- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
bende evde mayaliyorum ama gunluk sut bulma sansim yok. marketten karton kutuda aliyorum, prebiyotik sase aldim en azindan bagirsak floram saglikli olsun diye ugrasiyorum. yogurdu kati yapmak icinse kapagini bir kagit havluyla ya da suyu ucsun diye agzini suzgecle kapatabilirsin.Ankarada olsam aoç yoğurdu alırdım da burda yok maalesef
Tamam canım denicembende evde mayaliyorum ama gunluk sut bulma sansim yok. marketten karton kutuda aliyorum, prebiyotik sase aldim en azindan bagirsak floram saglikli olsun diye ugrasiyorum. yogurdu kati yapmak icinse kapagini bir kagit havluyla ya da suyu ucsun diye agzini suzgecle kapatabilirsin.
Canım belkı öyle yapıyosundur ama yıne de kendı tarıfımı yazıyımTamam canım denicem
Selam canım ben yoğurdu çok seviyorum bulantılarımın en yoğun olduğu zaman bile kurtarıcımdı. Bi kaç haftadır mayalıyorum ama öncesinde yörsanın ev tipi yoğurdunu alıyordum tavsiye ederim tıpkı ev yapımı gibiSelam kızlar hazır yoğurt yiyor musunuz ben her zaman açık süt alıp mayalayamıyorum zamanım olmuyor çalıştığım için ve oğlumdan zaman kalmıyor mecburen hazır yiyorum bazen ama hiç içime sinmiyor
bende ev yoğurdu yiyorum haftada bit mayalıyorum 1 litrelik kavanozlarda mayalıyorum pekte ekşimiyor ekşirse de onunla da çorba yapıyorum.Süt almak kaynatmak taşmaması için başında beklemek mayalamak zor oluyor benim için uğraştırıcı yani zaten akşamdan akşama eve geliyorum bi de bazen tutturamıyorum kıvamını çok sulu oluyor yoğurt hevesim kaçıyor zaten öyle olunca bu yorgunluğumla o kadar uğraşıyom olmayınca zahmetine değmiyor iki günde ekşiyor buzdolabında bile havalar o kadar sıcak ki bir de iki günde bir de süt alıp mayalacak zamanım yok zaten üff ev yoğurdu satılsa keşke ya
hahahaha yaa cidden ben memnun kaldım .fiyatıda diğer yerlere göre epey iyi . eyüp ekiciden memnun olmayıp bu kadına gidiolarmış . gayet tatlı herşeyi anlattı bize bide renkli foto verdiSana güvendim aldım randevu kız :)
Hemen Çarşamba gününe aldım Can'ım evet ticaret odası yazıyor :) eylüle kadar 200 liraymış bende ağustosun son gününde gideyim dedim :) mutlaka haber veririm ama kadının sesi zaten çok enerjik geliyordu telefona hastaneleri aradım 600 E patlayacaktı bu iş bana 200 çok iyi geldine zmana aldın canım mutlaka haber et inşallah memnun kalırsın . Mahcup olmam sanaaa.bide ankara ticaret odasında dimi başka yere gitmedeVasfiyeteyzeniz
O da bı circir olayından çıkmıştı Dorty e patates tavsıye etmiştimne zmana aldın canım mutlaka haber et inşallah memnun kalırsın . Mahcup olmam sanaaa.bide ankara ticaret odasında dimi başka yere gitmedeVasfiyeteyzeniz
hahahaha ne deyim iyii olduO da bı circir olayından çıkmıştı Dorty e patates tavsıye etmiştim
malesef inanılmaz şişiriolar fiyatı . burdada yaklaşık 45 dk sürdü zaten diğer yerdede öyle . yani ne fark edio anlamıorum .burda sordum fiyat nie uygun die oda herkes gelebilsin sonuçta imkanı olmayan birsürü kişi var dedi . kadını görünce ne dmek istediğimi anlayacaksın zatenHemen Çarşamba gününe aldım Can'ım evet ticaret odası yazıyor :) eylüle kadar 200 liraymış bende ağustosun son gününde gideyim dedim :) mutlaka haber veririm ama kadının sesi zaten çok enerjik geliyordu telefona hastaneleri aradım 600 E patlayacaktı bu iş bana 200 çok iyi geldi
Eki Görüntüle 1877797 kasım aralık gibi son ay giymek icin. Kalın diil uzun kollu bi debi beden büyük aldım o zamana şiserim diye
Eki Görüntüle 1877798 eylül ekim okula giymek icin
Eki Görüntüle 1877799 eylül ekim okula giymek için. Bunun göbeği baya acilio sikmaz rahat ederim.
Aldıklarım bunlar. Altına iki tane hamile pantolonu var hepsine uyar. Spor ayakkabı giyiyorum zaten ustu biraz adama benzese yeter bana.
tamamdır gebeyi inceleyeceğim benım tunıklerın altına tayt da kurtarabılır =) ben kk dan bıtpazarından almıştım göğüsden bağlamalı tunık çok cıcı model ama karnımı oldugundan daha buyuk gosterıyor dıye gıyemıyrm sımdı delc waikiden almıştım bir sürü pantalon ama inanılmaz rahatsız geldi hiç birini giyemiyorum. En son gebe'den aldım bi tane tayt acayip rahat geldi. okulda tayt olur mu bilmiyorum ama pantalonları illeki vardır. dene mutlaka derim. Bi tek onu giyebiliyorum. Karnı rahatsız etmiyor beni. Tek rengi vardı şimdilik hiç bişeyim yokmuş gibi onla geziyorum.ben de göğüs altından kurdela ile bağlanmış elbiselere hastayım işe düzenli gideydim kesin elbise alırdım hep. :/
Merhaba güzel anneler,
Kargodan oğluşumun ilk cicileri geldi ne heyecan,içim gitti
demsa onlıne alısverıs sıtesını arastırdım ama sıteyı bulamadım bana ozelden tam lınk gonderebılırseniz sevinirimKızlar carters ürünler hakkında bayağı bir muhabbet olmuş, tavsiyem instagramda carters ürünler satan sayfalar var ön sipariş ile getiriyorlar , siz uğraşmıyorsunuz gümrükle falan; ben ilk çocuğuma almıştım kapıda ödeme ile ,şimdi sayfa ismini hatırlamıyorum ama carters diye aratırsanız etiketlerde çıkıyor satan sayfalar:
Ha tabi kalite olarak bana sorarsanız bizim burdaki mothercare ile aynı diyebilirim üstelik demsa onlinealışveriş sitesinde ekstra indirimli oluyor bebek ürünleri , mesela ben yenidoğan çıtçıtlı badi ve tulum alıcam set halinde hemde kaliteliler, ilk çocuğumdada aldım kullandım ikincide kız olsa aynıları tekrar kullanırdım onca yıkamaya rağmen eskimediler duruyorlar öyle , gel görki ebebekten aldığım yenidoğan seti o kadar kaliteli çıkmamıştı , lcw de öyle yıkamaya gelmiyor; öyle işte kızlar tecrübelerimi paylaşmak istedim
Defacto bunlarbenı de okul dusunduruyor evde pijamalarla iyiydim yaz boyu =) şimdi seminerlerde ne gıysem derdı basladı, kışlıklarım genelde salaş zaten ama baharda gıymek için bakıyorum şimdilik,bu urunlerı nereden almıştınız?
tamamdır gebeyi inceleyeceğim benım tunıklerın altına tayt da kurtarabılır =) ben kk dan bıtpazarından almıştım göğüsden bağlamalı tunık çok cıcı model ama karnımı oldugundan daha buyuk gosterıyor dıye gıyemıyrm sımdı delcw dan bı kot aldım ben sadece iki pantolon da arkadaşım verdi defactodan almış onlar yeter sanırım ama bluz konusu sıkıntı bı de fıyatlar çok pahalı geldı bana ındırım takıplemek lazım
Gunaydin.Günaydin sevgili anneler . İstahi oldugundan daha fazla acilan oldu mu benim ayni devam ediyor ama 1 kg aldim simdiden
Canim bende oyleyim.istahim ayni gidiyor. Faydalı beslenmeye calisiyorum.19 haftalik 1 kilo aldim.Günaydin sevgili anneler . İstahi oldugundan daha fazla acilan oldu mu benim ayni devam ediyor ama 1 kg aldim simdiden
Erkenden uyandim kafam ayilmadi herhalde.Canim bende oyleyim.istahim ayni gidiyor. Faydalı beslenmeye calisiyorum.19 haftalik 1 kilo aldim.
Bide cok hareketliyim.kizin pesinde kosturmaktan. Oda etkili sanırım.
Ben arkadasin sizinde istahiniz aynimi yani artma yokmu diye sordu anladim :)Erkenden uyandim kafam ayilmadi herhalde.
Ya siz 1 kg almis halinize mi istahim acik diyorsunuz?
Ondan iştah olsa ne olur ayol:)
Benim de ekstra bir istahlanmam yok, cevremdekiler de az yedigimi soyluyor. Meyve falan yemek icin ekstra zorluyorum kendimi 3 kg almisim ona ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?