2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı

o değilde I ikizcan2016 nerede? Ters bir durum yoktur umarım?

sarra13 bence de üzülmene gerek yok, 3 hafta önce benimki 200gr civarındaydı. 300-400-500 gr lar duyuyoz maşallah tabiki de hafta olarak ileride olabiliyor bebişler bizden. Bir de aynen bulgur, ananas, muz gibi gıdalar yersen için daha rahat olur.

@tüm öğretmenler , yeni öğretim yılınız hayırlı olsun.

Bu arada acayip kulaklarımı için ve boğazım kaşınıyor, sabahtan beri giderek artmaya başladı. Sabah gidecektim doktora pek üşendim, aman alerjik diyip geçecekler ilaç da alamıcam dedim de alerji değilmiş sanırım bu. elimi sokup kaşımak istiyorum, konuşurken bile canım acıyor

Can'ım benim 4 kilo dedikleri bebekler 3.500 doğuyor benim ilk kızıma da 2.300 dediler 2.600 doğdu sıkma canını takılma bu kadar

sarra13 canım benimki 17 de 120 gr 11 cmdi, bana da küçük gelmişti ama doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi, gerçekten de şuan bi sıkıntı yok ama bu iki haftada çok büyüdü sanki karnım böyle bi fazla şişti , hiç dert etme kendine

Ay ben yiyip gittim bugun dayanamazdim valla. Orda da yedim oh miss :))) bugun tetanozumu da oldum. Daha önce Hep basima bisi gelip olduydum bi cok kez ama simdi planli olunca azcik okuyup arastrp gittim. Kendimi sanki masaj yapilcak gibi serbest biraktm ve hiiiiiicccc agrimadi. Simdi yemekle ugrasinca biraz yoruldu halsiz sol kol ama önceki asilarimda cilginca siser agrir kütük gibi olurdu. Ilk kez yaptrcaklara tavsiyem acayip rahat olsunlar tamamen gevsek biraksinlar asi olurken kendilerini

Can'ım benim 4 kilo dedikleri bebekler 3.500 doğuyor benim ilk kızıma da 2.300 dediler 2.600 doğdu sıkma canını takılma bu kadar

Haklısın canım takmamak en iyisi zamanla zaten hızla kilo alır herhalde. Erkek kardeşimde 2700 doğdu 38 haftalık. O yüzden onu düşününce minicikti yavrum,Bebeğimde erke n olursa en azından biraz kilosu olsun diye evhamlanıyorum işte,anneme benzedim git gide :)

Biraz daha rahatladım canım sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi :) 22, haftaya kadar aynı şekilde besleneyim bakalım gittiğimde elbet büyümüş olurherhalde. 5.aydan sonra hızla kilo alıyor diyorlar neticede

Saklanmiyoruzki zaten daha dur bugun bir yani :)
Yas 33, ilk bebegimiz hayirlisiyla sat 11 nisan, beklenen dogum tarihi 16 ocak. Kizimizin adi Miray. Baslangic kilomuz 57.5 suan ki kilomuz 62. Emekli muhasebeci artik calismiyoruz :) Kesandayiz.

Cnm hosgeldin kiz sende mi miray :))) sunriese de bende miray koyacaz tabi benim Arya da var aklimda :)

Aynen canım dediğim gibi bende 17. Hafta kilo almaya başladığı hafta oldu, şuan gitsem daha büyük ve ağır olduğundan eminim :)

Bence de senden korkulur katılıyorum arkadaşlarına. Nazar olacak diye mi söylenmiyor acaba çok merak ediyorum doğrusu. Ben davul çalıp ilan ettim nerdeyse!!! Acaba biz mi gorgusuzuz soylemeyenler mi sinsi?
Aslında biraz korktum Bi arkadaşımız hamileydi ve 8haftasında sanırım bebeğinin kalbi durmuş yani bu gibi şeyler fln duydukça çok yakınlarım dışında kimseye söyleyemedim aileme bile 7.haftasında söyledim kalpatışını duymayı bekledik eşimle Allahım hepimize bağışlasın yavrularımızı sağlıcakla hayırlısıyla inşallah ilk Bebek olunca biraz heyecan biraz duygusallık biraz stres çokça mutluluk oldu :))

Cnm hosgeldin kiz sende mi miray :))) sunriese de bende miray koyacaz tabi benim Arya da var aklimda :)
Sendemii. Sunrise82 den haberim vardi da seni bilmiyordum. Esim teklif etti benimde hosuma gidince kararimizi verdik. Hayirlisi olsun :)

Kendisinin almasiyla bir ilgisi yoktur canim ya. Ben de 1 kilo aldim. 18. Haftada 300 gramdi. Gayet iyi dedi..

Kızlar benim aklıma birşey takıldı. Hani artık bebişler sesimizi duyuyor ya, kitap okuyun falan diyorlar. Birkaç gündür okuyorum bende ama şimdi benim anlamadığım benim kitap okuduğumu anlıyor mudur ki? Yani ben belki birisiyle sohbet ediyorum telefonla konuşuyorum, kitap okursam normal konuşmamdan farkı neresindedir? Hayır yani bebeğe kitap okumanın bir adabı falan varsa biliyim diyorum

sarra13 canim bak bilgi icin soyliyim bebegin kilosunu olcemiyorlar normalde. boyunu filan olcerken cikan degerlerden birsey tahmin ediyorlar. daha once cordeliac cok guzel anlatmisti. evet aletler hassas da sonucta doktor mouse imlecini 1 milim kisa tutsa 2 taraftan cocuk direk bir kac gun kucuk gozukup hafif olculuyor. o nedenle doktor normal dediyse takma kafana. bir de icinde bulundugumuy haftalar cocugun kilosunun katladigi zamalar.
Sabirsiz61 hosgeldin :)

yazan arkadasi gordumde ( cordeliac ) bende natursutten emzik arayanlardandim gerekirse yurtdisindan aliyim diyordum, .....com da buldum. sadece konusu gectigi icin herkese duyurmak istedim. umarim sizde cok memnun kalirsiniz:) ozellikle hic bir emzigi kabul etmeyen komsumuzun oglu sadece natursutten emzigi kabul etti... birde o kansorejen plastikleri falan istemiyorum ya kendim bile plastik siseden su icmemeye ozen gosteririken...

Son düzenleyen: Moderatör:
canim kitap okuma ses tonunla biriyle telefonda konusurken ki ses tonun farkli, cocuk huzurlu olsun diye o tonla oku demislerdir :) cocukla konussan da olur mesela. bana da arkadaslar uyuma muzigini simdiden almamiyi ve ben yatarken onu calmami tavsiye ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…