- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 303
- 42
Yok bende işe yaramadı. Hamilelik takvimine profiline gir orda galiba. Tam ayrıntılı bilmiyorum.Kabızlık bende de var son 2 haftadır hoşaflık kayısı yiyorum çok iyi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bende işe yaramadı. Hamilelik takvimine profiline gir orda galiba. Tam ayrıntılı bilmiyorum.Kabızlık bende de var son 2 haftadır hoşaflık kayısı yiyorum çok iyi geldi
hosbulduk :) ne guzel supriz olmus cok sevindim, zor surecler cunkuninocin hoş geldin bende en son istanbul eurofertilde tup bebek denedim ama olmadı 5 ay sonra kendiliginden oldu umarim sağ salim alırız kucagimiza bebisleri
hosbulduk:) ben 4 hafta fitil 2 haftadir da igne oluyorum,enaz iki hafta daha ignem var, kanama olmasinda raziyim igneyeAramıza yeni katılanlar olmus:) hoşgeldiniz arkadaşlar
Arkadaslar hala progestan kullananlar var mı? Ben artık tahammül edemiyorum Dr kesemeyiz dedi. Ama baş ağrısı, halsizlik felan yapıyor.
bendeAnkara keçiören
Benimde persembe gunu ben istemeden doktorum ayarladi zaten bende sirf bebegimi gormek icim gidixem yoksa gec veriridi termini birde kızımda gormek istiyor onunda getircem cinsiyetinide soyleyebilir en cokta bunun icin gidiyorum :)Merhaba kizlar bugun dr dan geldim tam 10 haftalik olmusum bebegim gayet iyi ben cok hazimsizim onun icin bana 6 sise gaviskon surup verdi bakalim bu arada kizlar ben 2 li testi yaptirmayacagim yanlismi dusunuyorum ilk oglumda bir suru sorun var dediler yok ayak boyu kisa yok ense kalinligi sinirda sonucta aldirmicama gore dogurucam onun ama oglum cin gibi madallah suan 4 yasinda onun icin bu 2 li testi yaptirip kafa karistirmayi hic dusunmuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Ben de kizimda yaptirmak istememistim ama dr cok israr etti. Bunu yaptir istemezsen 3lu tarama yaptirma falan dedi. Ben de ayni fikirdeyim. Bu hafta kontrolum var, ikna edebilirsem yaptirmak istemiyorum ben de.Merhaba kizlar bugun dr dan geldim tam 10 haftalik olmusum bebegim gayet iyi ben cok hazimsizim onun icin bana 6 sise gaviskon surup verdi bakalim bu arada kizlar ben 2 li testi yaptirmayacagim yanlismi dusunuyorum ilk oglumda bir suru sorun var dediler yok ayak boyu kisa yok ense kalinligi sinirda sonucta aldirmicama gore dogurucam onun ama oglum cin gibi madallah suan 4 yasinda onun icin bu 2 li testi yaptirip kafa karistirmayi hic dusunmuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Canim ne yaptin su mantar konusunu?Kızlar selam.
Bilgisayarım sonunda geldi.
Yeni arkadaşlar da bilgilerini verirse yarın listeyi düzenlerim.
Eskiden kalma eklemediklerimi geçmiş mesajlardan bulacağım.
Ne guzel kalabalık olduk.kızlar şimdi kaç kişi olduk? epey sayımız yüksek sanırım
Neresındesın canım
Canim ne yaptin su mantar konusunu?
Cok kotu demistin dayanabiliyor musun yoksa bir çözüm buldun mu?
Bende prutonmudur nedır bır tane iğne yaptılar bana. Hemde ilk muayenemızde. O nasıl bişeymiş öyle. Bır hafta ayaga kalkamadım. Hiç bılmedıgım bişeydı. Ama inan çok kötuydu. Tekrar yapacaklar dıye ödüm kopmustuhosbulduk:) ben 4 hafta fitil 2 haftadir da igne oluyorum,enaz iki hafta daha ignem var, kanama olmasinda raziyim igneyeilk başlarda ıgneden sonra tuhaf oluyodum alıştım sanırım
ay cnm cok sevindim sen dogum sonuna kadar hem kendini hem bize cektirceksin olsun artik seni boyle kabul ettik :)) ama olumsuz dusunmek yok bebisin saglikla dogacak hem bunu dusun olur mu
bennn cozum bulan var mi arkadasim kayisi katnatip suyunu ic sabah dedi onu deniycem taze olacakmis
SevindimAna! Ben onu unuttum.
E ama yok şimdi.
Geçmiş esra
Sen nasıl oldun?
Hahaha, bide esimi bir düsün, o'da benim paniklerime mecburen sahit oluyor ve teselli ediyor. Adamin durumu daha zor
Bu arada sana cok tesekkür ederim. Panik oldugumda aklima geliyorsun. Bu konudaki dayanisma, paylasim o kadar güzel ki. Beraber mutlu oluyoruz, beraber üzülüyoruz. Umarim bu yolculukta hep birbirimize böyle destek oluruz, hatta sanalda olsa, umarim güzel dostluklarimiz olur![]()