2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ptesi tetenoz için s. Ocağına gıttımde kan testıde yapmak istedıler hıv den romatızmaya kadar herseye baktırmış Dr. Bende ıyı güzel dıyodum
Bugun sonucu aldım Tiroid hastası Olduğum için Tiroid sonucum tuhafıma gıttı yani o sonuca göre ilaç dozumun baya arttırılması gerekıyodu.bende özele gıdıp sadece troıd testını tekrar yaptırdım
Ikisinin Arasında acayıp fark var,yani özele göre suan içtiğim ilaç yeterli
Şimdi 3. Bi hastaneyemi gıdeyım yoksa yıllardır gıttıgım özel hastaneye mi ınanayım bılemedim
Daha önce böyle tahlıl sorunu yansıyanınız var mı?
Değerler kaç çıktı canım?

Canım sağlık ocağının sonuçlarına çok güvenilmiyor ne yazık ki... Arkadaşın kan grubunu yanlış çıkartmışlar o yüzden genelde yaptırmıyorum ben
Evlenıp kaydımı buraya aldığım yıl gıtmışken troıd testımı orda yaptırayım demıştım
O ankı Dr da testlerını burda yaptırma yanlış çıkıyo gıt başka yerde yaptır demıştı:skandal:bende deli mi ne benı basından savıyo herhalde demıştım,o günden sonra ılk gıdışımdı .ama Adamcağız haklıymış sanırım:KK70:
Kan grubu daha da supermiş

Evlenıp kaydımı buraya aldığım yıl gıtmışken troıd testımı orda yaptırayım demıştım
O ankı Dr da testlerını burda yaptırma yanlış çıkıyo gıt başka yerde yaptır demıştı:skandal:bende deli mi ne benı basından savıyo herhalde demıştım,o günden sonra ılk gıdışımdı .ama Adamcağız haklıymış sanırım:KK70:
Kan grubu daha da supermiş
Ay evet ve kızın nüfus cüzdanına yazılmış kan grubu

Eskiden gep yatsamda dinlensem eşim işin ucından azcık tutsa derdim. Şimdi yatıyorum ama acayip canım sıkılıyor bana da iyilik yaramıyor galiba...

Değerler kaç çıktı canım?
Sağlık ocagı 4.11 Acıbadem 1.7 canımcım yani bılırsın belkı 3 değer fark var ama tiroıdde çok etkılıyove 4.11 olsa ınsan anlıyo kendını ama hamılelıkten anlamayabılırım de sankı
Kuala gıbı hareketsız yatıyım istıyorum :KK70:

Sağlık ocagı 4.11 Acıbadem 1.7 canımcım yani bılırsın belkı 3 değer fark var ama tiroıdde çok etkılıyove 4.11 olsa ınsan anlıyo kendını ama hamılelıkten anlamayabılırım de sankı
Kuala gıbı hareketsız yatıyım istıyorum :KK70:
Bende tiroid hastasıyım maalesef :( 3 yıldır takip ediyorum 2-2,5 lardaydı hep ilk defa 15 gün önce 4,16 çıktı hemen ilacın dozunu arttırdık çok şükür 1,75 e düştü şimdi yine. Endokrin doktorum korkma artık Bebek kendi tiroidini salgılıyor riskli zamanları atlattık dedi canım seninde gebelik haftan benimki gibi değil mi? Yalnız iki test arasında gerçekten baya fark varmış. Sağlık ocağında da aç karnına yapıldı test değil mi? Acıbademi baz al bencede.

Ay evet ve kızın nüfus cüzdanına yazılmış kan grubu
:oha: Tam sağlık Skandalı Kızın basında dert
Zaten işinin ehli oldugunu orda anlamıştım hemşirenın bugun 21 e gırdım bebegın hareketınden Konuşurken daha çok küçük hıssedılmezki o hıssettıgın bebegın kalp atışıdır dedi:oha::oha:daha da soru soramadım
Canımcım dayan neysekı 1 hafta bende çok yattım
Yaptığı işi begenmıyodum geç yapsa sıkılıp sınırlenıyodum
Rahat ol ev işi bıtmıyo ben alıştım istedıgı zaman ıstedıgı gıbı yapmasına karışmayınca daha ıyı yapıyorlar :KK53:

Şişlik,gaz,kabızlık çeken analar dermanını yazsın lütfen 2 gündür çatlıcam :KK43:
Ben de aynı dertten muzdaribim. Doktor kabızlık için magnezyum hidroksit içeriği olan bi ilac verdi. Bana anlattıkları ölçüden daha az içiyorum. Gerçi henüz iki kez içtim. Bakalım fayda eder umarım.

cordeliac cordeliac kuzum uzulme, ben bebegin tekme atisini hissetmiyorum bence, yyerinden oynamasi o. oyle tvlerde gorundugu gibi bir ayak filan yok ortada. mesela pazartesi doktor kontrolünde kafasini benim gobek deligimin soluna yaslamisti. o nedenle de kasigima baski yapti bayagi. bugun daha cok sagda kipirdanma vardi. ama dedigim gibi oyle tekme degil-

Bende tiroid hastasıyım maalesef :KK43: 3 yıldır takip ediyorum 2-2,5 lardaydı hep ilk defa 15 gün önce 4,16 çıktı hemen ilacın dozunu arttırdık çok şükür 1,75 e düştü şimdi yine. Endokrin doktorum korkma artık Bebek kendi tiroidini salgılıyor riskli zamanları atlattık dedi canım seninde gebelik haftan benimki gibi değil mi? Yalnız iki test arasında gerçekten baya fark varmış. Sağlık ocağında da aç karnına yapıldı test değil mi? Acıbademi baz al bencede.
Hamılelıkte çıkıyo dedıklerı için bıan doğrumu dedım,yarın yınede başka bı hastaneye daha gıdıp içimi rahatlatıyım
Senden 1 hafta gerıdeyım canım
Dediğin gibi neysekı minnoşların tiroid bezleri varda :KK70: ilk zaman ki gibi riskli değil

:oha: Tam sağlık Skandalı Kızın basında dert
Zaten işinin ehli oldugunu orda anlamıştım hemşirenın bugun 21 e gırdım bebegın hareketınden Konuşurken daha çok küçük hıssedılmezki o hıssettıgın bebegın kalp atışıdır dedi:oha::oha:daha da soru soramadım
Canımcım dayan neysekı 1 hafta bende çok yattım
Yaptığı işi begenmıyodum geç yapsa sıkılıp sınırlenıyodum
Rahat ol ev işi bıtmıyo ben alıştım istedıgı zaman ıstedıgı gıbı yapmasına karışmayınca daha ıyı yapıyorlar :KK53:
ya kan grubunu nasil yanlis verirler ya! inanilcak gibi degil, beceremiyorlarsa yapmasinlar. bir de mälletän kämlägäne yaziyorlarmis! ya bir kaza aninda o kimlik kullanilsa. :oha: demekten baska care yok

cordeliac cordeliac kuzum uzulme, ben bebegin tekme atisini hissetmiyorum bence, yyerinden oynamasi o. oyle tvlerde gorundugu gibi bir ayak filan yok ortada. mesela pazartesi doktor kontrolünde kafasini benim gobek deligimin soluna yaslamisti. o nedenle de kasigima baski yapti bayagi. bugun daha cok sagda kipirdanma vardi. ama dedigim gibi oyle tekme degil-

Onların esneme çalışmaları bayağı can yakıyor kuzum. Sen de gerilerde çığlık attırdı demişsin ya o kadar iyi anlıyorum ki sen. Bizim tekme diye tabir ettiğimiz hareketler çocuğun kol, bacak hareketleri de olabiliyormuş. Ben de öyle vurdu gol oldu tarzı bir şey hissetmiyorum henüz.
Nasıl tarif etsem vajina içinde basınç, zonklama varmış gibi değişik bir his oluyor dönüşlerinde. Bazen de içimde bi' kemik hareket ediyormuş gibi. :/ Kasıklardakine razıyım yeminlen şu serviks dolaylarından aşağı çalışmasa.

30. haftalarda falan daha belirgin oluyor o kafa, sırt yaslama olayı. Arkadaşımın karnında enine yattığına şahit olup ürkmüşlüğüm var. Ama dediğin gibi o el ayak izi olayı abartı bence. Derinin kaç katman altında.

ya kan grubunu nasil yanlis verirler ya! inanilcak gibi degil, beceremiyorlarsa yapmasinlar. bir de mälletän kämlägäne yaziyorlarmis! ya bir kaza aninda o kimlik kullanilsa. :oha: demekten baska care yok
benimki de ayrı bir komikti..sağlık ocağı olsa anlıcam yine özel hastanede geldi bu başıma..hamilelikten önce kadın doğum doktorum hormon testi istemişti..test sonuçları çıktı netten baktım önceki yaptırdığım hormon testleriyle alakası yok..7 olan değer 50ye çıkmış..vs..doktoru aradım hemen kadın çığlık attı telefonda bu nasıl olur diye..bende ne olduğunu bilmiyorum iyice korktum..yok ya olamaz böyle bişi dedi..gelebiliyorsan gel hemen bi daha kan alalım dedi senden..yani olan şuymuş hormon testine göre ben menopoza girmiş görünüyorum ki..her ay düzenli edet gören biriyim 3 gün önce bitmişti adetim:)neyseki gidince öğreniyorumki benden önceki kadınla testlerimiz karışmış isim benzerliğinden..ama tekrar verdiğim kan sonuçları çıkana kadar ne yaşadım ben bilirim..şikayet etsen edilirdi yani de kim uğraşcakk.

Benim başıma da gelmişti o evlenirken. Evlenirken tahlilleri belli bir kurumdan mühürlü onaylı istiyorlar. Biz devlet hastanesinden yaptırmıştık. Doğumdan beri belli olan kimliğimde yazan kan grubu yerine başka bir şey çıkmıştı. Ki benimki bombay tipi/fenomeni dedikleri türden. Annemle babamdan çıkması olası gruplardan değil. Doğarken hastanede karışmış olmam da mümkün değil. Restoranda doğdum. :KK70: Cok teferruatlı şey edemeyeceğim 0 gözükür ama aslında A grubusundur.

Hastanede bu yanlışlığa itiraz edince bombay olayını öğrenince işte gerçek kan grubunuz çıkmış burada diye mümkün olmayan bir şeyi ifade eden ultra zeki bi' teknikerle de muhattap olmuştum. :KK70:

Onların esneme çalışmaları bayağı can yakıyor kuzum. Sen de gerilerde çığlık attırdı demişsin ya o kadar iyi anlıyorum ki sen. Bizim tekme diye tabir ettiğimiz hareketler çocuğun kol, bacak hareketleri de olabiliyormuş. Ben de öyle vurdu gol oldu tarzı bir şey hissetmiyorum henüz.
Nasıl tarif etsem vajina içinde basınç, zonklama varmış gibi değişik bir his oluyor dönüşlerinde. Bazen de içimde bi' kemik hareket ediyormuş gibi. :/ Kasıklardakine razıyım yeminlen şu serviks dolaylarından aşağı çalışmasa.

30. haftalarda falan daha belirgin oluyor o kafa, sırt yaslama olayı. Arkadaşımın karnında enine yattığına şahit olup ürkmüşlüğüm var. Ama dediğin gibi o el ayak izi olayı abartı bence. Derinin kaç katman altında.
Meraba canım gecen hafta benimkide 2 gün boyunca aşşagıya vurup durdu gerçekten çok kötü çocuk çıkacak sandım. Sonrada pozisyon degiştrdi sol tarafa toplandı rahatladım.

Selam hayırlı akşamlar cici anneler nasılsınız? Sizlere bişi sorucam bebiş sürekli kasıklarıma tekme atıp duruyo nadiren göbek kısıma vuruyo sizce hala yukarı çıkmamış olabilirmi doktor bişi demedi bende sormadım ne zaman yukarı cıkıyorlar?

Meraba canım gecen hafta benimkide 2 gün boyunca aşşagıya vurup durdu gerçekten çok kötü çocuk çıkacak sandım. Sonrada pozisyon degiştrdi sol tarafa toplandı rahatladım.

Ya berbat bir şey Akasya'm ya. Refleks olarak bacaklarını sıkıyorsun zaten hemen. Benimki şu an bile hâlen aşağı çalışıyor ona rağmen hâlâ alışamadım. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuk hareketlenmedigi zaman hareketlensin diye heyecanlanıyordum. Şimdi hareket etmesin istiyorum resmen. :/

Şişlik,gaz,kabızlık çeken analar dermanını yazsın lütfen 2 gündür çatlıcam :KK43:
Canım kabızzlık için magnezyum 1 aydır kullanıyorum iyi geldi bitince bu ay yine yazdı doktor 3 gün içmezsem durum fena doktoruna yada aile hekimine danıs yardımcı olurlar.

Selam hayırlı akşamlar cici anneler nasılsınız? Sizlere bişi sorucam bebiş sürekli kasıklarıma tekme atıp duruyo nadiren göbek kısıma vuruyo sizce hala yukarı çıkmamış olabilirmi doktor bişi demedi bende sormadım ne zaman yukarı cıkıyorlar?
Can'ım benim de öyle aşağılrda.hatta bugün detaylı ultrasona girdim doktor Nil'e sürekli kasıklardan baktı

Back
X