2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bak şimdi anladim :)
Gercekten uykumu alamadim ondan sanirim.
Ben doymak bilmiyorum falan gibi anladim arkadasinkini, simdiden 1 kg aldim yazmis sanki. Neyse gelip bizi aydinlatsin:))

Günaydın tatlı bayanlar. Valla bende öyle iştah açıldı ki kendimi zor duruduruyorım. Neler yemek istiyorum anlatılmaz yaşanır.

Günaydınnn
Ben de baya baya yiyorum zaten iştahım açık bi insandım 5.ayı 5 kilo almış olarak bitirdim ayda bir kilo çok degil gibi ama önemli olan bundan sonrası diyorlar bakalım nolcak umarım çok almam

Saol cnm hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama tadı damağımda kaldı uyandığıma üzüldüm resmen

Geçmiş olsun canım. Atlattın çok şükür. Bundan sonrasının da sağlıkla , rahatlıkla çabucak geçmesini ve bebeğine hayırlı zamanda kavuşmanı diliyorum.

Geçmiş olsun canım. Dinlen istiharat et bol bol. İnşallah risksiz gelişir hersey.

Gecmiş olsun canım,inşallah son haftalara kadar sağlıkla gelırsınız,dınlen stres yapma hiç
Bende haftaya detaylıya gırıcem,onu beklıyorum

geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar inşallah sonu hepimizin Mutlu sonla biter

Can'ım ben de senin gibi 21 haftalıkken bana 23 haftalık dedi doktor onun için de şekerden şüphelendi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doktor bebeğin ileti haftada olması onun gelişmiş olduğunu göstermeyebilir kilolu olabilir ama ciğerleri gelişmeyebilir dedi
Ben de B bugza nın yaptığı gibi yediklerime dikkat etmeye başladım dn az 2,5lt su içiyorum tatlıyı kestim dondurma bile yemiyorum.
Kiloda almamam gerek fazla..

Can'ım ben pıhtılaşma için daha önce test yaptırmıştım çıkmadı onun için değil
Benimki düşüğü önlemek için haftada bir ve her gün jel kullanıyorum Can'ım bir doktora daha sor için rahat etmiyorsa..
İnşallah Can'ım..

Poğoça yapmayı çok özledim(

Can'ım diyeceğim detaylı ultrasonu yapacak kişi in bir Perinatolog olmadı gerek
Birde eslem isminin anlamı ne acaba

Slm kızlar. Bu haftama kadar hiç bir belirtim yoktu. Ama şimdi sirt ağrısı çekiyorum sizde bu haftalarda yasiyormusunuz bunu 16.haftada cinsiyetini öğrendim:) 20.haftada doktor ayrıntılı ultrason için çağırdı bu altan mi olacak ?? Yoksa karnimdan mi bide aç mi tok mu olmam gerek??

Bence hissetmenin kiloyla falan da ilgisi yok ya bizim bünye ya da bebişlerin şiddetindeki farktan dolayı. Ben hamilelikten önce de kilolu değildim şimdi de sadece karnım ve göğüslerin büyüdü şimdilik ama daha 2-3 gündür hissediyorum.o da yani günde 1 en fazla da 2 defa yani. Dün ayrıntılıda Dr.a sordum herkes hissediyo bende bi sıkıntı mı var diye de herkesin yapısı, bebeği farklı, bir iki haftaya belirgin şekilde hissedersin bunları düşünme dedi

Ayrıntılı ultrason da normal ultrason muayenesi gibi karından oluyor. Tok karnına gidersen iyi olur canım. Doktorum yemek yiyip gidersem bebeğin uyanık olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi.

Günaydın canım ben de dün benzer bi rüya görmüştüm öyle güzeldi ki hala etkisindeyim. İnşallah gerçekten kucağımıza alacağımız günler de gelir

Sağol derinn83

Kilolariniz nasıl kızlar ben hiç kilo almadım hala.. Kızım da uslu uslu yatıyor hisetiremedi kendini bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…