu yasayı okumanızı rica ediyorum, site yönetimi olarak maksadımız ne sizleri üzmek ne de hedef almak.
Burada tek yapılan aslında siz en azından şu an farkında olmasanızda, olası kanuni yaptırımlara karşı ikazdan başka birşey değil.

MADDE 299 – (1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında artırılır. (Değişik 2. fıkra: 5377 – 29.6.2005 / m.35) (2) Suçun alenen işlenmesi halinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

Mune rica etsem bahsi geçen mesajlar neler?
Eskiye gittim gittim denk gelemedim.
Rica etsem uyarı almaya neden olan konu nedir?

Cordeliac,bugza ve asli arkadaşlarımız bir günlük mü ceza aldılar yoksa üyelik iptali mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…