- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Evet özellikle kızlara bencede tek isim konulmalı bende kendi soyadımı kullanıyorum. iki isim iki soyadı. Bir karikatür görmüştüm kadın zaten iki ismim vardı bir de evlendim kendi soyadımı kullanıyorum brezilyalı futbolculara döndüm diyordu.Canım henüz bende hissetmiyorum takma yakında hissederiz nasılsa.
Çok güzel bir isim insanlara bakma sen uzun koysan uzun kısa koysan kısa derler ne farkeder bizim de soyadımız uzun bende diyorum kızımda benim gibi kendi soyadını kullanırsa iki tanede isim koyarsak destan gibi adı olur
oğlunun adıını tuna koyan biri için utku pekte kısa değil bence güzel. evet isim bulmak genel olarak zor bir ömür taşıyacaklar hem söylenişi hem anlamı güzel olmalıGünaydın kızlaar,
gelip bizzat yemek yedirmek istiyorum tatlım sana :) senin yerinde olsam, ne bulsam yerdim valla. Maşallah
ben koç üniversitesi hasanesine gidiyorum, çok menunum doktorumdan da hastaneden de. doktorum hande yağmur. tek şikayetim fazla yoğun olması, her gidişimde en az 1 saat, acil operasyon varsa 5-6 saat beklediğim oluyor. acil operasyona tabiki diyeceğim bir şey yok. Mantıklı düşününce bu kadar tercih edildiği için içim de rahatlıyor açıkçası.
böyle buluşma mı var, kaçırmışım. ben de gelirim acil bir durum çıkmazsa
tuna ismi pek güzel, kuzenimin adı olmasaydı ben de düşünürdürdüm. Erkek ismi bulmak pek zormuş yawf, kız olaydı nehir koyucaktık. bayılıyorum nehir ismine. şimdilik ben de utku ismini çok beğendim. anlamı da çok güzel. bana da utku çok kısa geliyor. :) yanına belki bir de klasik isim ekleyebiliriz.
Aynı bende 73 74 arası değişiyor akşam sabah arası.Ben deniyle kandiriyorum kendimi. Aksamlari sislik oluo bende diye
Yatarken 74 uyaninca 73 :)
hiç bişey olmaz, benim bir arkadaşım ödemden 35 numara ayakkabı giyerken 39 a çıkmıştı ayakkabı numarası :) tombiş tombiş çok tatlı sağlıklı bir kız doğurdu, doğumda da hiç bir sıkıntı çekmedi, doğumdan sonra da hemen eski haline döndü, bişeycikler olmazKızlarr moralim cook bozuldu yaa sağlık ocağına gitmiştim iğne yazdırmak için orada ebe ödemlerime baktı Cidde'n cok fazlalar bu haftaya göre sesi beni cok korkuttu yaa gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil yaptır dedi pazartesi doktora gidicem dua edin öyle bişi çıkmasın cok üzüldüm ya basit bi ödemdir inşallah(
adım Aslı olsa kesin Kerem koyardım oğlumun adınıkızlar size birşey sorucam ve hepinizin fikri benim için önemli.şimdi ben Tarık ismini çok severim anlamıda çok güzel karanlığı delen yıldız.en başından beri Tarık ismini düşünüyordum.şimdiler de ise bi isim daha takıldı kafama kerem ismi.onunda anlamı güzel cömert asil demek.hani benim adım da Aslı ya diyorum ki oğluşumla Aslı'yla kerem mi olsak.sizce bana fikir veriiiinnn
Bomba gibiyiz :)dün gece 4 den beri uyanığım, fazla tuvalet mesaisinden uykum kaçtı. :) onun haricinde iyiyim canım. Sen de Deniz'de iyisinizdir inş.
Şahsen oğlum olsa kerem ismi tercihlerimin başlarında olacaktı.kızlar size birşey sorucam ve hepinizin fikri benim için önemli.şimdi ben Tarık ismini çok severim anlamıda çok güzel karanlığı delen yıldız.en başından beri Tarık ismini düşünüyordum.şimdiler de ise bi isim daha takıldı kafama kerem ismi.onunda anlamı güzel cömert asil demek.hani benim adım da Aslı ya diyorum ki oğluşumla Aslı'yla kerem mi olsak.sizce bana fikir veriiiinnn
kızlar size birşey sorucam ve hepinizin fikri benim için önemli.şimdi ben Tarık ismini çok severim anlamıda çok güzel karanlığı delen yıldız.en başından beri Tarık ismini düşünüyordum.şimdiler de ise bi isim daha takıldı kafama kerem ismi.onunda anlamı güzel cömert asil demek.hani benim adım da Aslı ya diyorum ki oğluşumla Aslı'yla kerem mi olsak.sizce bana fikir veriiiinnn
Ah canım kiyamam vazgeçtim saçların sana kalsın. Elif ısrar ediyorum benYolma saçlarımı felaket dökülüyor zaten kuzum :) hayatım boyunca kilo almak için uğraştım biliyor musun yiyipte alamayanlardanım ah bilseniz bu da başlı başına bir sorun ve kilo vermekten daha zor benim gibiler için her görenin çok zayıfsın hasta mısın yemiyor musun demelerinden bıktım vallahi...oğlumun adı efe elif e daha çok uyuyor ama sare yi eşim çok istiyor 5 ay var daha inşallah güzel anlamlı bişey buluruz oğlanda da anlaştığımız tek isim efe idi onu koyduk bunda da aynısı olacak sanırım pöf(
Kerem tabi kikızlar size birşey sorucam ve hepinizin fikri benim için önemli.şimdi ben Tarık ismini çok severim anlamıda çok güzel karanlığı delen yıldız.en başından beri Tarık ismini düşünüyordum.şimdiler de ise bi isim daha takıldı kafama kerem ismi.onunda anlamı güzel cömert asil demek.hani benim adım da Aslı ya diyorum ki oğluşumla Aslı'yla kerem mi olsak.sizce bana fikir veriiiinnn
Neden ekli diilsin ki aaaa. Valla farketmemisim şekerim. Akşamüstü ama şu an telden zor olur girmekB bugza ben listede ekli değilimbilgilerimi tekrar giriyorum;
ilk bebek;
adı: yok , henüz bulamadık, kendi aramızda Merdane diyoruz
başlangıç kilosu 50, güncel kilo 51
meslek: mühendis
bu arada bebek bakım çantası soranlar olmuş Skip Hope Duo diye bir marka var biraz pahalı ama çantaları çok şık, ben çok beğendim almamak için zor tutuyorum kendimi, hatta pahalı diye birine hediye aldırmayı düşünüyorum
hiç gelinin açısından bakmamıştım valla çok iyi fikirrrrrrrradım Aslı olsa kesin Kerem koyardım oğlumun adınımüstakbel gelin çatlasın
aaaaaa bilmiyordum nmine niye söylemiyorsun kız
hiç bişey olmaz, benim bir arkadaşım ödemden 35 numara ayakkabı giyerken 39 a çıkmıştı ayakkabı numarası :) tombiş tombiş çok tatlı sağlıklı bir kız doğurdu, doğumda da hiç bir sıkıntı çekmedi, doğumdan sonra da hemen eski haline döndü, bişeycikler olmaz
Can'ın bildiğim kadarıyla en son 22.haftanın bitimi son Zaman'lar diye biliyorum .tatilden be Zaman dönersin bilmiyorum ama 20 hafta da yaptırman için uygun bi Zaman.ist Avrupa da nereler var bilmiyorum ama ben Anadolu yakasındayım medipol e yaptırıyorum Çarşamba günü.medipol de perinatolog yapıyor detaylı ultrasonu.giyatı da 385 tlHanımlar renkli usgleri ne zaman yaptırıyorsunuz ve bildiginiz yer varmı?
Ben 20.haftamdayım bu hafta tatile gidiyorum bayram sonuna kalacak büyük ihtimal geç olurmu sizce?
Ve benim daha belli bi doktorum bile yok çok üzülüyorum hic doktora gitmek içimden gelmiyo, 4. Leventte oturuyorum yakın istikamette bildiğiniz iyi bir doktor varmıdır?
Hanımlar renkli usgleri ne zaman yaptırıyorsunuz ve bildiginiz yer varmı?
Ben 20.haftamdayım bu hafta tatile gidiyorum bayram sonuna kalacak büyük ihtimal geç olurmu sizce?
Ve benim daha belli bi doktorum bile yok çok üzülüyorum hic doktora gitmek içimden gelmiyo, 4. Leventte oturuyorum yakın istikamette bildiğiniz iyi bir doktor varmıdır?
Oscar dedin mi di kilo dedin midi orda durcan bacım. Benden başkasına gitmez normalde de kilomu açıklayamıyom utancıma vekaleten veriverirsin artık :)Yine yeniden
Kızlar ben @cordeliac kadar laf salatası yapamicam :)))
Ama burdayım ve sınıf başkanlığına devam ediyorum haberiniz olsun.
Kilosunu soylemeyenler var hala!!!!!yarın kara listeyi acikliyorum ak koyun kara koyun ortaya çıksın
Kilo oscarlarini vericem haberiniz olaaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?