- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Aynen canım marka model önerilerini bekliyorum bende :) gezmeye devam :))Ben daha alirim gozuyle incelemedim hicbirini. Ama aklimdaki spor cantalar yani. Baktikca birbirimize bilgi verelim burdan :)
Onlar doğduktan sonra hissederler baba olduklarını. Bizim ki de ne zaman doğacak bu gelsin de ısırayım seveyim annesi de baksın oğluma diyor :) arkasından uzatmadan bir tane daha yaparız diyor iki kardeş büyürler görüşünce ama yarın üç de istiyorum demese diye düşünüyorum
Bunlar Can'ım örnek olarak :) ama işte bebeğin ihtiyaçları için kullanışlı olur mı bilemedim
kusura bakma işteyim geç yazabiliyorum. boyunu tam hatırlamıyorum ama kilosu 269gr dı. tosuncuk olmuş bebeğim. çok güzel gördük omurgaları kaburga kemikleri yüzü parmaklarını bile gösterdi doktor.Elini koyduğunda hissediliyor mu?
Yani ben bir iki kere hissettim.
Eşim her akşam soruyor biz bunu ne zaman hissetmez diyeboyu kaç santim kaç gram olmuş.
Ben en son 3-4 hafta önce gittiğimde sormamışım unutmuşum.
Pazartesi günü kontrole gidicem ama nasıl acaba diye çatlıyorum
kusura bakma işteyim geç yazabiliyorum. boyunu tam hatırlamıyorum ama kilosu 269gr dı. tosuncuk olmuş bebeğim. çok güzel gördük omurgaları kaburga kemikleri yüzü parmaklarını bile gösterdi doktor.
Maşallah maşallah hiç hamile gibi durmuyorsun =) beni görsen son zamanlarda nasıl şiştim sende belki bizim haftamıza grlince şişersin ☺❤Kızlar benim hala hamile olduğum belli olmuyor dimiEki Görüntüle 1875400
Maşallah maşallah hiç hamile gibi durmuyorsun =) beni görsen son zamanlarda nasıl şiştim sende belki bizim haftamıza grlince şişersin ☺❤
Büyüyor canım merak etme ilaçlarını kullan getisini dert etme bebiş kilo alır bende de fazla yoktu hamilelikten önceki göbek gibi vardı son 2 3 haftada maşallah çok iyi büyüdü karnım hareketlerinide çok rahat babasıda bende hissediyoruzBakalım canım aslında böyle memnunum cidden ama bebek büyümüyor mu diyenler olunca evham yapıyorum
Büyüyor canım merak etme ilaçlarını kullan getisini dert etme bebiş kilo alır bende de fazla yoktu hamilelikten önceki göbek gibi vardı son 2 3 haftada maşallah çok iyi büyüdü karnım hareketlerinide çok rahat babasıda bende hissediyoruz
Bosver sen onları bebegin kilosu iyiyse mutlu ol kilo almıyorum diye onların söylediklerinide kulak ardı etSadece demir ilacı alıyorum.
Beslenme düzenli yeterli acıkmıyorum çok fazla.Bebek için yiyorum sadece resmen.
Gün içinde hareketliyim.
Ne bileyim bebekte sıkıntı yok ama bende göbek yok.Bu benim için artı çünkü zayıf olmayı seviyorum hamilelikre kilo almaktan çok korkuyordum.
Ama insanları anlamıyorum göbeğim çıksa dert çıkmasa dert sanki
Bosver sen onları bebegin kilosu iyiyse mutlu ol kilo almıyorum diye onların söylediklerinide kulak ardı et
Valla mutluyum ama 3-4 haftadır görmeyince yeterince beslenmedim mi diye kendimi yiyorum ya gelişimi gerilediyse diye.
Yoksa çok mutluyum böyle.Tek sıkıntı hamileyim diye yer verilmemesi:)
Benim 8. haftadan itibaren eski pantolonlarım sıkmaya baslamıstı. Şu an da karnım 6 aylık görünüyor en az. Ama sanırım benim bel ve kalça kısmı dardı biraz. Göbek hemen dışa doğru büyüdü. Gerci 4 kilo aldım onun da etkisi var :)Annemde ben sana hamileyken top gibi yuvarlak oldum üstüne de 25 kilo aldım sen kime benzedin böyle diyor.
Eşim çocuğu görmesem inanmıcam hamileliğine diyor.
Bilmeyen çok yakınım var hamile olduğumu anlamadılar haliyle.
Aslında 50 kiloyum ve bu kiloda normalde benim tığ gibi olmam gerek. Normal kilom 53-54 çünkü. Kalınlaştığımı ben görüyorum da etrafa göre bebek yok. Sizin bu haftada çıkmış mıydı merak ettim hala eski kıyafetler rahat oluyor bana
TABIKI CANIM EN AZINDAN BAK KIZIN VAR BENIM ILK BEBEGIMDI TUTUNCAK BI DALIM BILE YOKTU NEYSEKI BUNDAN SONRASINI BILIYOSUN ARTIK ALLAH BUYUK SEN ICINI FERAH TUT YINE GELIR BEBISIN BEN 9NCU AYIMDA TEKRAR HAMILE KALDIM BIRAZ KORUNMUSTUM DOKTOR ÖNERISIYLE
Canım çok üzüldüm,Allah sabır versin.Allah kızının çok güzel günlerini görmeyi nasip etsin sana inşallah..
ahlas öncelikle geçmiş olsun.rabbim bir daha yaşatmasın. Her şerde bir hayır var deriz ya..@bugza aşının acısı yarın çıkar:) @Mune şikayet eden ediyor da siz her şikayeti neden değerlendiriyorsunuz. Hakaret yok, rencide edici yada siyasi hiçbir yorum yok.oladabilir..hemen bir siyasi yorumda bulunayım ama ben.icimde kalmasın! bu adamdan hep bu yüzden nefret ediyorum.sempati beklemeyen ne bir işte adam gibi çalışabiliyor nede dusuncelerini özgürce ifade edebiliyor. Ben recep Tayyip Erdoğan i sevmiyorum.hic bir görüşünü onaylamıyorum. Türkiye kan gölüne döndü resmen.bu ifade bir suçsa istenilen yapılabilir.
ahlas canım şok oldum çok uzuldum ama ne desem boş Rabbim bundan sonra guzel gunler gostersin insallah
Can sıkıcı şeyler olmuş . Keşke tek muhabbetimiz bebeklerimiz olsaydı.... Umarım eskisi gibi devam eder.
ahlas çok etkilendim inan . Kendimi yerine koyamadım bile . Allah sabır versin umarım bidaha böyle bişey yaşamazsın..
ahlas cok üzüldüm cok fazla yazısmamız oldu eger girerde okursan Allah sabır versin bir dahaki gebeliginde önlem alınır ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini dualarım üzerinde Allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah...
Günaydın kızlar
ahlas gerçekten çok üzüldüm rabbim kızını korusun sana bol sabırlar versin ne söylesem boş cennette meleklerinle buluşacaksın inşallah
Dün olanlara da gerçekten inanamadım hepi topu bir rüyadan nerelere gelmiş olay ben tatildeyim dün yolda o yüzden bakamadım ama artık bakasım kaçtı benim de umarım bu durum bir an önce düzelir yoksa grubumuz dağılacak gerçekten faydalı paylaşım yapan arkadaşlarımın başına geldiği için daha da üzüldüm kim şikayet ettiyse de sadece yazık diyorum umarım aramızdan biri değildir
benimde yüzümde dudağımın altında bir leke oluştu mantar olmasından korktum kaç kere sormayı unuttum ne yapabilirim diye insan bebeğini görünce her şeyi unutuyor gerçekten.Ay bende bir an önce gitsem de görsem ben en son 3 cm de kaldım boyunu kiloyu hiç sormadım. Görünce unutuyorum hepyazıp gidicem artık :)
canım benim çok teşekkür ederim .Evet cidden vardı çünkü esra hocayı araştırdıgımda fazla bişey çıkmıodu . İnsan olarak çok iyi zaten . Canım benim ara ara yaz mutlaka haberdar et kendinden çok öpüyorum seniçoook sağolun kızlar herşey için iyi dilekleriniz için dualarınız için... Rabbim inşallah yaşatmaz bir daha, geçmez ama zamanla alışacağım bende, her işte bir hayr vardır derler demek ki benim için de böylesi hayırlıymış...white_chocolate_mocha senin doktora gitmiştim, gece suyum gelince hemen hastaneye geldi çok ilgilendi zaten psikolojik olarak çok acı çekiyorum birde ona fiziksel acı eklemedi eli hafifmiş tabi Rabbim de çoook yardım etti yani doğum için endişen varsa diye yazdım, kendinize kuzucuklara iyi bakın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?