2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bence hiç ayıp olmaz. dersin ki çok sağolun çok naziksiniz ama biz siparişi verdik bile. başka birine yardım yapabilrsinizi nasıl dersin bilemiyorum ama sizin gelmeniz yeter yalanıyla da sıyrılırsın. başka bir şeye ihtiyacınız var mı diye sorabilirler. bu soruya cevap vermen lazım. örneğin bilmem nerde bir biberon seti görmüştüm gibi spesifik birşeyler söyleyeblirsin ya da zaman kazanmak için biz bir liste hazırlmaıştık ben ona bakıp haber vereyim size, ay çok naziksiniz filan diyebilirsin.

bende sizin gibi 30 umda rahat edicem derken 30 da hamile kaldım.ben diyim size dikkat edin
konuş aslı! konuş. yok bu genç arkadaşlar 30-35de rahat edeceklermiş de yok okula giderlermiş de. yok öyle rahat etmek bundan sonraa. bunun ergenliği var, sınavı var. hiç birimiz rahat olmıycaz bundan sonra!

Tamam bunu deneyeceğim! Ararım birazdan. Kırmadan geri çevirmek önemliydi benim için. Eşim de olur, olmaz bir şey dememiş o yüzden.

Geceden ac gıttım,mesela sadece 1 Yudum su ıle tıroid ilacı ıcmeme ızın verdıler tahlıller oncesı
Ama bana bıkac gun önceden Şunları ye böyle beslen denmedi,rica ederim

Aynı potansiyel bende de var maalesef Deniz. :/ Yani birinden kötü enerji alayım, altın kaplama getirse gözümde olmaz. Ben de sinir oluyorum bu huyuma ama değişmiyor ne yapayım. Daha önce de böyle oldu. Istediğim bebek arabasını alacaktı eşimin yakınları, başka birine yaptıkları haksızlığa gıcık olup geri çevirdim. Alsalar da ondan sonra sinir olurdum zaten.

Tamam ben de normalim demiyorum ama. Çocuk olunca anormallik çarpı iki oluyor. :/

Kizim ver ellerine listeyi bunlardan secin de. Almayi planladigim bunlardan biri baska bisey almiyorum de görsünler gunlerini

Kizim ver ellerine listeyi bunlardan secin de. Almayi planladigim bunlardan biri baska bisey almiyorum de görsünler gunlerini

Vallahi en son öyle yapacağım. Gidip en pahalı şeyleri yazacağım listeye inadına. Kimse almasın. Fatih Kral'dan beşik istiyom diyeceğim.

Tövbe tövbe tövbe. Şakası bile kötü gerçi.

konuş aslı! konuş. yok bu genç arkadaşlar 30-35de rahat edeceklermiş de yok okula giderlermiş de. yok öyle rahat etmek bundan sonraa. bunun ergenliği var, sınavı var. hiç birimiz rahat olmıycaz bundan sonra!
çok gerçekçisin valla yok bundan sonra rahat dünde yazmıştım.hele bir okula başlasınlar o birinci sınıf yok mu o birinci sınıf insanın anasından emdiği sütü burnundan getiriyor.ben geçen yıl ödev yaptırırken bi ara baktım defterler havada uçuşuyor.arkadaşlar artık annesiniz unutun rahatlığı.benim çok sevdiğim bir ablam vardı derdi ki:sen artık annesin ölene kadar hizmetçisin rahatı unut hakkaten de öyle oldu.günde kendinize 1 saat ayırabilirseniz öpüp başınızın üstüne koyun.bakın iki aydır bisiklet sürmeye gidicem güyaaaa

cordeliac bugza ya katılıyorum. Benim bir çok arkadaşım öyle yaptı eşin listeyi gönderir içlerinden seçerler misler gibi

Öyle yapayım ya. En mantıklısı o gibi çünkü. Şakası bir kenara emzik, biberon, termos, zıbın gibi naçizane şeyler yazarım. Bunu diyen dış sesim tabiî. Içim ben daha emzik derken hayır onlar beceremezler diye bağırdı bir an.

Şekerim markasıyla felan yazıcan. Emzik yazdınmıdı ohoo insanların hayal gücüne kalırsın. Markasını kodunu vs yazman lazım. Listede sadece küçük kalemler olmasın genel liste yaparsın gücü yeten yettiğini alır. Sadece eşinin iş arkadaşları değil soran eden herkese yapıştır listeyi

I ikizcan2016 nerelerdesin kuzum? Ses ver arada. Ya böyle birden birileri kaybolunca telaş oluyorum. Bir süre yokum deyin bari giderken. :/

Ben olsam esim dedi siz alacakmissiniz , sunu begenmistim derim cok haklisin, birseyler almak isteyenler konusunda.

Bana arkadaslrimin hepsi hastane cikis takimini en alcam dedi de bozuldum. Ben secmek istiyorum diye. Dedim ama duramadim, olur secerim onu alirsin. bazisina da aldim canim, hatta alicaksaniz 3 aya kadar aldim herseyini 3-6 ay icin alin diyorum. Bozulan olursa da fifi valla. Sinirlenme tatlim soyle ama kibar sekilde, sinirlencegine sinirlarini ogrensinler.

Ya ben şimdi o listeye misal natursutten emzik yazsam o ne lan diyecek 8759489389 kişi tanıyorum. Hayır listeye baktığı an gözümün önüne geldi insanların.
Sen çocuk yapma bi' daha falan derler. En iyisi bulunabilir markaları yazmak. Illaki kullanılmayan olur, dağıtırım ben de.
Kimse gelip emziği, biberonu kullanmış mı diye bakmaz zaten.

fantasktik-fabi ya biz torun görür müyüz acaba? Şimdikiler de geç evleniyor zaten.
canım sen görürsün, yaşın genç ve türkiye avusturyaya göre daha genç evlenilen bir ülke.
benim alzhemirli halim görür anca çocuğu :) ben böyle derken benim oğlan 20 yaşında çocuk yapıyormuuuş!!! ayyy o daha feci! bir de 55den sonra anneanne olursam. kendime kondurmadım resmen

Yurt dışında baby shower partisinden önce anne bi liste hazırlıyor herkes ordan alacağı hediyeyi seçip işaretliyor partiye gelirken ne alsam diye düşünmüyorlar onun gibi işte hediye alcam diyene liste yapmıştık ordan seçebilirsiniz diyin Türkiye'de kınanabilriz gerçi ama bana neden hiç hediye alayım diyen yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…