• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne kadar öduyosun sıgortaya. Guvenılırmı canım. Hangı sıgorta
Valla Can'ım güvenilir mi değil mi gittiğimde görücez. Hastaneyle bizzat konuştum sigortayla kaç kez konuştum sonunda ikna ettiler 2000 liraya 8 muayene tahlil tetkik ve doğumu karşılıyor. Yalnız bu sigorta hamilelik öncesi yapılıyor

karından Can'ım iki kızdan sonra bi erkek mi geliyor diyorsun hadi bakalım hayırlısıyla inşallah::;:KK66:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.cuma günü doktorum cinsiyet tahminin de bulunacakmış.haber veririm sizlere
Canim Rabbim gonlundekini gobusunde eylesin inşallah bol dua er dua yi eksiksiz et işte rabbimden

Elinizi karnına koyup 3 İhlas oku Rabbim ol dersen olur karnındaki bebeğim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebek olsun diye dua et her ezan okudugunda tekrarlayın Rabbim inşaallah duani ol dediği dualardan eylesin canım yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir oğlun olsun karnındaki bebis
Canım ne güzel dua etmişsin. Rabbim hepimizin gönlundekini versın İnşallah

Kizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
ay cnm cok sevindim sen dogum sonuna kadar hem kendini hem bize cektirceksin olsun artik seni boyle kabul ettik :)) ama olumsuz dusunmek yok bebisin saglikla dogacak hem bunu dusun olur mu

kızlar selam benim gibi kabızlık çeken var mıııı :mad:
bennn cozum bulan var mi arkadasim kayisi katnatip suyunu ic sabah dedi onu deniycem taze olacakmis

Ikı tane yedım sabah. Bırazdan tekrar yapacagım. İnşallah kesilir azaldı zaten. Ama karnım hala gurul gurul hareket edıyor. Çok korkuyorum
Endişelenme bol su iç,benim iki hafta önce lekelenme idrar yolu enf ve ishal 3 unu aynı yaşadım ve daha önce ıkı düşüğüm var,eşim bıraksa usg makına bağlı yaşıycam,inşallah atlatıcaz bu haftaları

Sağol canım. Kola iç dıyor komşu. Acaba zararlı olurmuki. Hamıle oldugumu bılmıyolar henuz
canin kola asitli ama ishale iyi gelir ben iki uc kere içtim hamileligim boyunca normalde agzima surmem ama canim cekti kizimi mc donalds götürmüştüm zararli aman su soyle boyle diye kendimi kasmiyorum canim isyirosa azda olsa yiyorum :)

Endişelenme bol su iç,benim iki hafta önce lekelenme idrar yolu enf ve ishal 3 unu aynı yaşadım ve daha önce ıkı düşüğüm var,eşim bıraksa usg makına bağlı yaşıycam,inşallah atlatıcaz bu haftaları
Ben doktorun ilgısızlığıne sınır oldum. Hem benımle konuşmaya tenezzul etmedı hemde dahılıyeye gıtdın demiş. Serum taksaydı bır ıkı saat ılgılenseydı ya. Yok onlar ancak çuvalla para slsınlar ama ilgi alakaya gelince yok

İdrarımda ureme çıktı benımde. Monurol içtim bır paket. Cumaya tekrar tahlıl yapılacak. İnşallah geçmiştir

Miktar ne kadar olacak canım
Silme yemek kaşığı çay koyun fazla gibi gelirse biraz da az olabilir üstüne de azıcık varsa yağsız yarım yağlı yogurt yoksa da onemlı diil normal yogurt da olur azıcık bısı zaten sadece rahat yutmayı saglamak amaç ... Maksat çayı yutabılın mide bulandırıcı olmuyor korkmayın bi tadı yok kuru siyah çay zaten

Silme yemek kaşığı çay koyun fazla gibi gelirse biraz da az olabilir üstüne de azıcık varsa yağsız yarım yağlı yogurt yoksa da onemlı diil normal yogurt da olur azıcık bısı zaten sadece rahat yutmayı saglamak amaç ... Maksat çayı yutabılın mide bulandırıcı olmuyor korkmayın bi tadı yok kuru siyah çay zaten
Sağol canım. Onuda deneyeyeyım

Hoşgeldın canım. Takvım yapsana sende. Hangı sehırdesın canım. Kacıncı çocugun olacak kısmetse
Hoşbulduk :) benim 4. Tüp bebek,3. Hamilelik ama bundan önceki ikisi düşüktü:KK43: suan 9+5 im,stresim sizlere göre biraz daha fazla sanırım o Yüzden takvimi biraz daha sonra yapıyım,istanbuldayım

Kızlar iştahlarınız nasıl. Benım ılk haftalar çokdu. Sureklı acıkıyordum. Şimdi azaldı ıyıce. Ama acıkınca mıdem bulanıyor. Ancak ozaman yemek yıyorum

iştah iyi canım az ama sürekli yiyesim var :kk77: birde doktorum şimdiden diyet yap demişti gebelik şekeri olduğundan nasıl olacaksa o:confused:

İdrarımda ureme çıktı benımde. Monurol içtim bır paket. Cumaya tekrar tahlıl yapılacak. İnşallah geçmiştir
Üreme çıktıysa tahlıli ihmal etmeki sonra süreç ve ilaç sayın çogalmasın,ben 10 gun ara ıle2 monurol içtim

Back
X