2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ya benim bebek için doktor iyi dedi ama bu haftada 154 gram 17 cm normal mi?

Boy tamamda çok zayıf değil mi ben kilo almadım diye o da aç gibi hissediyorum
Aslında bulgur,pekmez süt vs tüketiyorum ama

Tavsiyeniz var mı? Yoksa normal mi?

Selam arkadaşlar. Tatildeyim uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah. İnşallah bayramdan sonra yine hep burdayım

Ben ömrümde hic midye yemedim. Goruntu olarak da gercekten hic tarzim değil nasil yapildigindan bile haberim yok.
Zararli kabul edilmesinin sebebi ne? Cahilligimi mazur gorun ilgilenmeyince hic bir fikrim de yok.

Canım midye dolmada hem pilav tarzı bi karışım var hemde midye galiba çiğ olduğu için ben çok seviyorum

Benim evimin yakınında yapan bir yer var kadını tanıyorumda en azından pilavı temiz

Hayırlı olsun canım

Normal insana bile icerisindeki agir metallerden dolayi zararli annesi kaldiki karnindakine daha cok zarari var bir sure uzak durmalisin :) nefsini torpulemek adina 1 tane ye diyecegimfe o merette 1 tane yenmiyor :)
Aynen canım ya en iyisi ağzımı hiç bulaştırmayayım

en güzeli İzmir midyecileri zaten.ben İstanbul'da pek yemem yersem izmire gittiğim de yerim.o değil de ben en çok damarlı tuzlama içmeyi özledim yaaaaaa viski yi içecen üzerine de damarlı tuzlama ooooffff offff

ben 18 haftalıkken 240 gr 20 cm di boyu.çok fark yok ama sen biraz ananas filan ye kabızlık yoksa günde bir de muz ye

Midye demeyin kız aşeriyorum bildiğin.Geçen gece eşim 1 tane ye istersen o kadar bişey yapmaz dedi ama kesmez beni diye yemedim 30 tane yerim ben,çok özledim bira midye

Merhabalar B bugza Benide listeye ekler misin
yaş 26 ilk bebek inşaAllah erkek. Sat 16.04.2016 yaklaşık doğum tarihi 21.01.2017
Başlangıç kilom 64 su anki kilom 69 ,Bursa, sağlık teknikeri, beyfendinin ismi henüz belli değil :)

en güzeli İzmir midyecileri zaten.ben İstanbul'da pek yemem yersem izmire gittiğim de yerim.o değil de ben en çok damarlı tuzlama içmeyi özledim yaaaaaa viski yi içecen üzerine de damarlı tuzlama ooooffff offff
Tuzlamayi midyesiz ic sende :) edirnede tava ciger iskembe yani sakatat olayi yaygin ister istemez can cekiyor dr um hergun yemedigin surece sorun yok yiyebilirsin dedi mevzu abartmamak.

Midye demeyin kız aşeriyorum bildiğin.Geçen gece eşim 1 tane ye istersen o kadar bişey yapmaz dedi ama kesmez beni diye yemedim 30 tane yerim ben,çok özledim bira midye
Emzirme işi bitince toplanıp gidiyoruz mideyeciye olmaz böyle :)

ben 18 haftalıkken 240 gr 20 cm di boyu.çok fark yok ama sen biraz ananas filan ye kabızlık yoksa günde bir de muz ye

Yulaf,müsli falan bebeğe kilo aldırıyor diye okudum doğru mu acaba denesem mi

Tuzlamayi midyesiz ic sende :) edirnede tava ciger iskembe yani sakatat olayi yaygin ister istemez can cekiyor dr um hergun yemedigin surece sorun yok yiyebilirsin dedi mevzu abartmamak.
Valla mı geçen gün eşim tava ciğeri yiyelim dedi bu arada ben sakatat yemem sadece tava ciğeri yiyebiliyorum. Ben yemedim belki sıkıntı olur diye

Canım ben dün gittim 19+1 ken 21.5 cm ve 315 gr dedi drumuz...

ya benim doktorum a yalvardım da isin vermedi damarlı tuzlama içmeme.bu sıcaklarda Can'ın Nasıl çekiyor içme sabret diyor ya anlamıyor seviyorum işteeee

Canım ben dün gittim 19+1 ken 21.5 cm ve 315 gr dedi drumuz...

17+2 ydim gittiğimde. Doktor iyi dedi hatta baya inceledi haftayla uyumlu dedi ama o kadar dikkatli yedim,daha beslenmiş olmasını bekliyordum çok az geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…