- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
- 18
Hayırlı olsun güle güle giydin inşallahMerhaba güzel anneler,
Kargodan oğluşumun ilk cicileri geldi ne heyecan,içim gitti
Gülmekten koptum ya hahaaaa:))))Kızlar koltukta şekerleme yapayım dedim,sız rüyalardan Konuşurken hepınızı rüyamda gördüm
Hepimiz devlet Tarafından kontrole goturulmuşuzvapurda gezıyoduk B bugza vapurda bulduğun bebek arabalı çocuğu bebek arabasıyla bırlıkte denıze sokup cıkartıyodun, kendı cocugumuda böyle yetiştırıcem Alışsın dıye kahkahalar atıyodun
En son sen sınıf başkanı olduğun için senın karnına dopleri koydular kalp sesi için ekranda bıanda içerde Koşan hücreler ve müzik çıktı vapur kıyıya gelınce bı sonraki kontrole dıye ındırdıler hepımızı
Çok sağol Can'ım inşallah ama yatmak çoook zor tabiki herşeye değer bebiş içinCanım geçmiş olsun herşey iyi olacak inşallah kendine dikkat et
mrb kızlar ,
detaylı ultrasona haftasonu girdim , bebiş 450 gr 25,5 cm olmuş :)
sonuçlar iyi , dr uma görütrdüm bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra
dr .um aç gelmemi şeker yüklemesi yalışacagını tüm hastalarına yaptıgını söyledi.
önce istemediğim için tedirgin oldum .
sonra canan karatay ın acıklamalarından bahsetti . onun gibi besleniyorsan ve aynı şekilde devam edeceksen yani sıfır şeker , beyaz ekmek , makarna , pilav , hamur işi ,şekerli meyve yemiyorsan ve yemiyeceksen yaptırma dedi. istemeyenleri not alıyorum aksi durumda cıkan problemlere önlem almak zor olabiliyor dedi.
25. haftadan sonra kilo ve iştah artısı oldugu için 25. haftadan sonra şeker yükselebiliyormuş o yuzden onceden yakalaylıpönlem almak için gerekli .
ben yaptırmaya kadar verdim zaten 50 mg sekermiş her ne kadar edersem de arada çikolatanında pilavın da makarnanında tadına bakıyorum( , dr uma güveniyorum zaten gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor .
sizler yaptıracak mısınız ?
Senyapsensat diye bi siteden aldım canimHayırlı olsun güle güle giydin inşallah
Nerden aldın Can'ım
Gülmekten koptum ya hahaaaa:))))
Çok sağol Can'ım inşallah ama yatmak çoook zor tabiki herşeye değer bebiş için
Yok Can'ım aynı normal ultrason gibi sadece saha gelişmiş bi cihaz. Bana dün doktor tok gel Bebek hareket etmesi için dediSlm kızlar. Bu haftama kadar hiç bir belirtim yoktu. Ama şimdi sirt ağrısı çekiyorum sizde bu haftalarda yasiyormusunuz bunu16.haftada cinsiyetini öğrendim:) 20.haftada doktor ayrıntılı ultrason için çağırdı bu altan mi olacak ?? Yoksa karnimdan mi bide aç mi tok mu olmam gerek??
Senyapsensat.com dan aldım bir sürü değişik modeller var.ayy kulaklık seklınde sapka ne tatlı yaaa nereden aldınız ben de bakmalıyımmmm =)
demsa onlıne alısverıs sıtesını arastırdım ama sıteyı bulamadım bana ozelden tam lınk gonderebılırseniz sevinirim
Merhaba bende ocak 2017 annesi olacağım Allah'ın iziniyle. İlk defa yazıyorum, bende çok kararsız kalmama rağmen 5 eylül için detaylı ult randevu aldım. İnş iyi haberler alırım. Benim bebiş erkek (Yusuf Ömer) ama kız olsaydı Eslem düşünüyorduk. Detaylı ult.çektirenler gittikleri yeri ve paylaşılan bilgileri aktarırlarsa bende gittiğimde o konuları baz alabilirim. Şimdiden teşekkürler ,hepimize sağlıklı gebelikler :)
[Qhoşgeldin tatlım.ama hangi şehirde olduğunu yazarsan ona göre fikir verebiliriz belki
hoşbulduk :) İstanbul Anadolu yakasındayım. Aslında randevumu özel bir klinikten aldım fakat hala terettütlüyüm. Siz yaptırdınız mı doktorunuz nelere baktı inceleme ne kadar sürdü bir çok soru sordum ama heyecan işte :)
isim isi gercekten cok zormus
hicbir fikrim yok suan, türkçe olsun istiyorum, bu ara koyulan bi cok isim arapca..
aaaaa begenmezlerse degistirsinler napiym :))
[/QUOTE
Beğenirler canım neden beğenmesinler anneleri beğendikten sonra. Bende henüz karar veremedim isme ama alternatifler varda biz hepsini beğendik hangisi olacak bakalım. Normalde de kararsız biri sayılmam ama isim işi zorladı beni de.
@melina19900
naptin? bi sorun yoktur insallah canim..
bu arada cinsel iliski fln yok bizde :))
doktor bisey demedi ama, bulanti cok olunca böğürmekten hic aklima gelmedi, simdi de cocuklarimi dürttüremem alttan alttan :))))
zaten kafalari assaaa dönmüs, kafasina gozune gelir neme lazim :))
koca da sabretsin azcik canim :)
Bizde de yok doktor birşey demedi ama ya başlarda midem kötüydü fikri bile hoşuma gitmiyordu şimdide ortam buram ağrıyor zaten hiç aklıma gelmiyor bile.
Çokkk güzeller hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallah.Merhaba güzel anneler,
Kargodan oğluşumun ilk cicileri geldi ne heyecan,içim gitti
Kızlar koltukta şekerleme yapayım dedim,sız rüyalardan Konuşurken hepınızı rüyamda gördüm
Hepimiz devlet Tarafından kontrole goturulmuşuzvapurda gezıyoduk B bugza vapurda bulduğun bebek arabalı çocuğu bebek arabasıyla bırlıkte denıze sokup cıkartıyodun, kendı cocugumuda böyle yetiştırıcem Alışsın dıye kahkahalar atıyodun
En son sen sınıf başkanı olduğun için senın karnına dopleri koydular kalp sesi için ekranda bıanda içerde Koşan hücreler ve müzik çıktı vapur kıyıya gelınce bı sonraki kontrole dıye ındırdıler hepımızı
çok komik bir rüyaymış. Bu buğzanın yaptığını bana bebekken bir aile dostumuz yapmış sağolsun bebek arabasıyla denize daldırmış beni dalgalar tepemden geçmiş.
Ankara'dan ayrıntılı ultrasona giren hatunlar nerde ne kadar ücrete girdiniz bi yazıverin size zahmet
Hemen Çarşamba gününe aldım Can'ım evet ticaret odası yazıyor :) eylüle kadar 200 liraymış bende ağustosun son gününde gideyim dedim :) mutlaka haber veririm ama kadının sesi zaten çok enerjik geliyordu telefona hastaneleri aradım 600 E patlayacaktı bu iş bana 200 çok iyi geldi
Dün görümcem girdi ayrıntılıya Fatma bolkanın muaynehanesinde radyolagda ali ipekmiş 350 lira verdi.
Kızlar dediğiniz doktorun adı neydi tekrar yazar mısınız geçmişte aramayayım şimdi.
Günaydın güzel anneler ya ben bu gece çok güzel bir rüya gördüm kızımı doğurmuştum kucağımdaydı hiçbişeyim yoktu çok iyiydim sanki doğum yapan ben değilmişim gibi kızım kucağımda gülücükler atıyodu bana çok gerçek gibiydi çok mutluydum hayır olsun inşallah
Bende bu gece rüyamda kızım doğmuş gördüm kucagimdaydı emziremeyecek ne varki öğretmenlerine gerek yok diyorum emziriyorum. Sonra mağazaya gidiyorum kucağımda bebekle altını kirletiyor bebek odası bulup değiştiriyorum ama altına baya yapmış şaşırıyorum ne yediki diyomGüzel ama ilginç birazda saçma bir rüyaydı. Ama kucağımda olması çok güzeldi gerçek gibiydi.
Can'ım ben de senin gibi 21 haftalıkken bana 23 haftalık dedi doktor onun için de şekerden şüphelendi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doktor bebeğin ileti haftada olması onun gelişmiş olduğunu göstermeyebilir kilolu olabilir ama ciğerleri gelişmeyebilir dedi
Ben de B bugza nın yaptığı gibi yediklerime dikkat etmeye başladım dn az 2,5lt su içiyorum tatlıyı kestim dondurma bile yemiyorum.
Kiloda almamam gerek fazla..
Can'ım diyeceğim detaylı ultrasonu yapacak kişi in bir Perinatolog olmadı gerek
Birde eslem isminin anlamı ne acaba
normal muayenedeki gibi kafa tası, karın , bacak kollar , sonra beyin lobları , beyincik , ayaklar ayaklarda içe dönme var mı ? parmakları saydı , kaburgalara baktı , omurilik , detaylı kalp , kalbin bölümleri , böbreklerine , benim böbreklerime de baktı , barsaklarına baktı , kalpteki kan akışına , plesantanin kan akışına , kordondaki kan akışına göz yuvalarına kulaklarına , burun kemiği ölçümü (down send. için)
ailede kronik hastalık var mı ? genetik hastalık var mı ? down sendromlu var mı ? akraba evliliği var mı ? tümör, kanser vss..vsss. gibi sorular sordu.
XL şekerim aldığım. 160 boy 73 kiloyum ben. Kollarm ve sirtim geniştir benim. Bi de rahat olsun göbek büyüyor diye xl aldım.@gevezek ben 3 tane hamile pantolonu aldim. Onun disinda aldigin ust grubun hicbiri hamile reyonu degil. Salaş modelleri topluyorum gordukce.
Hamile reyonlarinda gereksiz bir iticilik var ust grupta. Firfirlar, danteller bilmem neler. Hic hoslanmam. Bir de ederinden pahali.
Su an icin sorun olmuyor normal reyonlardan kiyafet bulmak ama ilerledikce nasil olur bilmiyorum tabi.
B bugza gule gule giy aldiklarini. Cizgili gomlegi ozellikle begendim okulda is gorur. Kac beden aldin sen onu? Baktim magazalarda gorunmuyor Internetten siparis verebilirim. Normalde m beden giyiyorum gömlekle, salas duruyor bu aldigin, yine aymni beden kurtarir mi sence?
Can'ım normal karından ultrason.sadece uzun sürüyorSlm kızlar. Bu haftama kadar hiç bir belirtim yoktu. Ama şimdi sirt ağrısı çekiyorum sizde bu haftalarda yasiyormusunuz bunu16.haftada cinsiyetini öğrendim:) 20.haftada doktor ayrıntılı ultrason için çağırdı bu altan mi olacak ?? Yoksa karnimdan mi bide aç mi tok mu olmam gerek??
İştah açık ve+1 kilo tebrikler şekerim.Canim bende oyleyim.istahim ayni gidiyor. Faydalı beslenmeye calisiyorum.19 haftalik 1 kilo aldim.
Bide cok hareketliyim.kizin pesinde kosturmaktan. Oda etkili sanırım.
Yok kız ne ağrısı :) hayvan bünyesi olduğu içi ne iğneyi ne sonrasındakilerihissetmedim. Ebeye sağa vur da agrirsa sola yatmak zor olmasın dedim. Evet evet çok ayrılabilir ateş yapabilir vs dediydi. Ama benim sipirmin kolların bunu da hissetmedi. Amniyosentezde de balicaniz mi bugün dediydim de kalk bitti dedilerdi :)))Sağol canım pek girmiyorum.bandan sonra bi gıcık oldumsen nasılsın,okunmamış bir sürü mesaj var çoğunu okuyamadım.asi sonrası oldu mu agrin
Can'ım ben de senin gibi 21 haftalıkken bana 23 haftalık dedi doktor onun için de şekerden şüphelendi ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doktor bebeğin ileti haftada olması onun gelişmiş olduğunu göstermeyebilir kilolu olabilir ama ciğerleri gelişmeyebilir dedi
Ben de B bugza nın yaptığı gibi yediklerime dikkat etmeye başladım dn az 2,5lt su içiyorum tatlıyı kestim dondurma bile yemiyorum.
Kiloda almamam gerek fazla..
Sırt ağrısı yok bende. Tok karna hatta ufak bi çikolata ye de girmeden bebek kipirdasin seyret :))Slm kızlar. Bu haftama kadar hiç bir belirtim yoktu. Ama şimdi sirt ağrısı çekiyorum sizde bu haftalarda yasiyormusunuz bunu16.haftada cinsiyetini öğrendim:) 20.haftada doktor ayrıntılı ultrason için çağırdı bu altan mi olacak ?? Yoksa karnimdan mi bide aç mi tok mu olmam gerek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?