Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hrs Nasıl benim doktorum doğum için 3 yerle anlaşmalıymış hrs de bunlardan biri. Geçen gün uğradım çok şirin ama dışardan bakınca çok güven vermedi iyi diyorlar ama. Ben sadece doğum için düşünüyorum muayeneye gitmeyeceğim. Önerir misin?Vallahi ben Çankayadaki HRS hastanesıne gıdıyorum. Kızıma hamıleyken çok memnundum ama bu sefer bıraz suyunu cıkardılar. Değiştırmekde ıstemıyorum ama kararsızım.
Aramıza yeni katılanlar olmus:) hoşgeldiniz arkadaşlar
Arkadaslar hala progestan kullananlar var mı? Ben artık tahammül edemiyorum Dr kesemeyiz dedi. Ama baş ağrısı, halsizlik felan yapıyor.
Yaaa benim buKızlar ben bu güzellik olayina inanıyorum yaa .kendinizi gebelikten önceye göre daha şirin daha tatlı güzelmi hissediyonuz yoksa hamilelik bana yaramadı deyip kötü bakımsız ve yüz hatlarinizin begenmediginiz şeklindemi hissediyonuz .kendinizi harika güzel hissediyorsanız gerçekten erkek oluyor .birde göğüs uclariniz Karardimi gobeginiz killarla yukarda n aşağı 2 ye bölündü gibi oldumu çizgi gibi
Ben kızıma hamıleyken hep ordaydım. Doğumumuda orda yaptım. Gercekten çok guzel kendını prenses gıbı hıssedıyosun. Özel dıye herkes sana gülerek hızmet edıyor. Yatışlardada aynı özenle davranıyolar. O yönlerden çok ıyı. Ama bu sefer doktor bıraz ilgısız gıbı geldı. Telefonla kendısının konuşmayıp sekreterıyle beni konusturması cok sınırlendırdı bugun beniCanım hrs Nasıl benim doktorum doğum için 3 yerle anlaşmalıymış hrs de bunlardan biri. Geçen gün uğradım çok şirin ama dışardan bakınca çok güven vermedi iyi diyorlar ama. Ben sadece doğum için düşünüyorum muayeneye gitmeyeceğim. Önerir misin?
Sıkma canını. Her hamılelıkte öyle olacak değil. İnşallah bu defa hersey yolunda gıdecek emin ol canımHoşbulduk :) benim 4. Tüp bebek,3. Hamilelik ama bundan önceki ikisi düşüktüsuan 9+5 im,stresim sizlere göre biraz daha fazla sanırım o Yüzden takvimi biraz daha sonra yapıyım,istanbuldayım
Sende hoşgeldın canımKızlar merhabalar bende ocak annesi olacam inş.
Gectımı pekiÜreme çıktıysa tahlıli ihmal etmeki sonra süreç ve ilaç sayın çogalmasın,ben 10 gun ara ıle2 monurol içtim
Hangi doktora gidiyorsun? Bende hala liv hospital ya da hrs ile anlaşıp oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Şuanki doktorumun ben çok önemli biriyim böyle ufak şeylerle uğraşamam havaları beni çok sıktı istediğim ilgiyi göremiyorum ve dünyanın parasını veriyorum. Hrs ya da livden tamamlayıcı sigorta alsam çok daha ucuza geliyor üstelik ama doktorda bulmak sıkıntı kafam alak bullakBen kızıma hamıleyken hep ordaydım. Doğumumuda orda yaptım. Gercekten çok guzel kendını prenses gıbı hıssedıyosun. Özel dıye herkes sana gülerek hızmet edıyor. Yatışlardada aynı özenle davranıyolar. O yönlerden çok ıyı. Ama bu sefer doktor bıraz ilgısız gıbı geldı. Telefonla kendısının konuşmayıp sekreterıyle beni konusturması cok sınırlendırdı bugun beni
Ay yok ben ne yaptıysam çözüm bulamadım kabızlığa. Kaysının her çeşidini yedim. Bol su içiyorum. Sabah yataktan kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içiyorum ama yok. Bıraktım artık uğraşmayı. Şimdi arkadaş ishale patates haşlaması demiş offff fena çekti canım. Kalkıp yapacağım. Kabızlığı iyice tetikler ama battı balık yan gideray cnm cok sevindim sen dogum sonuna kadar hem kendini hem bize cektirceksin olsun artik seni boyle kabul ettik :))olumsuz dusunmek yok bebisin saglikla dogacak hem bunu dusun olur mu
bennn cozum bulan var mi arkadasim kayisi katnatip suyunu ic sabah dedi onu deniycem taze olacakmis
Hoşbulduk canımSende hoşgeldın canım
Kabızlık bende de var son 2 haftadır hoşaflık kayısı yiyorum çok iyi geldiAy yok ben ne yaptıysam çözüm bulamadım kabızlığa. Kaysının her çeşidini yedim. Bol su içiyorum. Sabah yataktan kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içiyorum ama yok. Bıraktım artık uğraşmayı. Şimdi arkadaş ishale patates haşlaması demiş offff fena çekti canım. Kalkıp yapacağım. Kabızlığı iyice tetikler ama battı balık yan gider![]()
Yaaa benim budün bir baktım göğüs uçlarım kararmaya başlamış ve göbeğim siyah siyah tüylenmiş ne oluyor anlamadım sizdr de var mı bu durum ? Bu erkek mi demekmiş ben hep kız diye düşündüğüm için sürekli kendimi çirkinleşmiş buluyorum ama çevremdende tam tersini duyuyorum bakalım hayırlısı
ediyorum Allahtan hayırlısı ile ve tabi ki en önemlisi eğer hayırlıysa sağlıklı bir erkek evlat istiyorumCanim Rabbim gonlundekini gobusunde eylesin inşallah bol dua er dua yi eksiksiz et işte rabbimden
gecti hatta ikinci ilaca cok gerek bile yoktu ama onlem amacli ictim,ilk teste cok yogun enf cikmisti cunkuGectımı peki
inşallah hepimiz saglikla aliriz kucaklarimiza, bunda da iki haftadan fazla lekelenmem oldu igne istirahat devam ediyoruz :)Sıkma canını. Her hamılelıkte öyle olacak değil. İnşallah bu defa hersey yolunda gıdecek emin ol canım