• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba ancak girebildim dr a gittim kese de bebek de çok iyi uzuvları oluşmuş dedi o anda kollarını bacaklarını sallamaya başladı kalbi de atıyor çok şükür 9+4 günlük boyu da 27.3 mm olmuş. Düşük riskine karşı yatacaksın dedi 5 gün rapor verdi progestan iğnesi verdi 2 tane birini bugün yaptırdım diğeri de haftaya pazartesi hapına da devam edecekmişim günde 3 tane. İğne mahvetti beni yalnız tansiyonum yerlerde akşama kadar kalkamadım... bu da tombiğimin bugünkü selfiesi Eki Görüntüle 1849514
Masallah selfisine .Canim ilk fotosu kesenin ne tarafında bu sağında mesela yer degistirmismi

Kızlar merhaba ancak girebildim dr a gittim kese de bebek de çok iyi uzuvları oluşmuş dedi o anda kollarını bacaklarını sallamaya başladı kalbi de atıyor çok şükür 9+4 günlük boyu da 27.3 mm olmuş. Düşük riskine karşı yatacaksın dedi 5 gün rapor verdi progestan iğnesi verdi 2 tane birini bugün yaptırdım diğeri de haftaya pazartesi hapına da devam edecekmişim günde 3 tane. İğne mahvetti beni yalnız tansiyonum yerlerde akşama kadar kalkamadım... bu da tombiğimin bugünkü selfiesi Eki Görüntüle 1849514
Maşallah,
Ilk başta çok tuhaf sersem gıbı yapıyo ama ben ıkı haftadır hergun ıkı ampul oluyorum alıştım suan,kanamanmı oldu kı rısk var?

Gözünaydın canım

Canim karindansa USG kız gibi keseye gore kiz ,ama bebeğinin şekli erken oluşmuş gibi 7 8 haftalik USG ise kafa şekli belli erkek bence tahminim erkek kese teorisi sende tutmamiss olabilir.canım tekrar baktım 7 hafta 1 gün Muş USG yakınlaştirip baktım bebeğin yüzde 80 erkek canim.kız bebekler 9 haftaya kadar şekilsiz et parçası gibi dururmus seninki benim oğlum gibi 8 hafta olmadan kafa şekli vücut şekli oluşmuş , Rabbim gonlundekini versin
Saol cnm bnm ilk bebeğim o yüzden çok fark etmez ama ilk öğrendiğimde bnm de içimden erkek gibi geçmişti sağlıklı olsun da Rabbim hayırlısını versin

Maşallah,
Ilk başta çok tuhaf sersem gıbı yapıyo ama ben ıkı haftadır hergun ıkı ampul oluyorum alıştım suan,kanamanmı oldu kı rısk var?
3 gün kahverengi lekelenme oldu canım 1-2 damla dr direkt ilişki oldu mu diye sordu ve ilişkiyi yasakladı :) aynen benim zaten tansiyonum düşüktü bayılacak hale geldim...

5 gün sonra biter kutu doktora gidersin? Haberdar edelim birimizi. Benimki 200 mglık bende çok uyku yapıyor eğer uyumazsam kollarım ellerim karıncalanıyor sende de oluyor mu
Walla az kaldi ama ben fitil olarak kullaniyorum aksamlari 2 tane yarinda kontrolum war 11 de ins bisey olmamistir yanliz benim hic kananam olmadi sadece ultrsonda gordu bir sikintimda yok cok sukur ilac beni hic etkilemedide fitil gibi kullandigim icin.

:KK70::KK70::KK70::-) Kız Allah iyiliğini versin. Zor bişey değil hemen haşla iki tane. İnan içim dışıma cıktı patates yemekten bugün.

Gel canım bende hazır patatesler. Ben öyle bi yemişimki şimdi yemek yiyemeyeceğim sanırım. Ama çok lezzetliydi
:) teşekkür ettim canım :) Yaptım ve yedim hemen yazdıktan sonra :kk77:

Maşallah ne güzel gorunuyo minik. 9+5'im ben de. Cuma kontrolum var. Insallah guzel haberler paylasiriz hep.

Benim yine mieem alev alev sabahdan buyana hiç bir şey yiyemedim ne yesem alev topu düşmüş gibi yaktı midemi geçmicek anladım. Çarşambayı bekleyemicem yarın wile hekiminin kapısındayım:mad:

Back
X