çoook sağolun kızlar herşey için iyi dilekleriniz için dualarınız için... Rabbim inşallah yaşatmaz bir daha, geçmez ama zamanla alışacağım bende, her işte bir hayr vardır derler demek ki benim için de böylesi hayırlıymış... @white_chocolate_mocha senin doktora gitmiştim, gece suyum gelince hemen hastaneye geldi çok ilgilendi zaten psikolojik olarak çok acı çekiyorum birde ona fiziksel acı eklemedi eli hafifmiş tabi Rabbim de çoook yardım etti yani doğum için endişen varsa diye yazdım, kendinize kuzucuklara iyi bakın kızlar....
Topigi fazla takip edemiyorum ama seni tanıyodum. Üzüldüm Allah sabır versin.
En kısa zamanda kucağın dolar inşallah...
Tamam canim insallah gorursem haber veririm vermesine de kalcamdaki rahatsizliktan oturu pek gezemiyorum. Yine de aklimda olsun.Esra orada güzel canta bulursan foto atar mısın bayramda oradayım inşallah
Canım benim hayatımda özellikle iş okul gibi şeylerde olmaz olmaz olunca hepsi aynı anda olur o zamanlarda öyle oldu ve ben ücretli öğretmenlik yapmayı tercih etmiştim nasip işte. Fazlasıyla hobim var şu arada dikişe takıldım..Bende kağıt rolyef için istıyodum ogretmenlıgı ama sınava fılan gırmemiştım,başlasaydın gerçekten iyi olurdu,saatlerı de rahat
Eyetkiner sonuçlarınız geldi mi canımMaşallah canımmm
Çok güzeller converslerini yirim. . Güle güle giysin inşallah.Bunlarda son
Aynı benim doktorumla aramda geçen dialoğu yazmışsın canım :) Benim doktorum da ilaçtan yana değil sadece Gyno Ferro Sanol verdi, her vitaminin ilacı var bi yazmaya başlarsam bütün gün hap içersin dedi. Ama benim o dönem bulantılarım ara ara devam ettiği ve balık yiyemediğim için zorla omega 3 hapı istedim Ocean 500 mg yazdı. Bir süre sonra sol bacakta 2 gün süren uyuşma-karıncalanma-ağrı şeklinde şikayetlerim oldu. Tekrar kan testi güncelledik, bulantılardan süt, yumurta falan tüketememiştim meğer magnezyumum sınırın hemen altına inmiş. Diasporal Granül Saşe yazdı. Şimdi çok şükür bulantılarım bitti iştahım yerinde ve tüketmem gereken faydalı hemen hemen her şeyi yiyorum. Hiçbir ağrım sızım kalmadı. Bu iki vitamini de haftada 2-3 kezden fazla almıyorum. Eğer seninde bir şikayetin yoksa, testlerin güzelse merak etme ilaçsızlık en güzeli. Birtek kan ihtiyacını yemeklerle net gideremeyiz mecbur ilaç ama geri kalanı gıdalarla hallolur.kızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz .
benim kan degerlerim iyiydi drum sadece GYNO ferro sanol verdi (demir +folic +b12) içeriyor.
extra vitamınlere gerek yok önermiyorum dogal beslen dedi , omega da onermedi isim de vermedi
haftada bir gün yemen yeterli dedi .
sizlerde nasıl kan degerleri düşük olanlara mı vitamin takviyesi veriliyor , kalsiyum magnezyum omega vs..
şikayetlerinize göre mi veriliyor . benm gibi hiç içmeyen var mı ?
herkese merhaba kızlar, epeydir yoktum acımı dinledim kendimi dinledim hastane işleriyle uğraştım geldim.... ben oğlumu kaybettim kızlar, çok detay verip etkilemek istemiyorum sizleri kontrolde kalbinin durduğunu öldüğünü öğrendim zaten hastaneden bırakmadılar beni, normal doğum gibi oldu her şey, her şey kötü bir rüyaymış gibi ama değil işte.....acım çok taze artık buraya çok giremem belki doğum zamanlarınız geldiğinde cesaret bulursam bakarım okur ağlarım, kendime dair hayaller kurarım... benim nasibimde bu kadarmış ömrü yokmuş kuzumun, çok şükür ki bir kızım var yoksa nasıl teselli bulurdum bilmiyorum... Allah sizlere yaşatmasın sağlıkla alın kucaklara inşallah, bir avazda kurtulun, Allah a emanet olun....
Ben çok sıkışiyorum gece en az bir defa gitmem gerekiyor dün uyanamadım sabah kasıklarım patlayacak gibi kalktım yataktan.Ben gece yatmadan bir kere gidiyorum yetiyor ya sabaha kadar bir daha pek gelmiyor. Ama bazen sırf su içmek için uyanıyorum kuruyor resmen ağzım.
Ama gece geldiğini hissediyorsan tutma
Kız bir rüya gördün olanlara bak sendin dimi rüyayı gören
İnşallah konu kapanır kimsede ayrılmadan muhabbet devam eder.Bugza üyelik iptali istedi sanırım.
İkizcanı ve asliyi bilmiyorum.cordeliac bugün yarın gelir.
Bir arkadaşımız daha var ama adını unuttum.
Umarım bu konu geldiklerinde çok uzamaz kapanır yaşandı bitti diye. Bizde güzel güzel devam ederiz.
Ay rüyada bile içimde mi kalsa diye bakınıyordum Doktora daha 13 hafta var diye yalvarıyordum resmen.
Çinde 17 aydır hamile kadın varmış sonum o olmasın
Bebek bakım cantalarina hic baktınız mi
Yada nasıl birşeyler düşünüyorsunuz kızlar. Şimdiden bakıyorum ama kafam allak bullak ne sececegimi bilmiyorum ben biraz büyük çantalara bakıyorum eşim bunlar büyük küçüklere bak daha kibar yolculugami çıkacaksın diyor. Ama çocuğun yedek kıyafetleri bezi biberon. Kremi benim eşyalarımı da koyarsam cüzdan vs sigmazki
Sizin fikriniz var mi yada baktığınız ürün
Canım senin doktorun kimdi konuşmuştuk ama unutmuşum.canım benim çok teşekkür ederim .Evet cidden vardı çünkü esra hocayı araştırdıgımda fazla bişey çıkmıodu . İnsan olarak çok iyi zaten . Canım benim ara ara yaz mutlaka haberdar et kendinden çok öpüyorum seni
merhaba kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyorum bir hafta olmuştur herhalde artık merak ettim sizleri özellikle cordi yicordeliac nasılsın tatlımm? neler olmuş burda böyle yaa
B bugza kuzum sen iyimisin?
sonra ne okurum nasıl üzüldümahlas Allah sabır versin canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum hele herşeyin normal doğum gibi olmasın Rabbim bidaha yaşatmasin kimseye yaşatmasın bu acıyı.
yaa bende başından beri burdayım katılmak da istiyorum sohbetlere ama inanın artık çok yoruluyorum işe git gel evde yemek vs zor atıyorum kendimi yatağa. ama bir ayım kaldı sonra evdeyim inşallah ve daha çok katılacağım sohbetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?