2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tekstil olarak şapka ve eldiven de lazım canım

yani alt açmaya yer mi bulamıcaz:) sade olan modeli daha mantıklı sanki..hem daha güzel duruyor hem daha ucuz:)
Ben biraz tembel olduğumdan heralde :) düşünsene oturma odasına kızın kala yapınca al odasına taşı mı yapcan olduğun yerde alt açma bezini ser değiştir :)

Tekstil olarak şapka ve eldiven de lazım canım
2 eldiven bi şapka aldım yazmayı unutmuşum..bide hastane çıkışlarının içinde oluyor galiba yeter heralde..giysi işini artık bırakıp biberondu bezdi beşikti yavaştan o aşamalara geçmek istiyorum2 tane kalın bir tane de ince battaniye aldım bir tane daha ince battaniye alcam o da yeterli olur heralde..kundak dedikleri nasıl bir şey oluyor acaba bu battaniyeler o işi görmüyor mu? ondan da mı gereklikii? annem yanımda olsa alır onu götürür ne lazımsa alırdımm

Ben biraz tembel olduğumdan heralde :) düşünsene oturma odasına kızın kala yapınca al odasına taşı mı yapcan olduğun yerde alt açma bezini ser değiştir :)
şuan gözümüzde birçok şeyi canlandıramıyoruz ki..yaptıysalar öyle bişi lazımdır kesin diyoruz..gereksiz gereksiz şeylerle doldururuz evi bir yerlerden nasihat almasak:)

Çingene beşiği ne? Bu bebek hamakları gibi bir şey mi? Sallayacak mıyız çocukları biz şimdi yani. Ana kucağı bu oto koltuğu olanlardan mı? Bebek arabasına monte edince kış bebeklerinde kullanışlı oluyor mu onlar? Bu hafif araba konusunu herkes söylüyor. Travel sistem ağır olanları kullanamayacaksın diye. Yakalamışken sorayım dedim.

Ben bu gidişle kimsenin bir şey almasına gerek bırakmayacağım herhalde. Bugün yine abandım. O sana attığım kazakla birlikte alt açma ve uyku tulumu siparişi verdim. Lili piyasaya sürmediği ananas şeklinde manyak güzel bi' uyku tulumu yapmış. Dayanamadım çömdüm üstüne. O filli nevresimi de sipariş ettim.
Babaya gömüyorum yavaş yavaş.

kızlar bende hep baston tipi düşünüyordum ama geçen araba bakarken hafif güzel bir baston araba diye övülen chicco lite way ve travel sistem casual cadillac ı denedim..bana chicco hiç hafif gelmedi sürüşüne diğeri kadar rahat değil..casualın tekerleri büyük olduğu için sürüşü rahat..kilo olarak baston hafif olabilir belki çok kaldırp riske girmek istemedim..ama sürüşü rahat olmadıktan sonra hafifliği de çok bişey ifade etmiyor..belki daha güzel baston arabalar vardır bilemiyorum..ama ben bu ikisini denediyim de kesinlikle casualı daha çok beğendim..hem travel sitemlerin puseti oluyor..6 ay kadar araba koltuğu olarak da kullanabiliyorsun..bastonlarda öyle bir şans yok..baston alınca pusette alıcan mecburen..bende şimdi travel alırım pusete verceğim paraylada ileride 200lira civarında baston bir araba alırım diye düşünüyorum..çünkü çok hafif ve ucuz baston arabalar var..

Ben de senin gibi düşünüyorum baston alıp ayrıca oto koltuğu almak yerine güzel travel sistem alayım diyorum ama o kadar seçenek var ki kafamı karıştırıyor minyon olduğum için de hepsine cesaret edemiyorum inglesina çok pratik diyorlar videolarını izledim ama canlı denemek lazım bide 3bin lira verip bebeğim hiç binmek istemezse de boşa gidecek diye düşünüyorum arkadaşımın bebeği daha 4aylık bile degil ama durmuyor pusette. bakalım son karar ne olacak

daha yolun başındayız bir kere araba baktık..dediğin gibi bakalım son kararımız ne olacak:) ama ben hiç travel sistem düşünmezken bakınca düşünmeye başladım..

İnglesina yı ben denedim canım hiç güzel değil. İstanbuldaysan eğer Ataköy Galeria daki Joker mağazasına git mutlaka derim. Mağazanın içine yol yapmış adamlar arabaları direk yolun üstünde deniyorsun. Bir kısmı alfalt bir kısmı Arnavut kaldırımlı falan. İnglesina resmen takır takır oluyor sürerken. O fiyata bu performans çok şaşırdım doğrusu. Eğer bütçe olarak o rakamları ayırdıysanız Stokke yi mutlaka bi dene derim..

Caanım okul acılana kadar 6.50de 7de uyanan ben 8de uyanmaya başladım hiç istemiyorum okul başlasın güzeldi böyle iyiydikbenim arkadaşların haberi yoktu hamile olduğumdan bugün görünce göbişle beni şok oldular senden korkulur dediler

canım daha baktırmadım 21 eylulde randevum ama ayrıntılıda bakıcak sımdı herkesten ıstıyolar bosuna kafan karısmasın yosa 2 li testımız gayet nırmal cıktı

heyoo minyon olduğu için arabalara ona göre bakan biri daha varmıış ben daha önce de demiştim hala ara ara bakıyorum arabalara ve fikrim değişemdi henüz. Mamas&papas a bak derim bakmadıysan, ben de almadım daha. Fiyatı düşer mi diyordum ama istediğim model e-bebekte stokta bitmiş şimdi başka sitelerde akıyorum, bir de farklı modellerine. ayrıca ana kucağı da almak gerekecek ilk aylar için biraz daha pahalı olacak ama 3,5-4 yaşına kadar rahat kullanılır, çok hafif hem de sağlam. tekerlekleri diğerlerinin plastik bu çelik, bebeğin yattığı kısım ergonomik visko, tentesi çok geniş vs vs bakalım daha iyisini bulamazsam bunu alıcaz

if4SQkQhc2f//Z buna öyle dıyorlarmıs :=)
gecen e bebek te hamak gördüm. içinde sünger olanlar degıl, süngersızler. bilseydım en baştan ondan alırdım.
yok oto koltugu olanlardan degıl ana dizi diyorlar. ama fark etmıyor benımkı hiçbirinde durmadı.
evet, baston olanlardan memnun kalmayan yok.
boşuna masraf etmeyın dıye fikirlerimi beyan etmek ıstedım :=)
bebegı sallayıp sallamamak size kalmıs, nasıl olsa dogdugu zaman ne ıstedıgını bellı edecek :=)
yarım kundak
sallanma
fön sesi :=) biz bunlar sayesınde az da olsa nefes aldık. bebekten bebege degısır dedıgım gibi.

İnce aldığın battaniyeler kundak için çok güzel iş görür canım. Bende kundak battaniyesi olarak Carter's ın 2 li ince battaniyelerinden aldım 90cm*90cm ölçülerinde. Birde aden+anaisin 120cm*120cm ölçülerinde müslin bezinden aldım. Müslin bezi bence mutlaka gerekli. Kundak yapıyorsun, duştan çıkınca önce ona sarıp ıslaklığını alıyorsun, Bebek uyurken arabasının üstüne örtüyorsun, kendi omuzlarına serip bebeği göğsüne öyle yatıyorsun falan..

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 51
Kılar sizlere bir sorum olacak canım mideye dolma istiyor ama yemedim hiç sizce yesem bi zararı olur mu?

Çok güzelmiş canım ya çok yumuşak duruyor nerden aldın acaba benim baktıklarım bu kadar yumuşak değildi

Ben soo babyden aldım acayip hoşuma gitti. Kızımdan kalan baston arabamızda var maclarenin belirli bir yıl sonrada onu kullanacağız tabi kılıfının üzerine bir şey dikmek zorunda kalacağım altı pembe olduğu için...
Çok pahalı bi bebek arabası almayın derim kullanamayınca insan çok üzülüyor

Kılar sizlere bir sorum olacak canım mideye dolma istiyor ama yemedim hiç sizce yesem bi zararı olur mu?
bence çok canın istediyse iki üç tane ye ama abartma.ben tatildeyken Bir tane yemiştim eşimden gizli gizli.ama benim bi arkadaşım var oda hamile herşeyi yiyor valla

Stokke de baktım çok beğeniyorum tarzını ama çok yer kaplıyor ve hantal diyor kullananlar önermiyor pek bastona geçince dünya varmış diyorlar bi de o bütçeyi ayırıp ayırmamak da kararsızım işte çünkü kullanamazsak üzülürüm ama inglesina için söylediklerini dikkate alacağım Can'ım çünkü benim yaşadığım yer de çok düzgün sayılmaz yollar zorlanmadan kullanmak istiyorum arabadan inip binerken de tek başımayken rahat kullanayım istiyorum öok şey istiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…