Anneler günaydın. Keyfiniz hep böyle yerinde olur umarım diyerek kötü konuları geçiyorum.
@ahlas Tekrar tekrar geçmiş olsun. Artık neyin ne olduğunu biliyorsun, bundan sonra temkinli davranarak yeni bebişlerini kucağına alırsın inanıyorum ben. Bahsettiğin problemi yaşayan bi arkadaşım var. Doğurmak üzere. Biz buralardayız. Kafa dağıtmak istediğin her an.
B
bugza
cordeliac
Sizler de hoşgeldiniz. Gerçi size içimden güle güle demek gelmemişti hiç :)
Ben kendime gelince yarın doktor randevum var. Uzun zamandır görmedim bebeği. Merak ediyorum çok. Prenatest'imin sonucu da temiz geldi. Henüz evhamlanıp nu testi yaptırdığımdan doktorumun da haberi yok.
Yavruyu hissetmiyorum ben henüz. Bu tedirgin etmiyor değil beni. Sadece ara ara karnımda, özellikle solda bir sertlik akabinde de böyle bir acı bir yanma gibi his. Soracağım doktora.
Kramplarla da başım dertte. Dün kendime bir iki bir şey alayim dedim ama üzerimdekileri çıkarırken kabinde kramptan yere oturuverdim. Alt arka bacağım, yine sol. Bir kasıldı bir kasıldı.
Vitamin konusu geçmiş yine. Bana sadece decavit vermişti. Yarın değiştirir mi bilmiyorum. Onu da zaten içemiyorum midemi berbat yapıyor. İki günde üç günde bir içmeye çalışıyorum. Hiç balık yiyemiyorum, pek sevmem. Balık hapı isteyeceğim ben de yarın. İmom demişti bir arkadaşım, onu al sadece onu iç diye tavsiye de bulunmuştu.