2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet özellikle kızlara bencede tek isim konulmalı bende kendi soyadımı kullanıyorum. iki isim iki soyadı. Bir karikatür görmüştüm kadın zaten iki ismim vardı bir de evlendim kendi soyadımı kullanıyorum brezilyalı futbolculara döndüm diyordu.
oğlunun adıını tuna koyan biri için utku pekte kısa değil bence güzel. evet isim bulmak genel olarak zor bir ömür taşıyacaklar hem söylenişi hem anlamı güzel olmalı

kızlar size birşey sorucam ve hepinizin fikri benim için önemli.şimdi ben Tarık ismini çok severim anlamıda çok güzel karanlığı delen yıldız.en başından beri Tarık ismini düşünüyordum.şimdiler de ise bi isim daha takıldı kafama kerem ismi.onunda anlamı güzel cömert asil demek.hani benim adım da Aslı ya diyorum ki oğluşumla Aslı'yla kerem mi olsak.sizce bana fikir veriiiinnn

hiç bişey olmaz, benim bir arkadaşım ödemden 35 numara ayakkabı giyerken 39 a çıkmıştı ayakkabı numarası :) tombiş tombiş çok tatlı sağlıklı bir kız doğurdu, doğumda da hiç bir sıkıntı çekmedi, doğumdan sonra da hemen eski haline döndü, bişeycikler olmaz

adım Aslı olsa kesin Kerem koyardım oğlumun adını müstakbel gelin çatlasın

Şahsen oğlum olsa kerem ismi tercihlerimin başlarında olacaktı.

B bugza ben listede ekli değilim bilgilerimi tekrar giriyorum;
ilk bebek;
adı: yok , henüz bulamadık, kendi aramızda Merdane diyoruz
başlangıç kilosu 50, güncel kilo 51
meslek: mühendis

bu arada bebek bakım çantası soranlar olmuş Skip Hope Duo diye bir marka var biraz pahalı ama çantaları çok şık, ben çok beğendim almamak için zor tutuyorum kendimi, hatta pahalı diye birine hediye aldırmayı düşünüyorum

Oğlumun adı kerem. Çok seviyorum bende bu ismi.

Bana 'sakın kerem koyma çok yaramaz oluyolar' diyodu her duyan. Dinlemedim koydum. Gerçektende çok hareketli oğlum. Ismindenmidir bilemem tabi

Bu oğlumun adını "halim selim mülayim" koyucam diyorum herkes gülüyor

Ah canım kiyamam vazgeçtim saçların sana kalsın. Elif ısrar ediyorum ben

Kerem tabi ki

Neden ekli diilsin ki aaaa. Valla farketmemisim şekerim. Akşamüstü ama şu an telden zor olur girmek

Hanımlar renkli usgleri ne zaman yaptırıyorsunuz ve bildiginiz yer varmı?

Ben 20.haftamdayım bu hafta tatile gidiyorum bayram sonuna kalacak büyük ihtimal geç olurmu sizce?

Ve benim daha belli bi doktorum bile yok çok üzülüyorum hic doktora gitmek içimden gelmiyo, 4. Leventte oturuyorum yakın istikamette bildiğiniz iyi bir doktor varmıdır?

Ayyy inşallahhhhh Can'ım çok sağol rahatlattın beni Allah razı olsun :)

Can'ın bildiğim kadarıyla en son 22.haftanın bitimi son Zaman'lar diye biliyorum .tatilden be Zaman dönersin bilmiyorum ama 20 hafta da yaptırman için uygun bi Zaman.ist Avrupa da nereler var bilmiyorum ama ben Anadolu yakasındayım medipol e yaptırıyorum Çarşamba günü.medipol de perinatolog yapıyor detaylı ultrasonu.giyatı da 385 tl

Ben kendi doktoruma yaptıracağım özel Gaziosmanpaşa hastanesi yrd. Doç. Cengiz Sağıroğlu 250 tl ama o yapmasaydı araştırmıştım özel Balat hastanesinde bir perinatolog geliyor haftanın iki günü ona yaptıracaktım iyiymiş duyduğuma göre Mehmet Aygün dü sanırım 300 tl ye yapıyor

Oscar dedin mi di kilo dedin midi orda durcan bacım. Benden başkasına gitmez normalde de kilomu açıklayamıyom utancıma vekaleten veriverirsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…