Nerdeyse aynı zamanlarımız. Ama benim göbeğim aldı başını gidiyor. Sırf göbekten kilo aldım hatta. 47 kiloydum en son ona rağmen herkes anlıyor. Hiçbir pantolon düğmesi kapanmadığı için olmuyor. Şanslısınız. İç karnınız geniş olmalı.
Nerdeyse aynı zamanlarımız. Ama benim göbeğim aldı başını gidiyor. Sırf göbekten kilo aldım hatta. 47 kiloydum en son ona rağmen herkes anlıyor. Hiçbir pantolon düğmesi kapanmadığı için olmuyor. Şanslısınız. İç karnınız geniş olmalı.
sarra13
ben su an tekmesini çok net hissediyorum hatta dışardan elimi koyanda çok net hissedebiliyor :) KokunHuzur
canım büyük olmasından ziyade çok gözlü olmalı. Bence en mantıklısı sırt çantası çok kibar şık kokoş sırt çantaları var. Ben kızımda 1.5 yıl çanta kullandım sonra sırt çantasının rahatını bulunca bırakamadım :)
Bende üzüldüm umarım bugza gitmemiştir ikizcan falan.
Ama bu konunun çok konuşulmaması taraftarıyım bu konu büyüdükçe burası dağılır daha da.
Site kurallarına ve anayasaya aykırı bir sohbete ilerlemiş.Bir daha dikkat edilir demek cidden uğraşacak kadar çok sevenler varmış. Bu sitede yargıya taşınan çok konu var o yüzden gebelik döneminde hele ki böyle sorunlar yaşamayalım.
Kim ettiyse başı göğe ermiştir.
Kurallara dikkat ederiz artık bu süreci bu tür gereksiz olaylar yüzünden sıkıntılı geçirmek istemiyorum.
Burası dağılmasın istiyorsakta sakin ve objektif kalıp,devam edeceğiz. Yoksa çok dallanıp budaklanırsa nasıl boyuta geliriz uyarı alır mıyız bir daha bilmiyorum
sarra13
çok haklısın, şimdi elbirliğiyle yapmamız gereken şey sakin davranıp bu konuyu daha fazla dile getirmeden kapanmasını sağlamak olmalıdır. Bir an önce giden & banlanan arkadaşlarımız da yine bize eşlik ederler umarım. Lütfen dönün bir an önce... Yakın zamanda yaptığımız gibi bebelerimizi konuşmaya kaldığımız yerden devam edelim. Yine sıkıntılarımızı, mutluluğumuzu paylaşalım, kafamıza takılanları soralım birbirimize. Hasretle andığımız günler olarak kalmasın lütfen...
yeni gelen bi kac gereksiz facebookta sayfa açtığımı iddia edip sikayet etti şurda zaten 7 8 kisi kaldı eskilerden bende o yüzden girmiyorum zaten muhabbette 3 5 kisi ile dönüyor tadı yok bu sayfanın hic birimiz katılmıyoruz eskilerde banlandı artık ben 2.5 ay once banlandım
sarra13
. Sen hamileyim ayagina yatip milleti mi kandiriyorsun yoksa
Hani kucuk olur anlarim da senin hic yok.
Ilk hamileligimde oldukca uzun bir sure beni de anlayan olmadi ama seninkine bakarak baya varmis gobegim meger.
Bu arada nasil yukluyorsunuz fotograf?
Telefondan yapamıyorum ben, biyut buyuk diyor. Bilgisayarla da kim ugrasacaj
Herkese merhaba,1 gün okuyamadım neler olmuş böyle.Bencede sacmasapan şikayetlere kızıp gitmeyin.İstediklerin vermiş oluyorsunuz istedikleri bu huzursuzluk çıkarmak bunu bi düşünün güzel anneler.
Ya ben geçen metroya bindim arkadaşla ayaktaydım. Kıza kalk hamileler için orası desem mi diye düşündüm ayakta zorlanıyorum çünkü,arkadaşım bebeğin ultrason fotoğrafo yoksa yanında deme hiç kız bence inanmaz sana diye dalga geçti
Hayır ben bir de normalde kilo almaya almaya elverişliyim dikkat etmesem ben ilk aydan göbek zıplar diyordum
canım yaa bizim bi tanıdık 8 aylık olana kadar belli olmadı karnı çok zayıftı oda. Ama bence de bişey olmaz mecbur yer vermek zorundalar yani . illa hamile tişörtümü giyelim yani yer vermeleri için .
sarra13
. Sen hamileyim ayagina yatip milleti mi kandiriyorsun yoksa
Hani kucuk olur anlarim da senin hic yok.
Ilk hamileligimde oldukca uzun bir sure beni de anlayan olmadi ama seninkine bakarak baya varmis gobegim meger.
Bu arada nasil yukluyorsunuz fotograf?
Telefondan yapamıyorum ben, biyut buyuk diyor. Bilgisayarla da kim ugrasacaj
Fotoğrafa göre değişiyor mu acaba diye düşünüyorum bende.Bazen bana da öyle diyor.
Yok yahu çocuğu aç mı bırakıyorsun diyorlar bi de sürekli bende evham yapıyorum
canım yaa bizim bi tanıdık 8 aylık olana kadar belli olmadı karnı çok zayıftı oda. Ama bence de bişey olmaz mecbur yer vermek zorundalar yani . illa hamile tişörtümü giyelim yani yer vermeleri için .
Sabahleyinde açlık kan şekeri için kan verdim
Ya arkadaşlar ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doktorda ısrar ederse ne yapıcam bilmiyorum aslında şimdi verecekti şeker yüklemesi ama benim durum riskli olduğu için vermedi şimdilik....
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar oldu mu
Merhaba kızlar 20+6 ya geldik bugün. Dün 2 kere bugün 7 kere falan bir hissim var korkutuyor. Bebek inanılmaz hareketli maşallah. Ve Vajinanın solunda bi ince sancı oluyor sanki damar çekilmesi gibi. İnce bıçak sağlanması gibi, Ya da bebek ayağıyla ittiriyormuş gibi. (ultrasonda görmüştüm rahim ağzına yapıyordu öyle şeyler doktor dedi.) öyle olduğunda popomu altına yastık koyup yatıyorum geçiyor. Ya da geçmiş oluyor ben yatana kadar emin değilim. neden olur acaba bir fikriniz var mı?
mrb canım benm de tahmini dogum 05.01.2016 gibi görünüyor .senınle aynıyız .
21+0 oldum bugun . benm de 2 gündür sağ kasıgımda agrı var bebek büyümeinden diye okudum endişelenecek birşey yok yazıyor
sabah kalktıgımda sagda hem agrı hem sertlık vardı . inşallah kötü bişey değildir.
sarra13
ben su an tekmesini çok net hissediyorum hatta dışardan elimi koyanda çok net hissedebiliyor :) KokunHuzur
canım büyük olmasından ziyade çok gözlü olmalı. Bence en mantıklısı sırt çantası çok kibar şık kokoş sırt çantaları var. Ben kızımda 1.5 yıl çanta kullandım sonra sırt çantasının rahatını bulunca bırakamadım :)