2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar yaşlar ve bebişler konuşulmuş 24 yaşında 2. Bebişe hamile olarak en küçük benim sanırım anne listemize göre tabi yaşını yazmamış arkadarşlar da var ama öyle görünüyor şu anda

Benim doktorun anlattığına ve internette araştırdığıma göre canım 32.haftalara kadar bebişlerin başı yukarıda ayakları aşağıdaymış. 32 den sonra başları aşağı dönüp doğum pozisyonuna hazırlanıyormuş. Benim de aynen tekmeler senin gibi kasık bölgemdeydi yürüyüş falan çabuk yoruyordu doktora acaba çok mu aşağıda bu bebiş diye sordum, hayır tam da olması gereken yerde büyüdükçe yukarı doğru çıkıcak başı kasıkta hissettiğin baskı azalacak ve tekmeleri şuan olması gereken yerde hissediyorsun dedi. Senin bebişte iyi yerde merak etme :)

Arkadaşlar siz çocuğunuza beşik-puset gibi büyük hediyeler kabul eder misiniz alacak kişinin beğenisine göre olacak şekilde?

Ben böyle büyük şeylerin çocuk sahibi olacak insanların fikri alınmadan yapılmasına pek hoş bakamıyorum çünkü.

Sabah eşim eve bunun bombasını bırakıp gitti. Şu geçenlerde çocuğunu kucaklar gezmeye götürürüm diyenler "çocuğun beşiğini biz alacağız. Aaa olmaz, ölümüzü görün. " tarzı bir muhabbete girmişler eşimle. Hayır korkuyorum yarın çocuğumuzu evlatlık da isteyecek bunlar. :/

Sinirlerim hiç iyi değil zaten bu aralar hormonlar yüzünden. Böyle olunca iyice psikoya bağlıyorum.

Eline sağlık canım çok güzel anlatmışsın valla benim bildiğim de durum tam bu şekilde.. Ama akşam içime dert oldu acaba arkadaşlarıma yanlış bilgi mi verdim diye, saatte geçti sigortacımı arayamadım internette bakındım biraz. Arkadaşların hatırladığı hamileyken yapılan sigortalarda varmış gerçekten ama bizimki gibi değiller tabi.. Mesela sadece birkaç hastanede geçerliler Medicana gibi ki ben bu hastane grubunun kapısından içeri girmem (yine acı tecrübeler sağolsun).. Ayrıca poliçeyi limitsiz olarak seçmek zorundasın, bizimki gibi alternatif paketler içinden seçim yapamazsın. Dolayısıyla fiyatta ucuz olmuyor limitsiz olunca. Aynen dediğin gibi bu saatten sonra yapılan sigortanın maliyeti zaten sigortasızken cebinden çıkacak paraya denk nerdeyse. Benim sigortama göre de bebiş doğduktan 14 gün sonra anne ya da babanın sağlık sigortası üzerinden sigortalanabiliyor. İkisinden birinin sigortalı olma şartı varmış gerçekten.

Kabul ederim ama ya değiştirme kartı olacak puset bile olsa yada bütçeyi belirleyecekler beraber gidip alıcaz. Öyle yapmıştık ilk seferde de

canım yakınlığınızı bilmiyorum ama direkt sipariş ver bence. biz şunu almak istiyorduk şunlardan şunlardan dolayı de. ya bütün bu şeyler evde yer kaplıyor atsan atılmaz satsan satılmaz.

Ben açıkçası birine böyle bir hediye alacağım zaman soruyorum ne eksiğin var nasıl bir şey istiyorsun diye. Beni gerçekten düşünen kişiden de aynısını bekliyorum. Yok yapmazsa da büyük bir yüzsüzlükle biz bunu almayı düşündük, alacaksan bu olsun demeyi planlıyorum. Ben kafayı bozup zoraki hediyeyi kullanacağıma o düşünsün artık naaapcağını

canım yakınlığınızı bilmiyorum ama direkt sipariş ver bence. biz şunu almak istiyorduk şunlardan şunlardan dolayı de. ya bütün bu şeyler evde yer kaplıyor atsan atılmaz satsan satılmaz.

Eşimin meslektaşları canım. Öyle ayda 1-2 toplandığımız insanlar çok fazla bir samimiyetim yok. En son diyaloğumuz pek hoş olmadı. Bunu duyunca da direkt "ne münasebet" demedim değil. Bugün gidip sipariş vereceklermiş. Eşim de yeni söylüyor, unutmuş. Dediğin gibi atsan atamazsın, ihtiyacı olan birine veremezsin gelip görmek isterler. Bak bak sinir ol, dur.

Ben zaten büyük hediyelere karşıyım. Zıbın, oyuncak vs. olur. Imkanı olmayan bir aileye amenna. Istekleri doğrultusunda alınır. Bu tarz şeyler ve takı merasimi yerine belli yerlere bize hediye olarak bağış yapsınlar diye konuşmuştuk eşimle.

Şimdi ben arasam takım olarak sipariş verdiğimi, bu tarz hediye kabul etmediğimizi onun yerine ihtiyacı olan birine almalarını ya da o meblağı bağış yapmalarını istesem ayıp olmaz değil mi? :/

canım onlarda heveslenmıs sen ara de benım begendıgım bı takım vardı onu alıcam sizde bu kadar buyuk bı hedıye ıcın zahmet etmeın gıbı bıse söle kırıcı olmasın yanı

Hah işte Jingle bizim fikrimiz hiç alınmadı. Alınsa da böyle bir şey kesinlikle isteyemem zaten. Ben de böyle şeyler alınacağı zaman sürpriz yapacaksam ortama bi' bakarım eksik olan ne uyumlu olur buraya diye aksinde aynen soruyorum. Böyle emrivaki olunca tuhafıma gidiyor bilmiyorum. Çocuğumu çok sahiplenmesinler benim.

Benim huyum da pistir biraz, mesela senin durumunda olsam hani baştan gıcık oldum ya normalde hoşuma gidecek bi beşikse bile sırf onlar aldı diye gıcık olurum ben sende de öyle bi potansiyel varsa dediğn gibi eşim şimdi söyledi size söyleyememiş sanırım ama biz zaten sipariş verdik vs diye. Yoksa en kıymetlin yatacak orda, içine sinmeyen bir şeye yatıramazsın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…