Bak şimdi anladim :)Ben arkadasin sizinde istahiniz aynimi yani artma yokmu diye sordu anladim :)
Bende hani istahim ayni gebeligin vermis olduğu bir artma yok demek istedim.
Benim ayni devam ediyor istahim yazmis bende benimde dedim
Kizimda toplamda 12 kilo aldim 3.500 kilo dogdu. Ama butun gun yatiyordum. Simdi kizim oldugundan oturdugum sure az gun icinde. Aldigimi veriyorum heralde.
aydinlatsin bakalimBak şimdi anladim :)
Gercekten uykumu alamadim ondan sanirim.
Ben doymak bilmiyorum falan gibi anladim arkadasinkini, simdiden 1 kg aldim yazmis sanki. Neyse gelip bizi aydinlatsin:))
Saol cnm hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama tadı damağımda kaldı uyandığıma üzüldüm resmenmrs_aysel valla benim hamile kaldığım halime 1,1.5 kilo var daha ama bende ileriki haftalardan korkuyorum Çünkü ben bir yemeye başlarsam durduramaz kimse :)
S SweetNovember30 canım hayır olsun inşallah. Sağlıkla kucağına aldığın günleri yaşarsın gerçekte de inşallah
Sağol canım pek girmiyorum.bandan sonra bi gıcık oldum
Geçmiş olsun canım. Atlattın çok şükür. Bundan sonrasının da sağlıkla , rahatlıkla çabucak geçmesini ve bebeğine hayırlı zamanda kavuşmanı diliyorum.
Geçmiş olsun canım. Dinlen istiharat et bol bol. İnşallah risksiz gelişir hersey.
Gecmiş olsun canım,inşallah son haftalara kadar sağlıkla gelırsınız,dınlen stres yapma hiç
Bende haftaya detaylıya gırıcem,onu beklıyorum
geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun
Kızçeler selam, malum olaylar beni rüyalarıma girecek kadar etikeledi. Olayın buradaki halinden ziyade ülkedeki kafası. O yüzden bir süre yazamadım. Neyse kapandığı için bende geçiyorum.
@cordeliac valla canım benim erkek anası olup olmayacağım bugün belli olacak muhtemelen (detaylım bu akşam) ama benim durumum biraz karışık. Çocuğu sünnet ettirip ettirmeyeceğimi bile bilmiyorum. Ama sünnet ettirsem mutlaka doğumdan kısa süre sonra yaptırırım. Zaten sünnet düğünü pek benlik birşey değil ama en çok çocuğun 3-4 yaşında psikolojisi etkilenir diye düşündüğüm için başta yaptırırdım.
greenpepper canım çok büyük geçmiş olsun. Operasyonu geçirmişsin, şimdi dinlenme zamanı. Bebeğin de sen de iyi olacaksın.
Esra müthiş bir rüya, çok güldüm sanaaaa
B bugza ya valla çok özeniyorum bu şekilde beslendiğin için. Ben öğlen zaten hep dışarda yiyorum. Akşam ayıp olmaısn diye salata ve yumurta. Kilo olayı kötü gitmiyor ama inşallah gerekenler gidiyordur bizim tıfıla.
Bugün akşamki detaylı ultrasondan dolayı biraz stresliyim. Doktor da doğal olarak birçok şeyi almanca anlatacak, ingilizce anltasa da ben o terimleri anlamayacağım muhtemelen. İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada soran arkadaşlar için ben bebeği 19. Haftanın sonundan beri düzenli hissediyorum. Ama bazı günler az bazı günler çok. Zayıf kategorisinde olduğum için olabilir. Bugünde ilk defa tekme sonrası göbişim pıt diye kalkıp indi J
Bu arada demir ilacını günlük mü alıyorsunuz? Ben haftada 2-3 kere filan alıyorum. Bir de çatak kremini ne sıklıkta sürüyorsunuz?
Canım geçmiş olsun herşey iyi olacak inşallah kendine dikkat etÇok teşekkürler arkadaşlar inşallah sonu hepimizin Mutlu sonla biter
Can'ım ben de senin gibi 21 haftalıkken bana 23 haftalık dedi doktor onun için de şekerden şüphelendi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doktor bebeğin ileti haftada olması onun gelişmiş olduğunu göstermeyebilir kilolu olabilir ama ciğerleri gelişmeyebilir dediOy maaşallah bebişine..Sağlıkla gelsin canım.
Ben de normal şartlarda şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten uzak duruyorum. Dr'um da şeker yüklemesi testi yaptırmak istemediğimi biliyordu. Son haftalarda bebeğin gelişimi birden depar atınca. Şeker hastalığı riski olabilir, yapalım dedi. Gebelik şekerinde böyle oluyormuş.
Ben evden ölçüm cihaziyla takip edeceğimi, şekerim yüksek çıkınca da diyetle birlikte bu yöntemin uygulanacağını söyleyince vazgeçtik ortak kararla ki her ay rutin tahlillerde tokken kandaki glukozum 75, en alt sınırda çıkıyor zaten.
Içine sinecekse yaptır.
Can'ım ben pıhtılaşma için daha önce test yaptırmıştım çıkmadı onun için değilÇok geçmiş olsun canım. Herşey iyi olacak inşallah :) Benim de pıhtılaşmadan ötürü gebeliğim riskli sayılır ama ne zaman aklıma olumsuz şeyler gelse hemen bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüyorum. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.
Canım haftada bir hangi iğneyi vurunuyorsun? Pıhtılaşma için mi? Ben hergün vurunuyorum ama doktorum 28 hafta civarında tekrar değerlendiririz, ilerleyen dönemlerde damarlar genişliyor belki tamamen buraktırırız dedi ama ben emin değilim. Sonuna kadar vurunsam içim daha rahat eder gibi geliyor.
Poğoça yapmayı çok özledimBen yaptiracagim tamamen doktorunla ayni fikirdeyim. Canan Karatay beslenmesi uygulayabilenler yaptirmasin onlari icin sıkıntı olmaz. Ama ben su an firindan çıkacak bir tepsi pogacaya gozumu diktim oturuyorum. Ki benim ilk gebeligimde vardi gebelik diyabetim. O sebeple mutlaka yaptiracagim.
Can'ım diyeceğim detaylı ultrasonu yapacak kişi in bir Perinatolog olmadı gerekMerhaba bende ocak 2017 annesi olacağım Allah'ın iziniyle. İlk defa yazıyorum, bende çok kararsız kalmama rağmen 5 eylül için detaylı ult randevu aldım. İnş iyi haberler alırım. Benim bebiş erkek (Yusuf Ömer) ama kız olsaydı Eslem düşünüyorduk. Detaylı ult.çektirenler gittikleri yeri ve paylaşılan bilgileri aktarırlarsa bende gittiğimde o konuları baz alabilirim. Şimdiden teşekkürler ,hepimize sağlıklı gebelikler :)
Ne sanslisin pıt ettikçe inip kalktığını bile gormussun. Ben doğururken indiğini gorucez bu gidişle :)) çocuk içerde k.cini yirtsa bana dünya gelmiyor gelmiyor katmanlardan :) az daha zayiflayabilseydim hamilelikte önce. Neyse artık az alalım diye bu kadar dikkat ediyorum. Ama ben bi daha bu kadar kilolu olmam çünkü adamım çok dikkat edio. Beslenme ve doğal gıdalara. İstesem de yedirmio yani bana :) inşallah süt zamanını da verimli geçirip bir an önce 60li sayılara hatta ütopik ama 50li günlere donebilirim.
Sesini kaydet doktorun eve gidince tercüme edersin anlamadığım yerleri olmaz mı ki? Bi buçuk sene oldu çıkamadık yurtdışına özledim bak İngilizce almanca konuşmayı :)
Oteki sene gelicez biliosun di mi fanta :)
Demir gergin sabah 4-5 civarı içiyorum ben çise kakinca
Ayrıntılı ultrason da normal ultrason muayenesi gibi karından oluyor. Tok karnına gidersen iyi olur canım. Doktorum yemek yiyip gidersem bebeğin uyanık olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi.Slm kızlar. Bu haftama kadar hiç bir belirtim yoktu. Ama şimdi sirt ağrısı çekiyorum sizde bu haftalarda yasiyormusunuz bunu16.haftada cinsiyetini öğrendim:) 20.haftada doktor ayrıntılı ultrason için çağırdı bu altan mi olacak ?? Yoksa karnimdan mi bide aç mi tok mu olmam gerek??
Günaydın canım ben de dün benzer bi rüya görmüştüm öyle güzeldi ki hala etkisindeyim. İnşallah gerçekten kucağımıza alacağımız günler de gelirGünaydın güzel anneler ya ben bu gece çok güzel bir rüya gördüm kızımı doğurmuştum kucağımdaydı hiçbişeyim yoktu çok iyiydim sanki doğum yapan ben değilmişim gibi kızım kucağımda gülücükler atıyodu bana çok gerçek gibiydi çok mutluydum hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?