2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlaar,
Kızlar benim hala hamile olduğum belli olmuyor dimi Eki Görüntüle 1875400
gelip bizzat yemek yedirmek istiyorum tatlım sana :) senin yerinde olsam, ne bulsam yerdim valla. Maşallah

Kizlarrr bi sorum olacak aranizda karni tas gibi sert olan var miii ?ve iatanbul avrupa yakasi iyi doktor onerileri alabilir miyimm???
ben koç üniversitesi hasanesine gidiyorum, çok menunum doktorumdan da hastaneden de. doktorum hande yağmur. tek şikayetim fazla yoğun olması, her gidişimde en az 1 saat, acil operasyon varsa 5-6 saat beklediğim oluyor. acil operasyona tabiki diyeceğim bir şey yok. Mantıklı düşününce bu kadar tercih edildiği için içim de rahatlıyor açıkçası.

@mavili33 İstanbul buluşması ne zaman?
böyle buluşma mı var, kaçırmışım. ben de gelirim acil bir durum çıkmazsa

Kızlar oğlumun ismini Tuna koymaya karar verdik. nasıl sizce arkadaşımın biri kısa falan dedi ama ben çok beğendim. sizcede kısa mı yani söylenişi kulağa kötü mü geliyor

tuna ismi pek güzel, kuzenimin adı olmasaydı ben de düşünürdürdüm. Erkek ismi bulmak pek zormuş yawf, kız olaydı nehir koyucaktık. bayılıyorum nehir ismine. şimdilik ben de utku ismini çok beğendim. anlamı da çok güzel. bana da utku çok kısa geliyor. :) yanına belki bir de klasik isim ekleyebiliriz.

Kızlarr moralim cook bozuldu yaa sağlık ocağına gitmiştim iğne yazdırmak için orada ebe ödemlerime baktı Cidde'n cok fazlalar bu haftaya göre sesi beni cok korkuttu yaa gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil yaptır dedi pazartesi doktora gidicem dua edin öyle bişi çıkmasın cok üzüldüm ya basit bi ödemdir inşallah (

Bu arada soranlar olmuş ben bayağı bir doktor gezdim acıkcası simdi özel Gaziosmanpaşa hastanesi Cengiz Sağıroğlu na gidiyorum cok sempatik güleryüzle değil açıkcası ama baya bi donanımlı iyi bir doktor tavsiye ederim birde kilom 72 olmus 9 kilo almışım ben şoklardayım :)

yaa benimde şişliğim var sürekli tansiyon ölçtürüyorum bi sıkıntı yok ama . Alla Alla kafam karıştı acaba bendemi gitsem . Ayaklarım pofuduk gibi .

yaa benimde şişliğim var sürekli tansiyon ölçtürüyorum bi sıkıntı yok ama . Alla Alla kafam karıştı acaba bendemi gitsem . Ayaklarım pofuduk gibi .

Ya bende ölçtürüyorum dünden beri 11 12 lerde yani anlamadım yine de sen tahlil yaptır dedi bana moralimi bozdu yaptır sende cnm fırsatın olursa tedbir

Ya bende ölçtürüyorum dünden beri 11 12 lerde yani anlamadım yine de sen tahlil yaptır dedi bana moralimi bozdu yaptır sende cnm fırsatın olursa tedbir
Allah korusun tansiyon yüksekliği en önemli şeymiş gebelik zehirlenmesinde. pfff bilmiorum yaa olmazsa doktora bi sorarım .

Adresini ve telefon numarani da istiyorum sekerim. Gelip senin sacini basini daha rahat yolabilmek icin :))
50.8e yukselebilmusin basari yine de. Istersen yardim edebilirim 73e cikmak isriosan tabi )
Elif iyidir klasiktir. Elif diyorum ben

Helenim Nasılsın yavrum?

Ihmal etme hemen tedbir al. Canını da sikma ama.

Kilar pc de sorun var telden guncelleme yapmak zor oluo kilo girislerinizi vs aksama dogru yapicam haberiniz olsun.

Gecmis olsun .
Bence hic önemseme ebenin dediklerini.
Sahsen ben oyle yapiyorum.
Ilk bebegimde ebenin anlattiklarina kalsaydım ooo neler neler vardi.
Yine de ihmal etme tabiki doktoruna gorun.

Adresini ve telefon numarani da istiyorum sekerim. Gelip senin sacini basini daha rahat yolabilmek icin :))
50.8e yukselebilmusin basari yine de. Istersen yardim edebilirim 73e cikmak isriosan tabi )
Elif iyidir klasiktir. Elif diyorum ben
Yolma saçlarımı felaket dökülüyor zaten kuzum :) hayatım boyunca kilo almak için uğraştım biliyor musun yiyipte alamayanlardanım ah bilseniz bu da başlı başına bir sorun ve kilo vermekten daha zor benim gibiler için her görenin çok zayıfsın hasta mısın yemiyor musun demelerinden bıktım vallahi...oğlumun adı efe elif e daha çok uyuyor ama sare yi eşim çok istiyor 5 ay var daha inşallah güzel anlamlı bişey buluruz oğlanda da anlaştığımız tek isim efe idi onu koyduk bunda da aynısı olacak sanırım pöf (

Gecmis olsun .
Bence hic önemseme ebenin dediklerini.
Sahsen ben oyle yapiyorum.
Ilk bebegimde ebenin anlattiklarina kalsaydım ooo neler neler vardi.
Yine de ihmal etme tabiki doktoruna gorun.

Sağol Can'ım yani bence de çok birşey bilmiyorlar da işte yine de insan etkileniyor bakalım bi gideceğim

Sen haric. Nirmal insanlara yasak kilo yapio. Sen gibi androidler dahil diil buna :))))
4-5 haftadir yiyosun ve hala 50kgdasin ya daha ne diyim. Gicik diyim bari yine :))

Ben yararlıdır sulu sulu diye götürdüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…