Ikı tane yedım sabah. Bırazdan tekrar yapacagım. İnşallah kesilir azaldı zaten. Ama karnım hala gurul gurul hareket edıyor. Çok korkuyorumOnun yerıne patates haşla ye şiddetle tavsıye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikı tane yedım sabah. Bırazdan tekrar yapacagım. İnşallah kesilir azaldı zaten. Ama karnım hala gurul gurul hareket edıyor. Çok korkuyorumOnun yerıne patates haşla ye şiddetle tavsıye ederim
Valla Can'ım güvenilir mi değil mi gittiğimde görücez. Hastaneyle bizzat konuştum sigortayla kaç kez konuştum sonunda ikna ettiler 2000 liraya 8 muayene tahlil tetkik ve doğumu karşılıyor. Yalnız bu sigorta hamilelik öncesi yapılıyorNe kadar öduyosun sıgortaya. Guvenılırmı canım. Hangı sıgorta
Canim Rabbim gonlundekini gobusunde eylesin inşallah bol dua er dua yi eksiksiz et işte rabbimdenkarından Can'ım iki kızdan sonra bi erkek mi geliyor diyorsun hadi bakalım hayırlısıyla inşallah::;) Rabbim herkesin gönlüne göre versin.cuma günü doktorum cinsiyet tahminin de bulunacakmış.haber veririm sizlere
Canım ne güzel dua etmişsin. Rabbim hepimizin gönlundekini versın İnşallahElinizi karnına koyup 3 İhlas oku Rabbim ol dersen olur karnındaki bebeğim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebek olsun diye dua et her ezan okudugunda tekrarlayın Rabbim inşaallah duani ol dediği dualardan eylesin canım yakışıklı sağlıklı uzun ömürlü bir oğlun olsun karnındaki bebis
Inşallah seninde gonlundeki gobusundedir şimdi canım .Rabbim dua da israri severmis tam eksiksiz dua et Rabbim kabul etsin inşallahCanım ne güzel dua etmişsin. Rabbim hepimizin gönlundekini versın İnşallah
ay cnm cok sevindim sen dogum sonuna kadar hem kendini hem bize cektirceksin olsun artik seni boyle kabul ettik :)) ama olumsuz dusunmek yok bebisin saglikla dogacak hem bunu dusun olur muKizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
bennn cozum bulan var mi arkadasim kayisi katnatip suyunu ic sabah dedi onu deniycem taze olacakmiskızlar selam benim gibi kabızlık çeken var mıııı![]()
Endişelenme bol su iç,benim iki hafta önce lekelenme idrar yolu enf ve ishal 3 unu aynı yaşadım ve daha önce ıkı düşüğüm var,eşim bıraksa usg makına bağlı yaşıycam,inşallah atlatıcaz bu haftalarıIkı tane yedım sabah. Bırazdan tekrar yapacagım. İnşallah kesilir azaldı zaten. Ama karnım hala gurul gurul hareket edıyor. Çok korkuyorum
canin kola asitli ama ishale iyi gelir ben iki uc kere içtim hamileligim boyunca normalde agzima surmem ama canim cekti kizimi mc donalds götürmüştüm zararli aman su soyle boyle diye kendimi kasmiyorum canim isyirosa azda olsa yiyorum :)Sağol canım. Kola iç dıyor komşu. Acaba zararlı olurmuki. Hamıle oldugumu bılmıyolar henuz
Ben doktorun ilgısızlığıne sınır oldum. Hem benımle konuşmaya tenezzul etmedı hemde dahılıyeye gıtdın demiş. Serum taksaydı bır ıkı saat ılgılenseydı ya. Yok onlar ancak çuvalla para slsınlar ama ilgi alakaya gelince yokEndişelenme bol su iç,benim iki hafta önce lekelenme idrar yolu enf ve ishal 3 unu aynı yaşadım ve daha önce ıkı düşüğüm var,eşim bıraksa usg makına bağlı yaşıycam,inşallah atlatıcaz bu haftaları
İdrarımda ureme çıktı benımde. Monurol içtim bır paket. Cumaya tekrar tahlıl yapılacak. İnşallah geçmiştirEndişelenme bol su iç,benim iki hafta önce lekelenme idrar yolu enf ve ishal 3 unu aynı yaşadım ve daha önce ıkı düşüğüm var,eşim bıraksa usg makına bağlı yaşıycam,inşallah atlatıcaz bu haftaları
Amiin canım. Allah razı olsunInşallah seninde gonlundeki gobusundedir şimdi canım .Rabbim dua da israri severmis tam eksiksiz dua et Rabbim kabul etsin inşallah
Silme yemek kaşığı çay koyun fazla gibi gelirse biraz da az olabilir üstüne de azıcık varsa yağsız yarım yağlı yogurt yoksa da onemlı diil normal yogurt da olur azıcık bısı zaten sadece rahat yutmayı saglamak amaç ... Maksat çayı yutabılın mide bulandırıcı olmuyor korkmayın bi tadı yok kuru siyah çay zatenMiktar ne kadar olacak canım
Hoşgeldın canım. Takvım yapsana sende. Hangı sehırdesın canım. Kacıncı çocugun olacak kısmetseKızlar bu arada dünden beri 1-2 msj yazdım ama aslında yeni katıldım aranıza
Sağol canım. Onuda deneyeyeyımSilme yemek kaşığı çay koyun fazla gibi gelirse biraz da az olabilir üstüne de azıcık varsa yağsız yarım yağlı yogurt yoksa da onemlı diil normal yogurt da olur azıcık bısı zaten sadece rahat yutmayı saglamak amaç ... Maksat çayı yutabılın mide bulandırıcı olmuyor korkmayın bi tadı yok kuru siyah çay zaten
Merhaba,
Hayrlı olsun..Ben her şeyi tek seferde görebilmek için 7.haftaya girdiğimde gittim.Kalp atışını dahi duymuştuk hamdolsun :)
Hoşbulduk :) benim 4. Tüp bebek,3. Hamilelik ama bundan önceki ikisi düşüktüHoşgeldın canım. Takvım yapsana sende. Hangı sehırdesın canım. Kacıncı çocugun olacak kısmetse
Kızlar iştahlarınız nasıl. Benım ılk haftalar çokdu. Sureklı acıkıyordum. Şimdi azaldı ıyıce. Ama acıkınca mıdem bulanıyor. Ancak ozaman yemek yıyorum
Üreme çıktıysa tahlıli ihmal etmeki sonra süreç ve ilaç sayın çogalmasın,ben 10 gun ara ıle2 monurol içtimİdrarımda ureme çıktı benımde. Monurol içtim bır paket. Cumaya tekrar tahlıl yapılacak. İnşallah geçmiştir