2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet malesef. Once omuzlarimdan fiskirdi ayni isilik gibi. 1 aydir falan da yuzumde çıkıyor. Iltihap toplamiyor bir de, iri ve sert oluyor oldukca da uzun suruyor gecmesi.
Kizimda da olmuştu ve 5.aydan itibaren duzelmisti. Bakalim bunlar gectikten sonra belki cikmaz yenisi.

Geçen hafta dusundum bunu kocaman da dedim arası boş bi minder diktirelim diye :))))
Çocuk o kadar uyur rahat rahat ben de yüzüstü rahat ederim dediydim :))). Ama Çinlilerden bizden çabuk düşünüp imal etmişler her zamanki gibi

Bir yastığı göğsümün altına diğerini kadınlarının altına koyup bebeği boşta bırakarak uyusun birkaç kez. Cok rahat diil ama idare ettiydi. Bu sisme yataklara alternatif

merhaba kızlarrr daha çok erken ama bebişinizi görmeye gelen misafirleriniz için hediyelik ne vermeyi düşünüyosunuz varmı bir fikrinizzz
Hiçbirşey vericem misafir de kabul etmicem ben. Bi tek anneler bir iki de samimi arkadaşım gelirler zaten . Hastaneye kimse gelmesin o hiç bana göre diil. Bebeğe konsantre olup üstlenmeye calisicam tamamen. Gelen giden ve ikram vs ile ugrasamam

Yok kız çok rahat oluo. Dönerken tasiosun evet o kısmı yvaslatio insanı bi tek. Ben alistım belki de koymuo hic

derinn83 ben de boyle yatiyorum ama kendimi sol yanima yatiyorum diye kandiriyormusum demek ki resmen yuz ustu gorunuyor boyle bakinca
Sirt ustu rahatsaniz yatin dedi degil mi videoda? Ben su sira cok rahat ediyorum, bacaklarimi bile toplamadab boyle çivi gibi gergin uzaniyorum hatta. Ama bebege zarar veririm korkusuyla iki dakikads pozisyon drgistiriyordum hemen.
En rahati da sag yanim...sıkıntı olursa nefes tekliyir zaten. Su an oyle degilim ben o zaman keyfime gore yatayim:)

lacrimosa Doktor bir zararı olmadığını söyledi verirken. Kullanıyorum ben de :S
cordeliac Yok şimdi denedim ama herhangi bir soyulma yok. Cildim yağlı bir de. Kil maskesini nerden alıyorsunuz acaba? Önerebileceğiniz bir marka var mı?
Esra Yüzünüzü neyle yıkıyorsunuz?

Ayni fikirdeyim valla. Doguran benim herkes bana hediye getirsin. Kimsenin derdini cekmek istemiyorum.

Öncelikle kayıplarınız için üzüldüm allah tekrar yaşatmasın. Eşinizi de gerçekten tebrik ediyorum. bundan sonraki hayatını sağlıklı geçirir inşallah. başımıza inşallah gelmez ama ileride ah keşke dememek için saklatmak istiyorum bende. akdeniz üniversitesindeki firma sanırım google da ilk çıkan firma zaten

teşekkürler yuppiiiiii bu gün detaylı ultrasonada girdik. herşey normal dedi. yürüyüş yapmam lazımmış. Pipisi hala duruyor dedi doktorumuz çok güldük

Heyyy maşallahh bende yatakta kocama yer bırakmıyorum diye üzülüyordum seninkine hiç yer yok desene
Ben de 3 yastikla yatıyorum.
Gece tuvalete falan kalkinca bir bakiyorum kocam almis kendi bacaginin arasina koymus yastigi.
Sanki o hamile
Uykusu da agir laftan anlamiyor ben de tepikleye tepikleye topluyorum yastiklarimi
Inkar ediyor bir de sabah olunca

ilk bebeğimde bende öyle düşünüyodum canım ama akrabalarınla aynı ilde isen o dediğin çok zor gibi görünüyo hı yapabiliyosan süperr ama ben yapamadım

ben yastıksız uyuyan bir insandım. şimdi 3 tane yastıkla uyuyorum. biride bildiğin puff kocaman bişi kocam bit kadar boyun var kendin kadar yastık koyuyon yatağa diyor. 160 boyum

ilk bebeğimde bende öyle düşünüyodum canım ama akrabalarınla aynı ilde isen o dediğin çok zor gibi görünüyo hı yapabiliyosan süperr ama ben yapamadım
Evde olmuyor da hastaneye kimseyi istemedim ben ilkinde de.
Bir de su eve her gelene bir şeyler verme isi bana ters geliyor. Ben niye hediye verip yolluyorum onların bana getirmesi gerekmiyor mu :)
Kizimin dogum gununde magnet falan yaptirmistim ama dogumda yaptirmadim.
Kendimiz icin bir şeyler belki olabilir de misafire dagitmak icin bir sey yaptırmam ben.

yok benimde hastaneye gelmedi kimse zaten 1 gün kaldık, eve hemen gelmeye başladılar mecbur kabul ettim. hediye dediğim magnet tarzı şeyler zaten cnm, onlarda gelirken hediyelerini getirirler heralde cnm getirmezlerse vermeyiz

Arkadaşlar ya bu yenidoğan çocuğuna birinin dokunduğunu düşününce deliren sadece ben miyim ya? Lütfen yalnız değilsin deyin.

Misal burada doğumdan sonra misafirlere verilecekler konusu konuşulmuş. Hop benim çocuğumun kucaktan kucağa gezdiği geliyor gözümün önüne. Delleniyorum.
Geçen eşimin bi' arkadaşıyla eşi geldi oturmaya. Çokta samimi değilim. O doğunca ben onu kucaklar bize, babamlara götürürüm diye sevimlilik yaptı aklınca. Öyle bir ters baktım ki, ortam bumbuz oldu.
Hâlâ düşündükçe sinirleniyorum, sen kimin çocuğunu kucaklayıp nereye götürüyorsun diye. Hayır, valla normal olmadığının farkındayım ama önünü alamıyorum.

B bugza 'ya da katılıyorum. Ben de yakın tüm akrabalara başından hastanede ve doğumda kimseyi istemiyorum dedim.
Bebek zaten sadece ebeveynlerine gereksinim duyan bir varlık. Yardımcı görünümlü ruh emicilere gerek yok bence de.

Gozun aydin darısı bize. Haftaya giricem ben de. Pipi yerindeyse sorun yok o zaman :))))

Burda annem babam ve kardeşlerim var. Geri kalan akraba zaten gereksiz bence ve manisa'da yaşamıyor kimse şükür. Eşiminkiler mezardan cikip gelemezler zaten. Samimi iki bilemedim uç arkadaşım var. Onlar da hadi gidin yeter bu kadar diyince giderler :) söylüyorum şimdiden zaten.oglumla başbaşa kalicam istemiyorum kimseyi diye sonra mevlit yaparım 40i çıkarken o zaman gelsin gelen (ki ona da annemin yaşlı komşuları gelecek) birer takım birer T-shirt sort getirdiler pazardan aldiklarini :) ev gormeye de borcam kase takımı getirdiler hep yıllardır zaten :))))

O yüzden şekerim benim derdim yok misafirden yana. Hastane odasına susu pus de yaptırmicam. İg de süslemeler bebeğin isimleri tüller şekerler ohoooo millet çok sevio öyle şeyleri ben yapmam gibi diyorum su anki aklım.

canım anlayışlı olan bir kimsenin yenidoğan bebeği kucaklıyacağını öpeceğini felan sanmıyorum ki..öyle birşey yapılcak olursa da 40ı çıkana kadar kimse müsade etmez heralde..anne-babası olarak biz bile kolundan poposundan öpmeyi düşünüyoruz sadece..elaleme hiç öptürmeyiz yani:)yani yalnız değilsin..ama kimseyi de kırmaya gerek yok..laf kalabalığı yapmışlar sadece dediğin gibi kimin çocuğunu alıp nereye götürüyor..

Bioderma kullaniyordum.
Bitti, su son dönemde meshur olan bir aloe vera markasi var ya, onun akneli ciltler icin olanini aldim onunla yikiyorum.
Arada da yine Bioderma exfoliant mi neyse oyle bir urunle peeling yapiyorum. Yalniz onu yapnak icin aktif sivilce olmamasi gerekiyor. Bu sebeple aksiyor biraz kullanimim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…