2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım magnezyum un granur halınde satılanı var kullan mutlaka ben bacak kamplarından sabahlıyordum gectı

Ben Bakırköyde bi dr buldum ona gidecem bayram sonunda... Kızımda da Osmanbeyde Recep Hasa gitmiştim süper biri tavsiye ederim

Herkese merhaba, iş yoğunluğu rahatsızlık derken uzun zamndır bakamadım foruma, hamile halimle şansıma iş yoğunluğu tavan yaptı

Bazı durumlar olmuş ama pek anlayamadım çok da okumaya fırsatım olmadı, umarum iyisinizdir hepiniz

Herkese merhaba, iş yoğunluğu rahatsızlık derken uzun zamndır bakamadım foruma, hamile halimle şansıma iş yoğunluğu tavan yaptı

Bazı durumlar olmuş ama pek anlayamadım çok da okumaya fırsatım olmadı, umarum iyisinizdir hepiniz

Ay 2 kere yazmışım

Bu arada ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı arkadaşlar, bizim burda perinatolog yok radyoloji uzmanı yapıyormuş yaptırsam mı sizce

Sağol Can'ım yani bence de çok birşey bilmiyorlar da işte yine de insan etkileniyor bakalım bi gideceğim
Bol su iç suyunada 1 dılım lımon at,hem ödem attırır hem sık idrara gıtmekten Dolaylı olarak azıcık tansıyon düşürür,lımonu abartma ama

Ay 2 kere yazmışım

Bu arada ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı arkadaşlar, bizim burda perinatolog yok radyoloji uzmanı yapıyormuş yaptırsam mı sizce
boşver çokta önemli değil di zaten geçti gitti.eğer bulunduğun yerde perinatolog yoksa radyoloji uzmanına yaptır

Kerem ismi çok güzel bende düşünüyorum ve senın adınla da çok uyumlu olur

ay ne bilim, saça gelecek muhtemelen size ama eşim yüzünden takntı oldu sanırım, o isimde k ve n harfleri geçsin istiyor. Harflere fazla takılıp kaldık.daha "erkek"si oluyormuş isimler. :) tuna a ile bitiyor ya böyle güzel, son noktayı koyuyor gibi. Utku da yarım kalıyor gibi. takıntılı oldum valla.

Kerem ismi pek güzel, Aslı ile Kerem de pek tatlı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…