2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Canım benim her drun dediğine bakma bence memleketteki drda bana 9 ay yatarsın dedi kendi druma geldim bir şeyin yok dedi... Beyinde kiste gelince kızımda da çıkmıştı 2-3 hafta içinde dağılıyor sakın takılma

Ne demekmiş nifty yaptırdığın için görmezden geleceğim. Görüyor musun görmüyor musun? Kistler sadece down sendromunda gözükmez ki. Nifty kromozomal bozukluklara bakar. Değişik konuşmuş.

evet iste kist ya vardir ya yoktur, nifty ne alaka..
nifty iyi ciktigi icin gormezden gelicekmis!

haydaa, bozma hemen moralini, kendi doktoruna da bi git istersen. bulantılar devam mı hala?

anne karnindayken mi dagiliyor? dogduktan sonra mi?
esim de izin aldi, ciktik dr dan, noldu simdi ben anlamadim dedi :)
24.haftadan sonra ankara disina cikamazmisim, tek sansim kurbanda gitmekmis tatile.. ama suan yatmazsam da kafalariyla rahim agzini acarlarmis..
rahim agzi acik mi gitcem tatile :) hey allahim..

Canım benim kızımda 22. Haftada çıkmıştı 26. Haftada dağıldı. Şimdi rahim ağzın açıkmıymışda hemen telaşeye vermiş seni... Valla çok tutarsızlar ne diyeyim kendi druna güveniyorsan bence vakit kaybetmeden git görüş. Çünkü bir şey olacağı yoksa da stresle kendini kötüye götürürsün.

haydaa, bozma hemen moralini, kendi doktoruna da bi git istersen. bulantılar devam mı hala?

ya ahlastan cok etkilendim, korktum, benim dr kafasi biraz yogun, pihtilasma icin igne fln kullandirmadi, hem onu sorarim baska bi dr nin fikrini aliym dedim..
kadin az daha dogurtuyordu beni )
bulantilar devam, her sabah iki buklum oluyorum, bel agrisi da basladi..
su gunler hayirlisiyla gecseydi allahim...

bayramda bizde tatile gidecektik dr arabaya izin vermedi uçağı kullanacağız

yok acik degilmis ama kafalari rahimagzina donuk oldugu icin acabilirlermis..
ters donduklerini anlamistim gerci ben, mideme vuruyolardi, alttan alttan tepikliyolar beni :)
haftaya kendi doktoruma gidicem cnm..

ahlas yaşadıklarınız zor şeyler ama her şeyde bir hayır vardır. Allah sabır versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebek versin Rabbim size.

amin canım inşallah, çok sağol...

inşallah canım sağol, Rabbim kimseye yaşatmasın...

canım benim samimiyetine tüm kalbimle inanıyorum, kötü denk geldi ben kimsede bir hata görmüyorum böyle düşünmen hissetmen bile yeterdi benim için, çok sağol arkadaşım...

inşallah canım çok sağol, başımdan bir kez geçmişti daha olmaz gibi hissetmiştim ama yanılmışım ben... ilk zamanlar insan hazır oluyor da zaman geçtikçe insan çok bağlanıyor neyse buna şükür, şükür ki bir yavrum daha var... şükür ki daha ileri ki haftalarda yada doğuma yakın olmadı yani beterin beteri var her şey olabilirdi, doktor benim hayatımın da tehlikeye girebileceğini söylemiş, Rabbim yaşatmasın bir daha ne bana ne de sizlere....

çok sağol canım benim önemli değil kasıtlı bişey yok ki ortada kırılayım incineyim, cazip teklifinde aklımda olsun biraz toparlanayım da...

sağol canım, hayırlısı artık Rabbim inşallah bana da nasip eder....

canım etkilediğim için üzgünüm Allahın izniyle bişey olmaz herkesin hikayesi farklı ama için rahat etsin başka bir doktora daha git, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım dur hemen moralini bozma. başka bir doktora görünme şansın yokmu. eğer beyinde kist varsa nasıl görmemezlikten geliyormuş. bence başka bir doktora görün.

I ikizcan2016 oooo hanımefendi en sona kalmış ama nihayet gelmiş. Hoşgeldin bebeğim. Bu saatten sonra bebeklerle alakalı yazacak yer bulmak, yeniden doktor bulmak gibi olur. Yaz o yüzden valla.

Yoksa ben de sevmiyorum bu karıları bakma. ekran karşısında çekirdek çitliyom kavga çıksın da izleyelim diye.

asli2434 Laaaayn!!!! Şimdiden kaynana havasına mı girdin zındık. Gebertirin. Gelinlere müdahale yok.

Ben tam bi' salon hanımefendisi kaynana olucam. Hiç uğraşamam valla gelinle alsın oğlanı tepe tepe kullansın. Ağzına mıçsın. Gelin dediğin az çirkef olmalı.

Kaynanaya bak hele

canım etkilediğim için üzgünüm Allahın izniyle bişey olmaz herkesin hikayesi farklı ama için rahat etsin başka bir doktora daha git, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canim benim o nasil laf..
ben cok özür dilerim, kendi derdime dusmus gibi olduysam...
ama senin haberini aldigimdan beri gercekten cok cok uzgunum.. araya sacmasapan olaylar girdi, bunun icin de ayrica ozur dilerim..

Yakın zamanda kontrole gidenler bebişler nasıl özlem giderdinizmi? Ben pek göremedim doktor hızlı baktı birde sadece kafasının resmini verdi. Birde şuan herşey yolunda gittiginden detaylı ultrasonu yaptırmadım. Sizler yaptırdınız mı?

Tşkr ederim canım Ankara'da bir kez daha muayeneye gideceğim sonra başka şehirde olacağım zaten denemesem de olur da işte ilgili doktor olunca içi rahat ediyor insanın bi kere bile olsa

o Nasıl bir doktormuş ki öyle.sen hiç canını sıkma benim de ablamın oğlunda kist çıkmıştı ilk doğduğunda bir kaç ay sonra geçti kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…