Bende ıshalle boğuşuyorum. Her ıkısıde çok kötüGecen hafta bende kabızlık cektim canım, her sabah kuru kayısı, kuru incir yiyorum sıvı şeyler tüketiyorum dikkat edince geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ıshalle boğuşuyorum. Her ıkısıde çok kötüGecen hafta bende kabızlık cektim canım, her sabah kuru kayısı, kuru incir yiyorum sıvı şeyler tüketiyorum dikkat edince geçiyor.
evet cuma günü ikili test yapılacakAllah gönlüne göre versin canım. Şimdi ikili testmı yapılacakmış canım
herkes orayı öneriyor..ama bilemedim napsam..geçen bir arkadaş doktorların çok kalabalık olduğunu yeterince ilgilenmediklerini söyledi..ben medical parka gidiyorum şimdiki doktorum fena değil..ama ben hala karar vermiş değilim..herkes de balgat diyince insanın gönlü oraya kayıyor açıkcası:)ben birde lina kadın doğum merkezi diye bir yer var orayı deneyim dedim..kendi muayene yerini hiç beğenmedim..ama doktor şimdiye kadar gittiklerimden iyiydi..doğumlarını koru ,hrs ve medicana hastanelerinden hangisinde istersen orda yaptırıyormuş..ve doğum fiyatı korunun verdiği fiyatın yarısı nerdeyse 3400 dedi..ama doktor iyi olsa da linada ultrason cihazına varana kadar herşey çok eskiydi bebeğimi güzelce göremedim bile..ee sürekli kontrollerde linada olcağı için orayı da eledim gibi..sen şuan nereye gidiyorsun?
Var Can'ım 10 muayene işte tahliller 30. Haftadan sonra nst doğum bir gece kalış 6.500 lira ama tabi bir kaç ay oluyor ben bu fiyatı aldığımdan beri yine sormak lazım. Ben tamamlayıcı sağlık sigortasıyla gidicem inşallah bi aksilik olmazsa
Gecen hafta bende kabızlık cektim canım, her sabah kuru kayısı, kuru incir yiyorum sıvı şeyler tüketiyorum dikkat edince geçiyor.
Radyasyondan kacis yok. Minimize edebilirsin belki. O da cok zor. Ya dagbasinda elektrik internet olmadan yaşayacağız ya da bu zehirli dunyaya bebek getirneye devam edecegiz.Arkadaşlar bişey sorucam bu cep telefonları ile konuşurken mümkün olduğu kadar kısa konuşmaya çalışıyorum radyasyon yönünden sizler ne yapıyorsunuz eskisi gibi konuşmaya devam mı ediyorsunuz
4+6 günlük hamileymişim 6.haftada mı gitsem diyorum görünmeyebilirmiş?
hosgledin cnm ben bio oil kullaniyorum arastirdim en faydali olanlardan biri ama benim ilk dogumdan kalma var özlerim sagolsun ama olanlarda buyumesin dimi :)Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?
zencefil cayi gelinimiz kullandi migde bulantisina iyi gelmis bulantisi olan arkadas lar denesinherkese günaydın iyi haftalar :) .Bulantısı olan arkadaşlar kaç gündür hastalıgımdan dolayı zencefil çayı içiyorum ve bulantılarımı yok etti diyebilirim. Kesinlikle deneyin . Taze zencefil ben manavdan buldum :)
geriden okuyup yaziyorum oneri yapan arkadaslar olmustur ama mutlaka kuru seyler yer muz ekmek olarak tost ekmegi ama tostta kurut cubuk kraker bol su ic mutlaka vucudun sususz kalmasinKızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.
Canım ben daha sadece bir kere burda ki bi tıp merkezine gittim :) ben önceki doğumu lokman hekimde yapmıştım odaları baya kötüydü. Kayınvalidem geçenlerde koruda burun ameliyatı oldu hastane doktor çok ilgiliydi ve odası çok güzeldi. O yüzden aklımı çeldi açıkcası. Ben sigorta yaptırdım. Medical park,medicana,koru,Akay,Çankaya bir Sürü seçenek var içinde. Koruyla başlangıç yapayım diyorum.herkes orayı öneriyor..ama bilemedim napsam..geçen bir arkadaş doktorların çok kalabalık olduğunu yeterince ilgilenmediklerini söyledi..ben medical parka gidiyorum şimdiki doktorum fena değil..ama ben hala karar vermiş değilim..herkes de balgat diyince insanın gönlü oraya kayıyor açıkcası:)ben birde lina kadın doğum merkezi diye bir yer var orayı deneyim dedim..kendi muayene yerini hiç beğenmedim..ama doktor şimdiye kadar gittiklerimden iyiydi..doğumlarını koru ,hrs ve medicana hastanelerinden hangisinde istersen orda yaptırıyormuş..ve doğum fiyatı korunun verdiği fiyatın yarısı nerdeyse 3400 dedi..ama doktor iyi olsa da linada ultrason cihazına varana kadar herşey çok eskiydi bebeğimi güzelce göremedim bile..ee sürekli kontrollerde linada olcağı için orayı da eledim gibi..sen şuan nereye gidiyorsun?
Sağol canım. Kola iç dıyor komşu. Acaba zararlı olurmuki. Hamıle oldugumu bılmıyolar henuzgeriden okuyup yaziyorum oneri yapan arkadaslar olmustur ama mutlaka kuru seyler yer muz ekmek olarak tost ekmegi ama tostta kurut cubuk kraker bol su ic mutlaka vucudun sususz kalmasin
Ne kadar öduyosun sıgortaya. Guvenılırmı canım. Hangı sıgortaCanım ben daha sadece bir kere burda ki bi tıp merkezine gittim :) ben önceki doğumu lokman hekimde yapmıştım odaları baya kötüydü. Kayınvalidem geçenlerde koruda burun ameliyatı oldu hastane doktor çok ilgiliydi ve odası çok güzeldi. O yüzden aklımı çeldi açıkcası. Ben sigorta yaptırdım. Medical park,medicana,koru,Akay,Çankaya bir Sürü seçenek var içinde. Koruyla başlangıç yapayım diyorum.
Elinizi karnına koyup 3 İhlas oku Rabbim ol dersen olur karnındaki bebeğim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebek olsun diye dua et her ezan okudugunda tekrarlayın Rabbim inşaallah duani ol dediği dualardan eylesin canım yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir oğlun olsun karnındaki bebisYaaaaa inşallah çok sevinirim tabii hayırlı sağlıklı olsun da kızımdan sonra bide erkek evlat tatmak çok istediğim bişey![]()
Protestan gıbı bişey kullanıyomusun canım,ben uzun suredır fıtılını ıkı haftadırda ıgnesini kullanıyorum,prospektusunde yazmıyor ama onun yaptığını düşünüyorumBende ıshalle boğuşuyorum. Her ıkısıde çok kötü
Yok kullanmıyorum canımProtestan gıbı bişey kullanıyomusun canım,ben uzun suredır fıtılını ıkı haftadırda ıgnesini kullanıyorum,prospektusunde yazmıyor ama onun yaptığını düşünüyorum
Onun yerıne patates haşla ye şiddetle tavsıye ederimSağol canım. Kola iç dıyor komşu. Acaba zararlı olurmuki. Hamıle oldugumu bılmıyolar henuz
Aaaaaa tamam mutlaka yapıcam çok teşekkür ederim :)Elinizi karnına koyup 3 İhlas oku Rabbim ol dersen olur karnındaki bebeğim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebek olsun diye dua et her ezan okudugunda tekrarlayın Rabbim inşaallah duani ol dediği dualardan eylesin canım yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir oğlun olsun karnındaki bebis