2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Senin içine sindiyse takma bence güzel.

Bana da Ahmet Arhan ne, hızlı okusak tarhana derler dediler.Tuna güzel isim
Insanların yaratıcılıkları öldürcek bence Arhan isminde arkadaşım vardı okulda söylemesi çok hoş ve kulağa güzel geliyor. güzel bir isim koymuşsunuz
çok beğendim gerçekten süper bi isim bence
Teşekkür ederim

Hemen bakiyorum

Uzum incir kavun karpuz gibi sekerli meyveler yasak gebelikte. Kizarmis ekmek de yasak ya da bir dilimcik o da sismesin bi yerin diye :)

günaydinnn herkese hayirli cumalar olsun
B bugza insallah kuzum yaa iyi olmanada sevindim. ben 57 kiloyun toplam 3 kilo almisim ama ben ilk 4 ay kusma sonrada ishalle savastim ona ragmen yine almisim son bir aydir bakalim. bagirsaklar iyi calisiyor masallah
he kızımın adınıda ekleyiver lütfen Miray olacak bebişim

Uzum incir kavun karpuz gibi sekerli meyveler yasak gebelikte. Kizarmis ekmek de yasak ya da bir dilimcik o da sismesin bi yerin diye :)

Üzüm kavun yasak mı?
Anam her gün yiyorum
Daha bugün üzüm almadan gelme dedim eşime,kavun her akşam yemeğinde yiyorum 4-5haftadır

ben iş yerinde çok ayakda durduğumdan genelde kukunun üstünde oluyor hep oda kasıklarıma ağrı veriyor karında aşağıda zaten inşallah sıkıntı olmaz ilerde bu yüzden karın deliğinde hissedince mutlu oluyorum çık yukarlara kızım diyorum
haha ben şimdiden ninni şarkısı söylüyorum ona hep aynı şarkıyı ama doğduğunda hatırlayacakmı diye bakalım onunla uyutacağım sonra inşallah okumuşdum biyerde

Yürüyorum su anda eve gidince hemen edit :)

Üzüm kavun yasak mı?
Anam her gün yiyorum
Daha bugün üzüm almadan gelme dedim eşime,kavun her akşam yemeğinde yiyorum 4-5haftadır
Sen haric. Nirmal insanlara yasak kilo yapio. Sen gibi androidler dahil diil buna :))))
4-5 haftadir yiyosun ve hala 50kgdasin ya daha ne diyim. Gicik diyim bari yine :))

yok kuzum ne alaka ben tam 20 haftalıkken 370 gram dı boyunu söylemedi gerçi. sağlıklı oldukları sürece hiç sıkıntı yok ayrıca doktorum doğuma son haftalar kala bebişin kilo alımı daha önemli dedi şimdi yeterki alsın

Üzüm kavun yasak mı?
Anam her gün yiyorum
yok kız yasak dediğine bakma yasak değil ama fazlası zarar yakında şeker yüklemesinde belli olur zaten şeker oranlarımız. yazdığın meyvenin dışında çok şekerli yeme bari öyle dengelersin

B bugza cordeliac hoşgeldiniz kızlar buralar şenlenmiş yine ben de bilgilerimi vereyim 52 kgile hamile kaldım 47 ye kadar düşmüştüm salı günü tartıldım 50.8 e yükselebilmişim cinsiyet tahminim kız idi ve tuttu cinsiyetimiz kız isimde karar kılamadık sare ya da elif düşünüyoruz başka bilgi istiyon mu B bugza cığım?

B bugza şimdi tartıştım tekrar akşam iyiki yazmamışım 73.5 güncel kilom akşam daha çok çıkmıştı ama çok şişkinlik vardı karnımda akşam.

Canım henüz bende hissetmiyorum takma yakında hissederiz nasılsa.

Kızlar oğlumun ismini Tuna koymaya karar verdik. nasıl sizce arkadaşımın biri kısa falan dedi ama ben çok beğendim. sizcede kısa mı yani söylenişi kulağa kötü mü geliyor
Çok güzel bir isim insanlara bakma sen uzun koysan uzun kısa koysan kısa derler ne farkeder bizim de soyadımız uzun bende diyorum kızımda benim gibi kendi soyadını kullanırsa iki tanede isim koyarsak destan gibi adı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…