- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah subhanAllah ne guzelCanım benim içini rahat tut. Her gebeliğin kimyası farklıdır. Tek taramaya bakmıyorlar zaten. Ikili, anne yaşı, ense kalınlığı toplanarak risk haritası çıkarılıyor.
Riskli çıkıp da çok sağlıklı doğan bebekler oldugu gibi, hiçbir risk çıkmayıp down sendromlu doğan melekler de oluyor.
Benim kuzenim çok genç anne oldu. Hamileyken hiçbir sorunu yoktu.
Dünyalar güzeli, olağanüstü zeki bir kızı var asperger sendromlu, şimdi 9 yaşında. Aspie olduğunu 5 yaşında kreşte hocası, oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşmıyor ve etkinliklerini bağımsız yapıyor diye pedagoğa gönderdiği zaman ogrenmislerdi. Çok uzun tetkiklerden geçti. Görünüşte normal bir çocuktan farkı yoktu, sadece çok bağımsızdı. Şimdi üstün yetenekli özel eğitimi alıyor. Ve bu çocuk 3 yaşındayken bir gün mutfakta çaydanlık buharindan oluşan damlaciklara bakarak bana "bak teyze yağmur da böyle oluyor işte." diye kurduğu ilişkiyle beni şok etmişti. Şimdi tam bir gökbilimi gurusu.
Yanisi bazen anlamak gerçekten güç oluyor ama hiçbir tedbiri elden bırakmamak gerek yine.
Mrb kizlar..ank..dr..ins hayirlara vesile olur bu aylarda dusuk yapmadan hastaliksiz geciririz..bebegimizi aliriz elimize ins
Kızlar merhabalar rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende inş. Ocak annesi olacam

hoş geldiniz kızlar hayırlı olsunsağlıkla sıhhatle hayırla kucaklara alalım inşallah
![]()
Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
Canim cok üzüldüm Rabbim hayirlsiini nasip etsin ins senin içinBebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
canım Allah sabır versin, canını sıkmak istemiyorum istersen cevapla normalde kaç haftalık olacaktın bir de hiç mi belirti vermemişti kusura bakma sorularım için tekrar dan büyük geçmiş olsunBebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
zor zamanlar geçirmişsinsiniz inşallah bu kez alırsınız sağlıkla kucağınıza11 yasinda oglusumuz var 3 defa dusuk..2 tekli 2 ikiz..yasim 42..ank..dr..ve cok stressli gene dusuk olucak diye hafif kanamam basladi umarim devam etmez
Kizlar istemeyerek sizlere veda etmek zorundayim![]()
çok üzüldüm. geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
Kızlar merhabalar rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende inş. Ocak annesi olacam
hoşgeldin aramızaMrb kizlar..ank..dr..ins hayirlara vesile olur bu aylarda dusuk yapmadan hastaliksiz geciririz..bebegimizi aliriz elimize ins
geçmiş olsun canım üzülme diyeceğim ama biliyorum elinde değil...şöyle düşün sağlıksızsa 10. haftaya kadar mutlaka ya düşük ya da kalbi duruyormuş...belki hem bebek hem sizin için böylesi daha hayırlıdır...bol bol dua et...Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()
hoşgeldinKızlar merhabalar rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende inş. Ocak annesi olacam
kızlar bebecimo diye bir site var deli oldum ne kadar guzel seyler var bi bakın derim
Canım şok oldum çok üzüldüm yaa. Herşeyde vardır bi hayır Allah en hayırlı zamanda yeniden nasip eder inşallahBebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi![]()