2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Siyah olan çoğu sitede var fakat 90 lira civarında aliexpress te daha uygun bunlar aynıları Hemde fakat oradan hiç yapmadım alışveriş yapan var mı acaba suan bakıyorum cnm
Teşekkür ederim ben de bir bakayım daha bir çöp bile almamışken kısmetse yedi aylıkdan öncede düşünmüyorum

Anladım canım

Rica ederim cnm neden almıyırsun ki ben başladım şimdiden tutamıyorum kendimi her hafta bişiler alıyoruz çok keyifli tav
Ben de can atıyorum şu bir aydır çarşıys çıkamıyorum istirahat etmemden dolayı öncesinde Bebek mağazası gördüm mü herşey almak istiyordum.alınacak çok şey var ki
Şu an durumumdan dolayı da ne olacağı belli değil ....

İnşallah Can'ım inşallah çok endişeliyim

Bir seferlik ama garantiside yok Can'ım yaptırıp düşük yapanda var 36 haftaya kadar gidende
Birazcık şansı artırmak için
canım çok geçmiş olsun . İnşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucagına. Bu aşamada bol dinlenmek düşüo sana . İnşalalh atlatırsın.

yok yaa ben insan değilim hiç yok göbeğin ya . Alla alla benim nerdeys 9 aylık gibi

Annemde ben sana hamileyken top gibi yuvarlak oldum üstüne de 25 kilo aldım sen kime benzedin böyle diyor.

Eşim çocuğu görmesem inanmıcam hamileliğine diyor.

Bilmeyen çok yakınım var hamile olduğumu anlamadılar haliyle.

Aslında 50 kiloyum ve bu kiloda normalde benim tığ gibi olmam gerek. Normal kilom 53-54 çünkü. Kalınlaştığımı ben görüyorum da etrafa göre bebek yok. Sizin bu haftada çıkmış mıydı merak ettim hala eski kıyafetler rahat oluyor bana

Şu an belli değil ama beş aylık olunca daha belli olur hani kiminin iç karnı geniş olur diyorlar
O zaman sen hamilelik pantalonu falan almadın mı ben aldım yoksa diğerleri olmuyor normalde de kilom vardı

Almadım hepsi rahat oluyor şuan hala bana

yok canım nerde Ben gebelik pantolanlarını 14 aldım Ozaaman karnım yoktu ama rahatsız oluodum kendi pantolanlarımla . 17 haftada belliydi . yani dar şeyler giyince belli oluodu. Ama şuan belli akşam foto atarım .. Dolmuşta yer bile veriolar nabeerrr
Ama böyle olman bence daha güzel yaa en azından dogumdan sonra zorlanmazsın kilo vermekte . Bide be hayvani bi şekilde kilo aldığım için

Ay sen ne kadar zayıfmışsın böyle çok güzel zayıf olmak ben kilolu başladım ve doktorda çok kilo almışsın dedi şu son bir aydır çok aldım toplam yedi kilo aldım ve 22 .haftadayım

Ben 165 boyunda 53 kiloydum tam normaldi.
Sonra 49 a düştüm şuan 1 kilo aldım.50 yim.
Haliyle eski kıyafetler hala rahat giyiliyor ama sevebileceğim bir göbek arıyorum

Ya ben geçen metroya bindim arkadaşla ayaktaydım. Kıza kalk hamileler için orası desem mi diye düşündüm ayakta zorlanıyorum çünkü,arkadaşım bebeğin ultrason fotoğrafo yoksa yanında deme hiç kız bence inanmaz sana diye dalga geçti

Hayır ben bir de normalde kilo almaya almaya elverişliyim dikkat etmesem ben ilk aydan göbek zıplar diyordum

Pardon Can'ım anladım internetten alıyorum bende çoğu Zaman:) hangimizin belli ki ama inanıyorum ki insallah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza bebeklerimizi birazda bu pskolojiden çıkmak için bakıyorum acıkcası

Ben de zaten internetten almayı düşünüyorum bu gidişle çarşıya zor çıkarım ama beşik ve Bebek arabasını netten almam heralde

Ben de aynıyım küçük fil yavrusu gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…