2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
deme demee yaa, dogunca bitmiyi muydu dertler? gozum zaten korkmaya b
asladi, herkes anlatiyo da anlatiyo, isin zor her iki saatte bir emzircen de uyku diye bisey kalmayacak da vs vs. Bunlar hadi bi sure sonra bitecek sonra ergenlige kadar rahat diyodum.

2016 ocak anası olarak, 2017 ocak anaları saglıcakla alın kucagınıza minnoşlarınızı.
allah kolaylık versin ilk 3 ay
ahahaha çok motive edici oldu gerçekten. bu hamilelik olayının kolaylaşan bir evresi olmamışken bebeğin ilk 3 ayının da böyle olduğunu yeni deneyimlemiş birinden duymak çoook ferahlatıcı
olsun darısı başımıza yine de

Yok aradım az önce. Eşim söylememiş ama biz takımı beğendik, komple alacağız. Öyle bir masrafa girmeyin mahçup olurum dedim. Pat, o zaman bebek arabasını biz alalım dedi. Öyle böyle. Tulum takımına anlaştık, büyük şeyleri kabul edemeyeceğimi söyleyerek.

Hastane çıkışı çok özel bence de. Ben de olsam aldırmazdım. Arkadaşların dediği liste olayı en mantıklısı bence de Mine. Islak mendil, pişik kremi, biberon, emzik gibi sürekli kullanmayacağı şeyler aldır.

Bebek esyalari satan joker gibi internet sitelerinde urunleri sepete eklermis gibi alisveris listesi olusturabiliyorsunuz. Millet ordan butcesine gore aliyor sectiklerinizden. Direk verdiginiz adrese gonderiyorlar. Gerci o sitelerden de istediginiz marka/modeli bulabilir misiniz ondan emin degilim.

Anneannenin rekorunu kimse kıramaz bence. Oğlan 20'ye gelince ben 50 olacağım. Çocuk minimum 30'da evlense 60. Nerede torun be. Ben torun falan da istemiyorum gerçi. Yapmasınlar.

Biz tarla aramaya devam fabiko. Doğmamış çocuğa don biçe biçe siyirttiriciiz.

Onlarda baby shower'in amacı o zaten. Bizim Türklerin baby shower'i da bi değişik. Şatafatlı.

Merak etme hediye alayım demeye başladıkları zaman da bizim kızlar gibi ayrı delirmeye başlarsın.

Evet gördüm onları da ama pek benim çevreme göre degil ya benimkiler çeyrek , yarım altın fln takar bozdurup istediğini al ve yanında ufak hediyeler alırlar kıyafet oyun halısı gibi şeyler

Aynen yaa bana da hiç hediye alayım diyen yok annemden başka

Onlarda baby shower'in amacı o zaten. Bizim Türklerin baby shower'i da bi değişik. Şatafatlı.

Merak etme hediye alayım demeye başladıkları zaman da bizim kızlar gibi ayrı delirmeye başlarsın.
Bizde baby shower yapıyorsun nerdeyse milyar harcıyorsun hediyeleri pastaları vs vs , gelen hediyelerin de bi kısmı işe yaramıyor bile
Aileler söylediginde rahatlıkla şu markadan şunu alacaksınız derim ama başkaları da karışmasın evlilik öncesi ne alayım diye tutturanlar vardı kibarca reddetmiştik yine de inat edip alan olmuştu

Güzel anneler nasılsınız bakalım ben toto havada yatıyorum. Az kaldı amuda kalkacam valla...
masmaviyim bende senin gibi atanamayan öğretmenlerdenim. Bu yıl doğum Ocağa gelince özelle de anlaşamadım evdeyim

kızlar etrafımdaki herkes bir çeşit virüsten yada enfeksiyondan olsa gerek hasta ishal kusma halsizlik ateş ...vs. gibi şikayetlerle çoluk çocuk herkes hastaneye taşınıyor. kapıyı pencereyi kapattım, havadan bile bulaşacakmış gibi paranoyak oldum öylece oturuyom. bu tarz hastalıklardan korunmak için alınacak bir önlem, bitki çayı vs. bileniniz var mı. ablam hamileyken enfeksiyon geçirmişti çocuğu idrar yolu enfeksiyonuyla doğdu, 1 sene neler çekti, hamilelikte değil enfeksiyon kapmak nezle olmaya tamammülüm yok, napcam ben

Ay evet benim de etrafımda hep o şikayetlerde hastalar var çok duydum bu yaz .sudan bulaşıyor diyorlar sulara dikkat etmek gerek onun dışında duymadım bitki çayı fln

ayrintilida mi baktı tüm organlara yoksa normal renkli de mi- bugün bir arkadaşımla konuştum ben ayrıntılıya girmedim dedi normal renklerde de organlara bakabiliyor doktor dedi şok oldum. Bebekte bi rahatsızlığımı varda Ayrıntılı istedi doktor dedi. Bilmiyorum kafam allak bullak oldu

gevezek kilomuz senle ayni gidio :) valla zapzayif kizcagizdim. Iri yari buyuk beden mankeni oldum simdi yarin seminer kahvaltiyla baslio ama ben evde yapip gitcem orda peynir sirasinda birilerini dovmek istemiyorum acliktan
Nasildi kahvalti savaslari =)Yarin da bizim.okulda kahvalti varmis hamileligin.ilk aylarinda simit aseriyordum resmen hala.cok seviyorum o simitler beni.boyle etti zaten =) ben evlendiktwn sonra her yil birer kilo alarak devam.ettim zaten bir de hamilelik kilosu eklenecek insallah verebilirim sonrasinda

Bana da.doktorum onermedi.henuz,cogu doktor risk.görmezse soylemiyormus ama gitmek iyi olur diye arastiriyorum ben bazi arkadaslarim da.olumsuz.bir sey olsa da elimizden birsey gelmez 9ay supheyle gecer diye cekindikleri.icin gitmemis mesela.ben de cok.kararsiz kaldim,4boyutluya mi gitsem detayliya mi bilemedim

Surrender aaa sen de mi ocak annesiydin hayirli olsun canim uzak.kaldim.forumdan ben takip edememisim,ilk uc ay icin kiyafet ne oneririsin.kis soguklarinda bebis icin uzun kollu.Citcitli mi daha iyi olur kisa alip uzerine bluz kazak falan mi =) yakaladik seni hemen birakmayalim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…