http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ocak-anneleri.914672/page-1740Mune rica etsem bahsi geçen mesajlar neler?
Eskiye gittim gittim denk gelemedim.
Rica etsem uyarı almaya neden olan konu nedir?
Cordeliac,bugza ve asli arkadaşlarımız bir günlük mü ceza aldılar yoksa üyelik iptali mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ocak-anneleri.914672/page-1740
İlk mesaj ikizcan'ın bu sayfada gönderdiği mesajla başlıyor canım zaten toplam 4-5 mesajdan sonra da konu kapanıyor. Sen avukattın yanılmıyorsam bi okusana Allah aşkına acaba biz mi arkadaşlarımıza üzüldüğümüz için yapılan yanlışı göremiyoruz?? Şimdi tekrar tekrar okudum ben bi hakaret falan göremiyorum. Evet bi sempati de yok kabul ama mahkemelik olacak kadar bir yazışma ve sözde bizi korumaya çalışan bir site yönetiminin banlı çözümü anlayamıyorum yani..
Sagol canım aydınlattıgın için .. neyse artık 1 günlük banlanmaymış ne yapalım katlanacagız bi daha da daha dikkatli oluruz..Canım bende şimdi mesajları okuyordum bugün girdiğimde bu konuşmalar gözümden kaçtı sanırım genelde eski sayfaları okuyup dahil olmadığım için.
Ben cordeliac ın banlanması ve üzerine yapılan rüyamızda gördük muhabbetini yaptık sohbeti gibi bir şey bekliyordum yapılan yorumlardan dolayı.
Açık ve net konuşmak gerekirse düşünce özgürlüğü denilen bir şey var. Ve söylemek gerekirse iktidardakilere karşı herhangi bir sempatim asla yok ki görüş olarak çok farklıyım.
Banlanan arkadaşlarıma cidden üzüldüm.
Ama dikkatli okursak ikizcan'ın rüyasından sonra konu,Cumhurbaşkanı ve Başbakanı rüyada görmeye ordanda alaylı bir şekilde mide bulantısı yaptığına değinilmiş cordeliacın mesajından sonra.
Sakince bakarsak mesajlara fiziksel olarak alay edilmiş.Fiziksel olarak beğenmiyorum diyebiliriz yönetimini beğenmiyorum diyebiliriz bu şahsi görüşümüz ama rüyamda görsem midem bulanır ve bir kaç yorumda alay edildiği çok açık ve gayet isim kullanılmış o yüzden sıkıntı yaratır.
Şu yaşadığımız süreçte hakaretten şikayet edilse evet uğraşılır.
Ha bu sitede cidden şikayet eden çıkar mı bilmiyorum ben olsam uğraşmam.
Site kuralları gereğince siyasetle alakalı şeyler konuşmamak gerekiyor sanırım,rüyadan çıkıp olayı alay eder duruma getirmek,uzatmak ve siyasilerle alakalı konuşmakta banlanmak için sebep olabilir.
Site yönetimi şikayet edicem diyen kişileri de,burda sakinliği korumak adına da orta yol bulmaya çalışmış olduğunu düşünüyorum.
Sakince düşününce ben böyle yorumluyorum ilk okuduğumda bende tepkiliydim
Canım bende şimdi mesajları okuyordum bugün girdiğimde bu konuşmalar gözümden kaçtı sanırım genelde eski sayfaları okuyup dahil olmadığım için.
Ben cordeliac ın banlanması ve üzerine yapılan rüyamızda gördük muhabbetini yaptık sohbeti gibi bir şey bekliyordum yapılan yorumlardan dolayı.
Açık ve net konuşmak gerekirse düşünce özgürlüğü denilen bir şey var. Ve söylemek gerekirse iktidardakilere karşı herhangi bir sempatim asla yok ki görüş olarak çok farklıyım.
Banlanan arkadaşlarıma cidden üzüldüm.
Ama dikkatli okursak ikizcan'ın rüyasından sonra konu,Cumhurbaşkanı ve Başbakanı rüyada görmeye ordanda alaylı bir şekilde mide bulantısı yaptığına değinilmiş cordeliacın mesajından sonra.
Sakince bakarsak mesajlara fiziksel olarak alay edilmiş.Fiziksel olarak beğenmiyorum diyebiliriz yönetimini beğenmiyorum diyebiliriz bu şahsi görüşümüz ama rüyamda görsem midem bulanır ve bir kaç yorumda alay edildiği çok açık ve gayet isim kullanılmış o yüzden sıkıntı yaratır.
Şu yaşadığımız süreçte hakaretten şikayet edilse evet uğraşılır.
Ha bu sitede cidden şikayet eden çıkar mı bilmiyorum ben olsam uğraşmam.
Site kuralları gereğince siyasetle alakalı şeyler konuşmamak gerekiyor sanırım,rüyadan çıkıp olayı alay eder duruma getirmek,uzatmak ve siyasilerle alakalı konuşmakta banlanmak için sebep olabilir.
Site yönetimi şikayet edicem diyen kişileri de,burda sakinliği korumak adına da orta yol bulmaya çalışmış olduğunu düşünüyorum.
Sakince düşününce ben böyle yorumluyorum ilk okuduğumda bende tepkiliydim
Ayrıca ek olarak Mune şikayet raporunun ciddi olduğunu belirtti ve kişinin uğraşacağından emin olduğu için yatıştırmak istemiş korumak adına.Yalandan şikayet raporu dikkate alınmazdı diye düşünüyorum.
Valla ben cisimi tutunca ruyamda falan herkesin ortasinda donumu indirip ortaliga isiyorum
Bildigin puuhahha diye güldüm ya tlfn tükrük oldu
Favori ruyalarimdan biridir kendisi
Tuvalete girerim tam isimi gorurken bir bakarim duvarlari yok
Ya da böyle is arkadaslarimla fslan dolu olur ortalik, ben umarsizca çiş yaparim ortalığa
Böyle abuk sabuk turleri var bu ruyanin
Sagol canım aydınlattıgın için .. neyse artık 1 günlük banlanmaymış ne yapalım katlanacagız bi daha da daha dikkatli oluruz..
büyük ihtimal kızgın olacak . Ama cidden dogru bişey söylemişsin aslında onların iyiliği için yapılmış bi uyarı olmuş . Kim ugraşır böyle şeylerle bilmem ama en azından direk olarak kendisiyle konuşsaydı . Umarım burdaki annelerden biri değildir . Çünkü samimiyetsiz olmuş . Yada gizli takipçiler işiniz yokmu sizin ...Cordeliac geldiğinde daha da yatışırız diye düşünüyorum, umarım.. Buranın dağılmasını istemem
büyük ihtimal kızgın olacak . Ama cidden dogru bişey söylemişsin aslında onların iyiliği için yapılmış bi uyarı olmuş . Kim ugraşır böyle şeylerle bilmem ama en azından direk olarak kendisiyle konuşsaydı . Umarım burdaki annelerden biri değildir . Çünkü samimiyetsiz olmuş . Yada gizli takipçiler işiniz yokmu sizin ...
beni kim gereksiz yere sikayet edip 2 gun banlanmama sebep olduysa odur o zaman bazıları bana kızmıştı çıkıyo kokuları iste...
Günaydın kızlar
ahlas gerçekten çok üzüldüm rabbim kızını korusun sana bol sabırlar versin ne söylesem boş cennette meleklerinle buluşacaksın inşallah
Dün olanlara da gerçekten inanamadım hepi topu bir rüyadan nerelere gelmiş olay ben tatildeyim dün yolda o yüzden bakamadım ama artık bakasım kaçtı benim de umarım bu durum bir an önce düzelir yoksa grubumuz dağılacak gerçekten faydalı paylaşım yapan arkadaşlarımın başına geldiği için daha da üzüldüm kim şikayet ettiyse de sadece yazık diyorum umarım aramızdan biri değildir
Günaydın arkadaşlar
Bence şikayet eden kişi içimizden biri olabilir yoksa dışardan birinin şikayet etmesi daha zor gibi geliyor hatta eskiden yazılarındaki sol alt tarafında şikayet butonu vardı şimdi nerden şikayet ediliyor onuda bilmiyorum
Melina korkmana gerek yok Can'ım herşey vakti geldiğinde kendiliğinden gerçekleşiyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Arkadaşlar ben de cumartesi günü dikiş atılacak
Hayırlısıyla sorunsuz atlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?