2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ankarada olsam aoç yoğurdu alırdım da burda yok maalesef
bende evde mayaliyorum ama gunluk sut bulma sansim yok. marketten karton kutuda aliyorum, prebiyotik sase aldim en azindan bagirsak floram saglikli olsun diye ugrasiyorum. yogurdu kati yapmak icinse kapagini bir kagit havluyla ya da suyu ucsun diye agzini suzgecle kapatabilirsin.

Tamam canım denicem

Tamam canım denicem
Canım belkı öyle yapıyosundur ama yıne de kendı tarıfımı yazıyım
Iyice kaynadıktan sonra küçük kavanozlara boşaltıyorum tabı ılınınca yaparsan daha kolay
Sonra uygun derecesı gelınce mayalarını ekle
Karanlık bı odaya hazırladığın ortulerın arasına koy
Ben kavanoz uzerıne havlu kağıt uzerıne süzgeç koyup ortulerle sarıp 4.5 saat kadar bekletıyorum
O şeklide buharı yoğurdu sulandırmamış oluyo
Küçük kavanozda hem tek seferlık Şirin oluyo
Hemde içinden alınınca sulanma derdi olmuyo

Selam canım ben yoğurdu çok seviyorum bulantılarımın en yoğun olduğu zaman bile kurtarıcımdı. Bi kaç haftadır mayalıyorum ama öncesinde yörsanın ev tipi yoğurdunu alıyordum tavsiye ederim tıpkı ev yapımı gibi

bende ev yoğurdu yiyorum haftada bit mayalıyorum 1 litrelik kavanozlarda mayalıyorum pekte ekşimiyor ekşirse de onunla da çorba yapıyorum.

ne zmana aldın canım mutlaka haber et inşallah memnun kalırsın . Mahcup olmam sanaaa.bide ankara ticaret odasında dimi başka yere gitmede Vasfiyeteyzeniz
Hemen Çarşamba gününe aldım Can'ım evet ticaret odası yazıyor :) eylüle kadar 200 liraymış bende ağustosun son gününde gideyim dedim :) mutlaka haber veririm ama kadının sesi zaten çok enerjik geliyordu telefona hastaneleri aradım 600 E patlayacaktı bu iş bana 200 çok iyi geldi

O da bı circir olayından çıkmıştı Dorty e patates tavsıye etmiştim
hahahaha ne deyim iyii oldu şimdi mışıl mışıl uyurum
malesef inanılmaz şişiriolar fiyatı . burdada yaklaşık 45 dk sürdü zaten diğer yerdede öyle . yani ne fark edio anlamıorum .burda sordum fiyat nie uygun die oda herkes gelebilsin sonuçta imkanı olmayan birsürü kişi var dedi . kadını görünce ne dmek istediğimi anlayacaksın zaten

benı de okul dusunduruyor evde pijamalarla iyiydim yaz boyu =) şimdi seminerlerde ne gıysem derdı basladı, kışlıklarım genelde salaş zaten ama baharda gıymek için bakıyorum şimdilik,bu urunlerı nereden almıştınız?

tamamdır gebeyi inceleyeceğim benım tunıklerın altına tayt da kurtarabılır =) ben kk dan bıtpazarından almıştım göğüsden bağlamalı tunık çok cıcı model ama karnımı oldugundan daha buyuk gosterıyor dıye gıyemıyrm sımdı de lcw dan bı kot aldım ben sadece iki pantolon da arkadaşım verdi defactodan almış onlar yeter sanırım ama bluz konusu sıkıntı bı de fıyatlar çok pahalı geldı bana ındırım takıplemek lazım

Merhaba güzel anneler,
Kargodan oğluşumun ilk cicileri geldi ne heyecan,içim gitti

ayy kulaklık seklınde sapka ne tatlı yaaa nereden aldınız ben de bakmalıyımmmm =)

demsa onlıne alısverıs sıtesını arastırdım ama sıteyı bulamadım bana ozelden tam lınk gonderebılırseniz sevinirim

Defacto bunlar

Günaydin sevgili anneler . İstahi oldugundan daha fazla acilan oldu mu benim ayni devam ediyor ama 1 kg aldim simdiden

gevezek ben 3 tane hamile pantolonu aldim. Onun disinda aldigin ust grubun hicbiri hamile reyonu degil. Salaş modelleri topluyorum gordukce.
Hamile reyonlarinda gereksiz bir iticilik var ust grupta. Firfirlar, danteller bilmem neler. Hic hoslanmam. Bir de ederinden pahali.
Su an icin sorun olmuyor normal reyonlardan kiyafet bulmak ama ilerledikce nasil olur bilmiyorum tabi.
B bugza gule gule giy aldiklarini. Cizgili gomlegi ozellikle begendim okulda is gorur. Kac beden aldin sen onu? Baktim magazalarda gorunmuyor Internetten siparis verebilirim. Normalde m beden giyiyorum gömlekle, salas duruyor bu aldigin, yine aymni beden kurtarir mi sence?

Günaydin sevgili anneler . İstahi oldugundan daha fazla acilan oldu mu benim ayni devam ediyor ama 1 kg aldim simdiden
Canim bende oyleyim.istahim ayni gidiyor. Faydalı beslenmeye calisiyorum.19 haftalik 1 kilo aldim.
Bide cok hareketliyim.kizin pesinde kosturmaktan. Oda etkili sanırım.

Canim bende oyleyim.istahim ayni gidiyor. Faydalı beslenmeye calisiyorum.19 haftalik 1 kilo aldim.
Bide cok hareketliyim.kizin pesinde kosturmaktan. Oda etkili sanırım.
Erkenden uyandim kafam ayilmadi herhalde.
Ya siz 1 kg almis halinize mi istahim acik diyorsunuz?
Ondan iştah olsa ne olur ayol:)
Benim de ekstra bir istahlanmam yok, cevremdekiler de az yedigimi soyluyor. Meyve falan yemek icin ekstra zorluyorum kendimi 3 kg almisim ona ragmen.

Ben arkadasin sizinde istahiniz aynimi yani artma yokmu diye sordu anladim :)
Bende hani istahim ayni gebeligin vermis olduğu bir artma yok demek istedim.

Benim ayni devam ediyor istahim yazmis bende benimde dedim
Kizimda toplamda 12 kilo aldim 3.500 kilo dogdu. Ama butun gun yatiyordum. Simdi kizim oldugundan oturdugum sure az gun icinde. Aldigimi veriyorum heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…