Kızlar yeniden merhaba bu arada.
Şimdi ben bugün über gerzekçe bi' olay yaşadım. Geçen kayıt için aile hekimine gittiğimi yazmıştım. Doktor yeniydi, sistemi yoktu. Kağıda yazdı, geçti. O arada tahlillerin çıkınca sonuçlarını al bana getir. Ben de göreyim dedi. Bugün çıkan tahlil sonuçlarını aldım, gittim. Sistem gelmiş fakat kayıt yapılmamış. Bir de üzerine doktor bey, eşiniz gelsin hane kaydını öyle alalım deyince sabahtan beri oradan oraya koşturmanın neticesiyle ben çığrımdan çıktım. Bir de sanki beni daha önce hiç görmemiş gibi bir edayla psikolog havasında "Ben sizin aile danismaninizim da aynı zamanda. Eşinizi de görmem gerekiyor. " dedi. Ben de herhalde geçici hafıza kaybı falan yaşıyorsunuz. Geçen sefer geldiğim zaman kaydı siz aldınız. Boyle bir şeyden bahsetmediniz. Tahlillerimi siz istediniz deyince ben hatırlamıyorum, kusura bakmayın dedi. Almayın kaydımı falan sağlık müdürlüğüne dilekçe vereceğim kurum değişikliği için. Sebep olarak da bu tavrınızı göstereceğim dedim. Affınıza sığınıyorum, çok sinirliyim ama buna rağmen hâlen aynı sukunetle mal mal suratıma bakıp durdu. Söylene söylene çıktım. Ben böyle saçmalık görmedim. Gel bir de yeni doğmuş çocuk emanet et bunlara.
O sinirle eşimi arayıp ona fırça kayıp telefonu suratına kapadım. Garibim neye uğradığını şaşırdı. Herhalde artık birine ah etmek istediğimiz zaman devletin sağlık kuruluşlarına düşte gör falan demek gerekiyor. Durum o hale gelmiş.
Kızlar siz de kusuruma bakmayın lütfen. Yazmadan rahat edemezdim herhalde.